Hermione___Granger
Süt
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 01, 2007, 02:47:05 » |
|
bu konuyu görmediğim için aynı konuyu tekrar açmıştım öncelikle özür dilerim  bari asıl konuya yazim: bende diziyi çok sewerek isliom en sewdiim 2 disiden biri bu arada şu danny(carmine giovinazzo) warya aşırı derecede karizma çocuk ya
|
|
|
|
|
|
 M.B.T.Y.A (İ.B)
|
|
|
|
|
_ceylin_
Süt
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 31, 2007, 16:24:16 » |
|
sevdiğim diziler arasnda severek izliyrm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 31, 2007, 19:43:02 » |
|
en son bölümü gerçekten muhteşemdi.  düzenli olarak izlemek lazım.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
n!garhan
Süt
Minä osaan puhua suomi!!
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 31, 2007, 19:51:14 » |
|
dün akşam mac aklandı!!!çok sevindim 3yıldır izliyorum!!!Ve ilk izlediğimde Artık sürekli izlemem gereken bir dizi olduğunu anladım!!!!Bu arada Gary bir rock yıldızı ve yaşına göre(54 doğumlu)çok iyi!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 31, 2007, 23:09:15 » |
|
bizim csı:ny 6 ağustos pazartesi "snow day" adlı bölümle sezon finaline girecek detaylı bilgi cnbc-e ağustos sayısında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 31, 2007, 23:17:41 » |
|
yaa mac acayip karizmatik herif seviyorum diziyi izliyorum ama csı:miami çok daha güsel bence calleigh'ime kimseleri deişmem 
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
lost_relic
luna&stewie&sylar& buruşuk boynuzlu hırgüre inanan bir kız, psikopat bir çocuk, beyin yemekten hoşlanan bir adam...
Şeker

Tülün hemen ardında, sadece gözden uzaklar.
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 02, 2007, 13:34:34 » |
|
güzel bi dizi konuları falan sürükleyici 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lord_voldemort_gfb
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 06, 2007, 23:48:50 » |
|
yaaa aslında bn las vegas olanını daha ckk begenıyorm ama olsun bunuda ıslıyrm buda ckk gsl
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
aaaylak
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 09, 2007, 21:38:12 » |
|
Evet mükemmel bir dizi ben cumartesi günü 17:00 da olan tekrarlarından takip ediyorum ama cnbc-e bir kere tekrarını verdiriyo sinirim bozuluyoı diğer dizilerin yüz kere tekrarı var..  Ben bu dizideki Danny Messer e hastayım...Çok şeker bir adam..  I LOVE YOU DANNY!!!!!!!!!!!! csı ın haftada 5 kere takrarrı var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 09, 2007, 23:14:07 » |
|
woouuw severim bnde csı:ny u bi de miami versiyonu vardı.. gerçi pek sevemedim onu ordaki karakterler çok kasıntı  burdaki favorim ingiliz aksanıyla konuşan mavi gözlü abla.. hani asıl adamın yavuklusu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaylak
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 14, 2007, 22:24:41 » |
|
stella dicem ama o asıl aadamınki değil.dr.peyton ı mı diyorsun?yoksa stella ile mac i yavuklumusanıyon? her neyse sezon finalii inanılmaz derecede güzeldi, çok beğendim.şimdi de 3. sezon tekararını izliyorum bir daha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 14, 2007, 23:26:54 » |
|
aynen yaa sezon finali muhteşemdiiii tekrarlarını izlemeye bile doyamıyorummmm manyak dizi yaa  miami yi de cnbce vermeye başlasın yaaa 
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 15, 2007, 00:04:40 » |
|
Hayretki ne hayret yeni gördüm ben bu başlığı..Ah Mac Taylor ah..Niçin benim hayran olduğum herkes Gary olmak zorundaki  Neyse geceleri bu diziyi izlemek süper oluyo.Geçen günkü sezon finalide süperdi..
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|