|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 10, 2008, 22:38:24 » |
|
pazartesi yayımlanan bölümde bana soluk aldırmamış, hık diyerekten nefessiz bırakmış olan dizi. 1 yılı aşkın süredir düzenli takipteyim. Güzel CSI, Miami'ye on basar  Kafiye de oldu. P.S: 3.33 olayını öğrendim içim rahat 
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 15, 2008, 12:14:10 » |
|
çooooooook güzel ve korkutucu bir film
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #50 : Haziran 09, 2008, 22:22:10 » |
|
evet yav ne manyak bi katildi o  yazık oldu kadına, ben sevmiştim  zaten sonunda da dediya "daha iyi bir yere gittiklerini düşünüyorum" diye, son derece haklı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #51 : Haziran 09, 2008, 22:26:09 » |
|
evet yav ne manyak bi katildi o  yazık oldu kadına, ben sevmiştim  zaten sonunda da dediya "daha iyi bir yere gittiklerini düşünüyorum" diye, son derece haklı  evet 
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #52 : Haziran 09, 2008, 22:39:31 » |
|
bu bölüm çok güzeldi kadına çok üzüldüm yazık oldu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2008, 22:43:27 Gönderen: joshbsr14 »
|
|
„ℓαηєт σℓѕυη вєℓℓα!“ ∂є∂ι ηєƒєѕ ηєƒєѕє. “вєηιм ѕσηυм σℓα¢αкѕιη, уємιη є∂ιуσяυм вєηι öℓ∂üяє¢єкѕιη.”
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #53 : Haziran 14, 2008, 23:09:45 » |
|
yaa bugün bir tane bölümü yaynlandı çooook güzeldi ancak orada rol alan bir oyuncunun gerçekte kim olduğunu bulmaya çalıştım ama bulamadım bana yardım edebilirmisiniz şimdi bu oyuncu öyle her bölüm oynayan biri değil bu bölümde bi dansçı genç bi çocuk vardı öldürülmesi falan araştırılıyodu hatta ağabeyi öldürmüş çıkıyodu o bölümü hatırlayan varsa o dansçı gencin kim olduğu konusunda bana yardım edebilirmi tek istediğim dansçının filmdeki adı 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #54 : Haziran 14, 2008, 23:15:10 » |
|
yaa bugün bir tane bölümü yaynlandı çooook güzeldi ancak orada rol alan bir oyuncunun gerçekte kim olduğunu bulmaya çalıştım ama bulamadım bana yardım edebilirmisiniz şimdi bu oyuncu öyle her bölüm oynayan biri değil bu bölümde bi dansçı genç bi çocuk vardı öldürülmesi falan araştırılıyodu hatta ağabeyi öldürmüş çıkıyodu o bölümü hatırlayan varsa o dansçı gencin kim olduğu konusunda bana yardım edebilirmi tek istediğim dansçının filmdeki adı  Ah şu kırmızı converse li çocuk demi  Aşık oldum ben ona.  Ne yazik ki bilmiyorum adını.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #57 : Haziran 15, 2008, 11:15:01 » |
|
aynen bende yaa bulamadım bi türlü onu ahh bi bulsam  Bi dakka ya,o çocuk Cold Case deydi. CSI:NY da değildi ki. Bende diyorum niye bişi bulamadım :B edit: Buldum çocuğu,Cold Case de oynamıştı. Nasıl bu kadar salak olabildim.  Neyse gerçek adı Nathan Halliday. Birsürü de fotosunu buldum. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2008, 11:20:20 Gönderen: çatalak06 »
|
|
|
|
|
|
|