Hermione___Granger
Süt
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 01, 2007, 02:47:05 » |
|
bu konuyu görmediğim için aynı konuyu tekrar açmıştım öncelikle özür dilerim  bari asıl konuya yazim: bende diziyi çok sewerek isliom en sewdiim 2 disiden biri bu arada şu danny(carmine giovinazzo) warya aşırı derecede karizma çocuk ya
|
|
|
|
|
|
 M.B.T.Y.A (İ.B)
|
|
|
|
|
_ceylin_
Süt
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 31, 2007, 16:24:16 » |
|
sevdiğim diziler arasnda severek izliyrm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 31, 2007, 19:43:02 » |
|
en son bölümü gerçekten muhteşemdi.  düzenli olarak izlemek lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
n!garhan
Süt
Minä osaan puhua suomi!!
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 31, 2007, 19:51:14 » |
|
dün akşam mac aklandı!!!çok sevindim 3yıldır izliyorum!!!Ve ilk izlediğimde Artık sürekli izlemem gereken bir dizi olduğunu anladım!!!!Bu arada Gary bir rock yıldızı ve yaşına göre(54 doğumlu)çok iyi!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SuMMeR
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 31, 2007, 22:41:46 » |
|
Evet Mac aklandı çok sevindim.Stellayla Macin sahnesi süperdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 31, 2007, 23:09:15 » |
|
bizim csı:ny 6 ağustos pazartesi "snow day" adlı bölümle sezon finaline girecek detaylı bilgi cnbc-e ağustos sayısında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 31, 2007, 23:17:41 » |
|
yaa mac acayip karizmatik herif seviyorum diziyi izliyorum ama csı:miami çok daha güsel bence calleigh'ime kimseleri deişmem 
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
lost_relic
luna&stewie&sylar& buruşuk boynuzlu hırgüre inanan bir kız, psikopat bir çocuk, beyin yemekten hoşlanan bir adam...
Şeker

Tülün hemen ardında, sadece gözden uzaklar.
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 02, 2007, 13:34:34 » |
|
güzel bi dizi konuları falan sürükleyici 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lord_voldemort_gfb
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 06, 2007, 23:48:50 » |
|
yaaa aslında bn las vegas olanını daha ckk begenıyorm ama olsun bunuda ıslıyrm buda ckk gsl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaylak
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 09, 2007, 21:38:12 » |
|
Evet mükemmel bir dizi ben cumartesi günü 17:00 da olan tekrarlarından takip ediyorum ama cnbc-e bir kere tekrarını verdiriyo sinirim bozuluyoı diğer dizilerin yüz kere tekrarı var..  Ben bu dizideki Danny Messer e hastayım...Çok şeker bir adam..  I LOVE YOU DANNY!!!!!!!!!!!! csı ın haftada 5 kere takrarrı var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 09, 2007, 23:14:07 » |
|
woouuw severim bnde csı:ny u bi de miami versiyonu vardı.. gerçi pek sevemedim onu ordaki karakterler çok kasıntı  burdaki favorim ingiliz aksanıyla konuşan mavi gözlü abla.. hani asıl adamın yavuklusu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaylak
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 14, 2007, 22:24:41 » |
|
stella dicem ama o asıl aadamınki değil.dr.peyton ı mı diyorsun?yoksa stella ile mac i yavuklumusanıyon? her neyse sezon finalii inanılmaz derecede güzeldi, çok beğendim.şimdi de 3. sezon tekararını izliyorum bir daha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 14, 2007, 23:26:54 » |
|
aynen yaa sezon finali muhteşemdiiii tekrarlarını izlemeye bile doyamıyorummmm manyak dizi yaa  miami yi de cnbce vermeye başlasın yaaa 
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
Göreceli Kavram
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 15, 2007, 00:04:40 » |
|
Hayretki ne hayret yeni gördüm ben bu başlığı..Ah Mac Taylor ah..Niçin benim hayran olduğum herkes Gary olmak zorundaki  Neyse geceleri bu diziyi izlemek süper oluyo.Geçen günkü sezon finalide süperdi..
|
|
|
|
|
|
...Kanla karışık yağmurlarla Üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden Ölmeyi öğrendim ben Daha yürümeyi öğrenmeden Mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken Katil doğmuş baba mesleği!...
|
|
|
|