Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 14:47:35  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çok Güzel Hareketler Bunlar  (Okunma Sayısı 2470 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arminas
Michael Phelps - Roger Federer - Kobe Bryant
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mayıs 28, 2008, 23:47:35 »

ŞAKA DEĞİL, GERÇEK!
BKM’NİN ŞAKACI GENÇLERİ ARTIK HER HAFTA KANAL D’DE!

Kanal D’de, 28 Mayıs Çarşamba günü, BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı yepyeni bir program başlıyor. BKM, kuruluşundan bu yana sürdürdüğü kendine özgü mizah anlayışını, genç oyuncularıyla ekrana taşıyor. BKM’nin 4 yıl önce kurduğu BKM Atölye’nin öğrencileri kahkahayı, şimdi Kanal D ekranına getiriyor.

Dört yıl önce, BKM’ye bırakılan özgeçmişler, sektördeki tanıdık isimlerin yönlendirdiği yetenekli gençler, çeşitli işlerde yan yana gelinmiş ve pırıltıları ile iz bırakmış amatör ruhlu, pek çoğu okullu ve profesyonel “çırak”, heyecanlı bir davete icabet etti. BKM’nin ofisinin bulunduğu binanın üst katında genişçe bir salonda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Zerrin Sümer, Tolga Çevik, Celal Tak, Caner Alkaya ve Muhsin Kızılkaya bu hevesli gençleri karşılarına almış, planlarını anlatıyordu. Plan şuydu: haftanın 4 günü burada ders yapacaklardı. Burası gönüllü bir platformdu, kayıt için para pul gerekmiyordu, diploma olarak da alkış vaat ediliyordu.

Sahne tozuna aşık 50 kadar genç, tüm işlerini, hayatlarını bu derslere göre organize etti, kimileri gitti, yerlerine yenileri geldi. Bir süre sonra BKM’nin yanında kurulan küçük cafe/bar ve kabare mekanı BKM Mutfak’ın alt katına  taşındılar. Sadece oyuncu olmayı değil, bakmayı, görmeyi, yazmayı öğrendiler. Yılmaz Erdoğan ilk sezonun derslerinin ardından “çırakları” BKM Mutfak’ın köşesindeki 10 metrekarelik sahnenin karşısına geçirdi ve dedi ki:“ Haydi bakalım, yazdıklarınızı burada sahneleyin!”

BKM Mutfak, 3 sezondur Perşembe, Cuma, Cumartesi geceleri ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR gösterisine evsahipliği yapıyor. İşte bu, şöhreti kulaktan kulağa yayılan, içeride yer olduğu sürece herkesin girebildiği ve doya doya gülebildiği mekanın gençleri şimdi skeçlerini her Çarşamba Kanal D ekranında sahneleyecekler! Elbette yalnız değiller, Yılmaz Erdoğan 22 öğrencisinin ekran maceralarında yanlarında olacak. Tıpkı BKM Mutfak’ta sahnelenecek skeçlerin seçilmesi gibi, ekranda da sahnelen skeçler ÇGH, GH, YANİ, ZİL diye değerlendirilecek. Bu nasıl bir not sistemidir?  Sakın Kaçırmayın!

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Çok Güzel Hareketler Bunlar
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 14:47:35 »

Stupefy
Ayvalık!!
UU Seherbazları
Telve

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 29, 2008, 00:01:28 »

İlginç bir şeye benziyor! KanalD'de tanıtımını izlemiştim. Unutmazsam mutlaka izleyeceğim. Kadro da süpermiş! Tolga Çevik var bi kere! Âşık Paylaşım için sağol! Aww Bu arada, ÇGH=Çok Güzel Hareket, GH=Güzel Hareket olabilir mi? Gözlerini Deviren Diğerlerini çözemedim henüz. Seyredince göreceğiz.

Not: Her şeyi anladım da, şu BKM Mutfak kısmını anlamadım. Mutfak ne alaka ya? Acayip Terleyen

James 'Sawyer' Ford

I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
Arminas
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Mayıs 29, 2008, 10:40:56 »

Mutfak kısmını bende kaçırdım zaten...

Notlar:
ÇGH: Çok Güzel Hareket
GH: Güzel Hareket
YANİ: bildiğimiz yani, eh işte anlamında
ZİL: Yılmaz Erdoğan'ın anlatmasına göre... ZİL yani Z skeçin kötü gittiği zaman, izleyicinin hiç gülmediği zaman artık izleyiciyi daha fazla sıkmamak veya baymamak için Yılmaz Erdoğan veya başka birisi kalkıp sahnenin sağ tarafında bulunan zili çalıyor ve skeçi oynayanlar, skeçi yarıda bırakıp selamını vererek çıkıyorlar.

bi tane daa not vardı ama unutmuşum...

bushu
UU Seherbazları
Demleme Çay

bi süre yokum!!

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2008, 21:03:27 »

son bölümünü kaçırmış olmanın üzüntüsünü yaşıyorum şu sıralar..
ama ilk bölüm harikaydı.. harikalar yaaa xD
özellikel eser ve oğuzhan, o sakallı bi çocuk var o, bi de kadın programlarıyla ilgili olan skeçte alnına maşa basılmış olan kız süper..
izlenmeli; komediyi mehmet ali erbil, şafak sezer ve diğerlerinin şebeklikleri zanneden kişilere de aha komedi böyle olur diye izlettirilmeli..

bngi
C.R. & A.A
Köpüklü Kapuçino

BTFC[L]xD.

pirate__angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2008, 21:26:53 »

Ben de merak ediyorum mutfak olayını ya.. Ne alakaysa.?  Acayip  Ama genel olarak skeçleri beğeniyorum. Şu Eser'inkiler komik oluyor. Bir de adamın adını hatırlamıyorum ama zayıf bi adam varya hani garip bi tipi var. Aman neyse işte her kimse o Sırıtan Hepsi de güzel yani.  Alkış

Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
Madeleine
Sert Espresso

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Haziran 08, 2008, 11:08:55 »

İlk bölümünü  izledim, süperdi. Bence hepsi de çok güzeldi. Baya emek harcandığı belli.

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Haziran 08, 2008, 17:20:10 »

Yılmaz Erdoğan'ın "Bu güzeldi" dediği şeyleri, o diğerlerinin espri diye yaptığı şeyleri, ve o Ersin'in suratını gördükçe midem bulanıyor. Tek sevmeyen ben değilim, yakınımda sevmeyen bir sürü insan var, gülenlerin de nasıl güldüğünü anlayamıyorum. Şaka (?) dedikleri şey bu değildir/olmamalı. Vallah biz arkadaş arasında bile daha iyi espri(!)ler yapıyoruzdır.. Zaten yanlış hatırlamıyorsam Yılmaz Erdoğan'ın hiçbirşeyine hiçbir zaman gülmüşlüğüm veya herhaqngi bir ara kendisini sevmişliğim de yoktur.. Güzel müzel hareketler değil bunlar..

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Arminas
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Haziran 08, 2008, 17:27:38 »

Yılmaz Erdoğan'ın "Bu güzeldi" dediği şeyleri, o diğerlerinin espri diye yaptığı şeyleri, ve o Ersin'in suratını gördükçe midem bulanıyor. Tek sevmeyen ben değilim, yakınımda sevmeyen bir sürü insan var, gülenlerin de nasıl güldüğünü anlayamıyorum. Şaka (?) dedikleri şey bu değildir/olmamalı. Vallah biz arkadaş arasında bile daha iyi espri(!)ler yapıyoruzdır.. Zaten yanlış hatırlamıyorsam Yılmaz Erdoğan'ın hiçbirşeyine hiçbir zaman gülmüşlüğüm veya herhaqngi bir ara kendisini sevmişliğim de yoktur.. Güzel müzel hareketler değil bunlar..

arkadaşım bu senin kendi düşüncen fakat bu şekilde iğneleyivi konuşmana gerek yoktu...hem zaten sana kimse espri yapamıyosun falan da demedi

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 08, 2008, 17:27:57 »

Edit! Edit! Edit! Sığlığımdan dolayı affedin. Programı doğru dürüst izlememiştim. İleri geri konuşmuşum. Bence gayet güzel. Çok sevdim! Tavsiye eder ve yaptığım yorumdan ötürü özür dilerim ...
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2008, 16:46:41 Gönderen: JameSirius » Logged

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Dubleman
.Guitarist.*.A.*.K.*.H.
Krema

Sanırım sensiz bir geceye daha hoşgeldim.

unicorn_akh@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2008, 17:29:48 »

bence gayet iiler. Hele ersin ...
ama Komedi Dükkanıyla kıyaslamak ztn yanlış. Tolga doğaçlama bi oyun sergilio bunlar yazılmış skeçleri oynuolar. Farklı bence yani kıyaslamaya gerek yok

Isabelle Bristow Vaughn
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Haziran 08, 2008, 17:32:48 »

Hayır canım Komedi Dükkanı'yla kıyaslayana acıa cı gülerim sadece. Bruww, ben iğneleyerek konuşmadım ki. Neler hissettiğimi, düşüncemi açık açık söyledim. İki kötü şey söyleyince iğrenelemek mi oluyor? Biliyorum kimse bana espri yapamıyorsun demedi, kimse nasıl espri yaptığımı bilmediği için bir şey diyemez de. İşin ilginci, ben de "Ben süper espri yapıyorum" demedim, nasıl öyle anladın anlamadım. Demek istediğim şey "Arkadaş ortamında biz 'bile' daha iyi espriler yapıyoruz." du.. Doğruya doğru..

Kaldı ki ne zaman kötü bir şey söylense bir konuda "Bu senin kendi düşüncen" oluyor, iyi söylenen hiçbir şeyde bu yok. Tabii ki kendi düşüncem. Forum yahu burası. Gelip anneannemin düşüncesini söyleyemem ki burda.. Herkesinki kendi düşüncesi be..

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Arminas
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Haziran 08, 2008, 17:45:32 »

Demek istediğim şey "Arkadaş ortamında biz 'bile' daha iyi espriler yapıyoruz." du..

evet zaten asıl sorun da bu...

"Biz 'bile'...

madem sen ve arkadaşların sizin bile daha iyi espri yaptığınızı düşünüyorsanız bir zahmet BKM'ye gidin... ayrıca senin düşüncen onun düşüncesi bunun düşüncesi herkesinkine sayg duyarım bilmeni isterim...

Isabelle Bristow Vaughn
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2008, 17:51:12 »

Televizyondan izleyip beğenmiş olsam, ya da onu da bırak, Yılmaz Erdoğan'ın daha önceki işlerini çok sevip de bunda muallakta kalmış olsam, tamam gideyim de burdan beğenmediğim, zaten uzun zamandır hiç beğenmediğim adama niye paramı harcayayım ki? N'apıcam BKM'de? Soru sordukça kalkıp "Hayır Çok güzel de değil Eh işte de değil bildiğin kötü ulan" mı diyeceğim? Kaldı ki bizim nasıl espri yaptığımızı biliyor musun da bunu diyorsun? Maşallah bayağı bir belli etmişsin ne kadar saygılı olduğunu fikirlere karşı.. Bir laf ettim diye babanın oğlu mu neyse artık varmadığım ön yargı kalmadı.. Ne önemliymiş meğer..

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

esn
~obur cincine ~ esrapitipiti
Sıcak Çikolata

yapma dediğim şeyi yaptığın zaman acı verdi di mi?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2008, 19:46:03 »

ya bu beğenip beğenmeme meselesi işte her zamanki gibi.yani birine yapılanlar komik gelie birine gelmez.eğer gülmek istersen ya da gülmek için bir neden bulursan gülersin ama bulamazsan gülmezsin bu kadar basit.

aynı recep ivedik gibi yanii..kimi gülerken kimi gülmedi..normal bu yani Hede Hödö 

Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Haziran 09, 2008, 10:13:30 »

ewt gerçekten güzel bi program bi hafta görmüştüm ondan sonra hiç kaçırmıorum Kahkaha

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 7   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: