|
|
|
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 14, 2008, 12:47:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
maybe i'm crazy maybe you're crazy maybe we're crazy probably.
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #34 : Nisan 20, 2008, 21:38:01 » |
|
the o.c nin summerı chuck a geliyormuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #35 : Nisan 23, 2008, 01:28:39 » |
|
Vuaa  O nasıl bir bölümdü  Öpüşen öpüşene abisi  O Lou da az fena  Daa ... Bryce nasıl ölmez ya  O kadar patlama oldu , John Casey onu kendi elleriyle vurdu  Ve işleri karıştırdı şimdi iyi mi :S Ne güzel Sarah'la Chuck öpüşmüştü  Ohf ... Çok heyecanlı yerde bıraktılar
|
|
|
|
|
|
maybe i'm crazy maybe you're crazy maybe we're crazy probably.
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 24, 2008, 16:33:34 » |
|
aman tanrım!bryce ölmedi mi?noolur biri bana o bölüm anlatsın!kaçırdım ya.vay anasını en süper bölümü bu heralde?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 28, 2008, 08:23:42 » |
|
dün izledim süperdiiiiii.ufff şimdi bryce geldi işler karışcak aman ya geberip gitseydi.zaten bryce geri gelmese chuck ve sarah gerçekten çıkmaya başlardı böylece dizinin zevki kalmazdı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 01, 2008, 13:39:38 » |
|
chuck sarahdan daha iyilerine layık örneğin benim gibilerine mesela
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 05, 2008, 08:22:35 » |
|
chuck sarahdan daha iyilerine layık örneğin benim gibilerine mesela
hehehe şimdi bu konuya girmeyelim çıkamayız herkes hayır bana layık demeye başlar.bu son bölümün sonunda bi taraftan bryce arıyodu bi taraftan chuck arıyodu ya sarah kesin kalıcak bende sinir olucam.zaten çok belli.başroldeki adam chuck.o zaman onun yanında kalıcak.ben olsam o dişlerle bryce yine de beni seviyo diye koşa koşa kucağına giderdim adamın.sarahın dişleri ne öyle yaaa! (bi de şu avatarındaki çocuk terabithia köprüsünde kendini rezil eden çocuk diil mi?başka nerde oynadı o?)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2008, 08:23:30 Gönderen: beatricesnicket »
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 12, 2008, 00:29:22 » |
|
Yeni izlemeye başladım ve bayıldım  Çok güzel ve çok komik ya  Yani beni çok güldürüyor en azından  Bu Chuck'ı seviyorum  Daha üç bölüm izledim  Şimdi dördüncüyü izleyeceğim
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 13, 2008, 02:55:04 » |
|
Sezon finalini izlediiim demek istiyorum  Desem mi acaba  Sadece merakla bekletecek şekilde biteceğini söyleyebilirim  Morgan gerçekten süperdi yemek sahnelerinde
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
|
|