|
shogun
|
 |
« Yanıtla #105 : Aralık 23, 2007, 06:24:51 » |
|
married with children the simpsons my names earl ü eklemeyi unutmuşum 
|
|
|
|
|
|
winrar'ın setup dosyasını rarlayıp upload etmek
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #106 : Aralık 24, 2007, 04:32:48 » |
|
how i met your mother ve csi:ny eklemeyi unutmuşum 
|
|
|
|
|
|
Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny ..
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #107 : Aralık 25, 2007, 18:09:11 » |
|
How I Met Your Mother Heroes The Simpson
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #109 : Ocak 08, 2008, 18:00:41 » |
|
heroes csi:ny
çok güzel diziler
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #110 : Ocak 11, 2008, 14:37:03 » |
|
cnbc e nin filmleri çok güzel arkadaşlar özellikle gişe filmleri çok güzel  burada bütün filmleri yayınlamaya çalışıyorlar ve onların sayesinde sinemaya merak saldım mesela dün çok sevdiğim bir yönetmenin filmi vardı acacia diye bir korku filmi  çok güzeldi dizilerini sevmeyen biriye kanalın filmlerini kesinlikle öneririm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #111 : Ocak 27, 2008, 08:25:26 » |
|
Şu aralar cnbc-e de Scrubs'ın son sezon bölümlerini gösteriyorlar..Çarşamba akşamları saat sekizde meraklısına duyurulur! Hatta bu haftaki bölümde kısa da olsa Harry Potter'ın taklidi yapıldı, hem de Turk tarafından  cumartesi saat üçte, pazarları ise beşte...(şimdiki program)
|
|
|
|
|
|
 ||Yu-Gi-Oh Hayran Kulübü|| 392
|
|
|
|
|
|
brooke
|
 |
« Yanıtla #113 : Şubat 08, 2008, 19:49:20 » |
|
yaa one tree hill in 15 inde sezon finalii varmışş o biterse bn yaşayamam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #114 : Şubat 27, 2008, 20:14:01 » |
|
Scrubs'da sanki Harry Potter'a takmış gibiler ama iki bölümdür (ard arda değil tabii) ondan bahsediyorlar  Bu sefer Dr.Kelso yedinci kitabı okuyo (ve tabi herkes okuduğu için kimsenin spoiler vermesi yasak) Yok verecek kadar akılsızsanız çıkmayan kalemle gözünüze Harry'nin eşi bir gözlük çiziyor.Aslında bunu zamanında ben de yapmalıydım ama artık çok geç  İzlemek isteyenler için tekrarı var kaçırmasınlar...Yarın daha erken saatlerde olabilir emin değilim net saat için cnbce sitesine bakmanızı öneririm.Ve bu mesajı şu anda okuyanlar varsa da cbnce açanlar devamını izleme şansını yakalayabilirler.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 20:16:36 Gönderen: caerid lock »
|
|
 ||Yu-Gi-Oh Hayran Kulübü|| 392
|
|
|
|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #115 : Mart 01, 2008, 23:31:37 » |
|
Gerçekten Cnbc-e dizileri paha piçilemez bir güzellikte oluyorlar,hepsini olmasada baktığım diziler çzigi filmler var  *Heroes(3. Sezonu sabırsızlıkla bekliyorum). *Avatar(Süper bir çizgi film.!! Şiddetle öneriyorum  ). *Sponge bob(Anlatılmaz,yaşanır  ) *The Simpsons(Ara sıra,denk gelirsem diyelim.) *South Park(Ara sıra,denk gelirsem diyelim) *Smallville(Bunuda genellikle kaçırmam..) Ve daha çok izlediğim var ama,ismini bilmiyorum  Genellikle bunlar oluyo ama.
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
|
|
lilyevans
Şeker

Katara...
|
 |
« Yanıtla #117 : Haziran 07, 2008, 15:23:25 » |
|
Bence en iyi diziler CNBC-E'nin -Avatar -Ghost Whisperer -Chuck -24 -Sünger Bob -CSI:NY -ER Heroes'i de seviyordum ama ne zamandır takip etmediğimden konusunu anlamıyorum şimdi ama yine de güzel..
|
|
|
|
|
|
..Sünger Bob Kare Şort Hayran Kulübü..
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #118 : Haziran 12, 2008, 15:20:17 » |
|
MASTERS OF SCIENCE FICTION BÖLÜM 5-6 Yayın Tarihi : 12.06.2008 22:00 Yönetmeni : - Oyuncular : Sean Astin, James Cromwell, Kimberly Elise Yapım Yılı : 2007 Süresi : 120 dakika Bu bölümün hikayesi, daha çok suç dünyasında geçen öyküleriyle tanınmakla birlikte bilimkurguda da dikkat çekici eserler veren Walter Mosley’den uyarlanmış. Başrollerde The Rules of Attraction, Tigerland, Capote gibi filmlerden tanıdığımız Clifton Collins Jr. ile Beloved, John Q ve Manchurian Candidate’in yeniden yapımında izlediğimiz Kimberly Elise var. Little Brother, insan yargıçların ve jürilerin olmadığı, adaletin “otomatize” edildiği bir gelecekte geçiyor. İkinci hikaye, The Status Civilization gibi bilimkurgu yapıtlarıyla tanınan yazar Robert Shackley’den uyarlanmış bir bölüm. Başrollerde yine hayli tanıdık yüzler var: Son zamanlarda The Queen, Spider-Man 3 ve Becoming Jane gibi filmlerde rol almış, başarılı, hayli uzun boylu aktör James Cromwell… Ve Yüzüklerin Efendis’inde Sam rolünde izlediğimiz, ayrıca 24’ün beşinci sezonuna da konuk olan Sean Astin. The Watchbird, toplumun cinayetleri daha işlenmeden önlemek amacıyla robotlar yarattığı bir gelecekte geçiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #119 : Haziran 12, 2008, 15:34:51 » |
|
heroes(3. sezon bi başlasa) CSI:NY(denk geldikçe izliyorum çoğu bölümünü izlemişimdir.) without a trace(denk geldikçe) cold case(yine denk geldikçe  ) ghost wishperer(bi ara takip ediyordum ama artık denk geldikçe izliyorum ) desprate housewies(bayılıyorum bu kadınlara ya  ) two and a half man(muhteşem dizim  ) ER(denk geldikçe) cnbc-e de birsürü dizi izliyorum ama çoğunu denk geldikçe bir tek heroes'u kaçırmadan izliyordum sanırım 3. sezon bi başlasa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|