|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 18, 2006, 14:45:30 » |
|
ben bu futbolcuya hastayım futbolu çok sevdiği için yenildiğinde ya da sakatlanınca ağlayan oyuncu çok azdır takdir ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manyetik_Böcük
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 18, 2006, 14:48:47 » |
|
ağlamak ne demek sel oluyo yaws ..geçende sakatlanmıştı.. holamnda maçında sati bi faci aydı o maç nese o konulara girmeyelim çocuğun göz pınarları tükendi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PhantoM
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 24, 2006, 17:07:03 » |
|
evet ya bu adam çok süper hem futbol konusunda hemde tip vAR.bayılıom bu adama bida bunla beraber fernando torez bu ikisine bayılıom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
halfbloodprincess
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 25, 2006, 01:36:38 » |
|
adamı tanıodm ama bilmediğim şeyler vardı saol
|
|
|
|
|
|
çapulcular fan club sirius fan club mor ve ötesi fan club
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #35 : Ekim 06, 2006, 18:17:27 » |
|
Dünya Kupası'nda gördüm... Almanya'ya yenildiklerinde çok üzüldüm ya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #39 : Haziran 27, 2008, 13:28:42 » |
|
benggiiiii bir dakika onun sahibi var sana noluyor o benimm
|
|
|
|
|
|
„ℓαηєт σℓѕυη вєℓℓα!“ ∂є∂ι ηєƒєѕ ηєƒєѕє. “вєηιм ѕσηυм σℓα¢αкѕιη, уємιη є∂ιуσяυм вєηι öℓ∂üяє¢єкѕιη.”
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 27, 2008, 13:33:08 » |
|
Büşracım farkındaysan 3 sayfalık konu sen de bir tek bana taktın haa... Sonuçta bir sürü hayranı var bir tek ben değilim ki. Ama ne olursa olsun sen de sev yani o kısmına ben karışamam ama Ronaldo benim için bambaşka yani geçen dünya kupasında gördüğüm an "BU KİM YAAAA" diye çığlığı basmamın, sonra internetteki bütün resimlerini toplamamın, Manchester United'ı tutmamın, Türkiyeden sonraki favorimin Portekiz olmasının, odamın duvarlarındaki posterler yüzünden annemle kavga etmemin sebebi olan insan bu Ronaldo yani.. Sadece bana kızamassın ki bu konuda hatta kimseye kızamassın herkes istediği kadar sevebilir yani Hani adamın sevgilisi olsan neyse de,.. 
|
|
|
|
|
|
When the silence beckons, And the day draws to a close, When the light of your life sighs, And love dies in your eyes, Only then will I realise, What you mean to me..
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 27, 2008, 13:36:56 » |
|
tamam konuyu saptırmayalım
adam modelikte yapıyor yaa çok marifetli beyfendi
|
|
|
|
|
|
„ℓαηєт σℓѕυη вєℓℓα!“ ∂є∂ι ηєƒєѕ ηєƒєѕє. “вєηιм ѕσηυм σℓα¢αкѕιη, уємιη є∂ιуσяυм вєηι öℓ∂üяє¢єкѕιη.”
|
|
|
|