Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 19:18:35  

Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Desperate Housewives  (Okunma Sayısı 2285 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : Şubat 13, 2008, 23:23:05 »

Aaaa , Pushing Daisies'e laf yok Dil Çıkaran Kahkaha Kahkaha Yani ben heyecanla bekliyorum onu da Gözlerini Deviren Hele bir fragmanı var görsen aşık olursun Âşık Âşık Chuck(kız) yatıyor , yan dönüyor ve elini duvara koyuyor , sonra karşıda Ned de öbür tarafa dönüyor ve oda elini duvara koyuyor Gözlerini Deviren Ve el ele tutuşmuş gibi oluyorlar Âşık

Bu fragmanın ne zaman sesini duysam yada görsem , başka odadaysam bile , hemen zıplarım salona Kahkaha Kahkaha Neyse , gelelim bizim dizimize =) Bence Gaby , önce kabullenemeyecek , ama sonra yavaş yavaş alışacak diyorum ben Kararsız Canım ama ya , Carlos'a çok üzüldüm , sabahın 5inde 2.kez şoka girdim Acayip Umarım gene görme yeteneğine kavuşur Aww

Milton'a bak sen <.< Cenazede karıştırdı ortalığı <.< ! Vicky de hemen vermiş resimleri <.< ! Vay şerefsiz <.< ! - Afedersiniz Terleyen Dil Çıkaran - Ida'ya da çok üzüldüm , Tom ve çocukları korumaya almak için kendini feda etti , yazık oldu .. Ağlayan Susan'a çok güldüm , çok alem valla haa Kahkaha Kahkaha Ütülü yastık kılıfı muhabbeti ve çorabı kokladığındaki tepki süperdi Sırıtan .. Oof of ! Boşu boşuna final yaptılar , evet. Ama bence 3.Sezon'a göre biraz sönük kaldı , bu sabah yine 5 - 6 gibi falan düşündüm de , sanki geçen sezon daha hareketliydi Kararsız Sizce de öyle değil mi Acayip ?

ewet aslında katııyom haniğ kızlarda giittikçe yaşlanınca yavaş hareket ediolarda ondanmı??Kahkaha
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Desperate Housewives
« Eklendi: Temmuz 09, 2008, 19:18:35 »

Achromatic
AlcooliC
Krema

Nue Weg ! nach du !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : Şubat 13, 2008, 23:24:24 »

bende çok severek izliyorum bu diziyi...
Pazar Günleri tekrarı oluyor o zaman izliyoruz daha çok annemle... bende Gabriel'le Lynett'i çok seviyorum. Susan'ı da seveiyor sayılırım. Gülümseyen
tekrar saatleri nedir ?

Dönmezsin bilirim :'( ama ben yinede Severim !!
...Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar...
Necip Fazıl Kısakürek
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #77 : Şubat 13, 2008, 23:30:01 »

Sadece 3 değil ilk sezonlarına göre biraz daha sönüktü.Yani her dizide olur uzadıkça bir şeyler zorla yapılıyormuş gibi geliyor  Kahkaha Pushing Daisies fragmanı kaç kere izledim gerçekten çok güzel  Kahkaha Konusu kesinlikle çok ilginç.Kaç sezon olur acaba  Gözlerini Deviren Evet ya Susan çok komikti  Sırıtan  Onun için de her şey birden alt üst oldu.Tam evlendi,hamileydi derken. :hıh: kocası da dayanamdı biraz insan ailesinin değerini bilir biraz bu saaten sonra  <.<

Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

Kıskanç Keçi | Hepsinin bi sebebi var.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : Şubat 13, 2008, 23:31:32 »

Şimdi şöyle , mesela bu sabah 5'te vardı , saatimi kurup kalktım Dil Çıkaran Cumartesi akşamı saat 21.00'da ve Pazar saat 16.00'te izleyebilirsin Aww Hatırlayabildiklerim bunlar Aww Ve eğer yeni başlayacaksan , kesinlikle çok güzel bir dizi , kafa dağıtıyor XD Aww

EDIT : Evet ya , ne sorumsuzmuş şu Mike <.< Çok kızgınım ona çok <.< !

Cazgırkuzu! Dilşatkuzu! Joshgirlkuzu! Bıcırıkkuzu! Yalnızkuzu! Sırıtan Acayip XD Hede Hödö !
Der_Meister
Kakao

Te quiero puta!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #79 : Şubat 13, 2008, 23:31:38 »

Pazar Günleri tekrarı oluyor o zaman izliyoruz daha çok annemle... bende Gabriel'le Lynett'i çok seviyorum. Susan'ı da seveiyor sayılırım. Gülümseyen
tekrar saatleri nedir ?

16.00

Komm her, bleib hier
Wir sind gut zu dir...

Şöyle beni alıntılayıp mantıksız mesajlar yazmayın! Fikrinizi yazın konuyla alakalı, benim yaptığım gibi! Burada bana değil başlığa cevap vermek için varsınız!
Achromatic
AlcooliC
Krema

Nue Weg ! nach du !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #80 : Şubat 13, 2008, 23:33:39 »

tekrar saatleri nedir ?

16.00
teşekkürler tv izlemeyi sevmem ama budiziler tv ye bakış açımı değiştirdiler Kahkaha pazar 16 da tv karşısına çakılacak gibiyim .... tabi daha önce kaçırdığğım bölümlerin dvd leri bulmam gerek !!

...Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Necip Fazıl Kısakürek
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #81 : Şubat 13, 2008, 23:35:12 »

Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Der_Meister
Kakao

Te quiero puta!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #82 : Şubat 13, 2008, 23:39:08 »

tekrar saatleri nedir ?

16.00
teşekkürler tv izlemeyi sevmem ama budiziler tv ye bakış açımı değiştirdiler Kahkaha pazar 16 da tv karşısına çakılacak gibiyim .... tabi daha önce kaçırdığğım bölümlerin dvd leri bulmam gerek !!

Zaten yeterince uzun bir süre ara verilecek yeni sezon için. İzlemen rahat olur yani. İlla dizi diyorsan Dexter, Prison Break, The Tudors, Six Feet Under öneririm  Göz Kırpan

Komm her, bleib hier
Wir sind gut zu dir...

Şöyle beni alıntılayıp mantıksız mesajlar yazmayın! Fikrinizi yazın konuyla alakalı, benim yaptığım gibi! Burada bana değil başlığa cevap vermek için varsınız!
JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #83 : Şubat 13, 2008, 23:45:26 »

Bilgin olsun , bir mesajı sadece smilelerle yazmanın yasak olması lazım Kararsız

tekrar saatleri nedir ?

16.00

Dvdleri bulursun merak etme , D&R'da (Bursa D&R) en son 2. ve 3. sezonlarını görmüştümde içim gitmişti Ağlayan Oradan bulabilirsin Aww

tekrar saatleri nedir ?

16.00

Zaten yeterince uzun bir süre ara verilecek yeni sezon için. İzlemen rahat olur yani. İlla dizi diyorsan Dexter, Prison Break, The Tudors, Six Feet Under öneririm  Göz Kırpan

Deme yau Acayip Acayip Ne kadar ara verirler acaba Acayip ..

Cazgırkuzu! Dilşatkuzu! Joshgirlkuzu! Bıcırıkkuzu! Yalnızkuzu! Sırıtan Acayip XD Hede Hödö !
Der_Meister
Kakao

Te quiero puta!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #84 : Şubat 13, 2008, 23:48:33 »

Eylül-Ekim sezonunda başlar büyük ihtimal  Gözlerini Deviren

Komm her, bleib hier
Wir sind gut zu dir...

Achromatic
AlcooliC
Krema

Nue Weg ! nach du !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #85 : Şubat 13, 2008, 23:55:03 »

Bilgin olsun , bir mesajı sadece smilelerle yazmanın yasak olması lazım Kararsız

tekrar saatleri nedir ?

16.00

Dvdleri bulursun merak etme , D&R'da (Bursa D&R) en son 2. ve 3. sezonlarını görmüştümde içim gitmişti Ağlayan Oradan bulabilirsin Aww

tekrar saatleri nedir ?

16.00

Deme yau Acayip Acayip Ne kadar ara verirler acaba Acayip ..
bulacağım yeri biliyorum neyseki Kahkaha teşekkür ederim Kahkaha  hatta eski bölümleri bulmak yenilerini izlemekten daha kolay olucak bnm için !!

...Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Necip Fazıl Kısakürek
JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #86 : Şubat 14, 2008, 00:01:02 »

Oha Dil Çıkaran ! Çüş Dil Çıkaran ! (-Sınırı zorlama Dilşat <.< ! Anladık şaşırdın <.< ! -Şaşırdım tabii , yarım yıl var daha <.< ) - Afedersin Dil Çıkaran Terleyen - Ama harbiden çok şaşırdım , ne bileyim 5-6 ay var daha yanlış hesaplamadıysam Acayip Acayip Uff .. El mahkum , bu yazda meraktan fıttıracağım , belli oldu Acayip

rubeus_eary
Kakao

zaMan dolDu Jack... -Let's maKe Phyramites!-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #87 : Nisan 05, 2008, 22:51:43 »

bugünkü bölümü harikaydı mutlaka tekrarını izleyin.sinema filmi gibiydi valla:D

"yollarımız hep kesişti,ama hiç birleşmedi..."
JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #88 : Nisan 10, 2008, 17:00:40 »

CNBC-e dergisinde , bölümlerin Mayıs'ta CNBC-e'de de yayınlanmaya başlayacağı yazılıydı Gözlerini Deviren Bilginize Gözlerini Deviren

Süper bir haber bu bence ! 9 bölüm daha verip sezon finali yapacaklarmış Gözlerini Deviren

Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #89 : Nisan 20, 2008, 20:22:14 »

İyi bari, DH cahili olmuştum, yahu insan son 5 bölümü kaçırır da, bu 5 bölümün 5 tekrarını da teker teker kaçırır mı sorarım size?Ama azimliyim, önümüzdeki 9 bölümü gözümü kırpmadan izleyeceğim, hatta tekrarlarını bile izleyeceğim Dil Çıkaran

Kapansın el kapıları , bir daha açılmasın
Yok edin insanın insana kulluğunu...
                                          ~N.Hikmet Ran
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: