Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 07, 2008, 05:37:49  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Buraya Bakana Bir Kazan Pastası !!  (Okunma Sayısı 1543 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 17, 2006, 13:13:02 »

Merhabalar.

Televizyon Bölümünde başlık açmadan önce buraya bir göz gezdirin derim.Çünkü açılan başlıklar artık anlamsızlaşmaya başladı.Sadece başlık açmak için başlık açmayın.Açılan başlığa bir anlam kazandırmak için kendi görüşlerinizi yazınız. Bundan sonra diğer üyelere görüşlerini sorabilirsiniz ama kendi görüşlerinizi,düşüncelerinizi mutlaka yazınız vede doyurucu olmasına dikkat ediniz. Yani; ''Bu diziyi çok seviyorum.'' demek ile ''Bu diziyi çok seviyorum şu karakter iyi birisi bende değişik duygular uyandırıyor senaryosu ve konuları iyi bir dizi.'' Gibi yorumlar arasında fark vardır.Lütfen ikinci yorumu yapmayı seçiniz..

Ayrıca Fantasticc birçok site üyelerine attığı duyuru mesajında da belirtmiştir ki;

1 Yeni bir başlık açmadan önce, aynı konu daha önce konuşulmuş mu diye kontrol etmelisiniz! Bunun için forumun "arama" özelliğini kullanabilirsiniz

2 Yeni başlık açarken, bir cümlelik birşey yazıp, "bu konu hakkında ne düşünüyosunuz?" gibi sorular soramazsınız! Eğer bir konu başlatacaksınız, önce kendi görüşlerinizi ayrıntılı şekilde yazmanız gerekir.

3 Eğer bir başkasının mesajını beğendiyseniz, "aynen", "bence de", "katılıyorum" gibi tek kelimelik yorumlar ekleyip yeni bir mesaj göndermeyin. Çünkü bu, kirlilikten başka bir işe yaramıyor.

Elbette izlediğiniz birşey hakkında görüşlerinizin,düşüncelerinizin olmaması imkansız.(Tabii ağzı açık boş gözlerle Televizyon izleyen diğer seyirci kitlesinde olmadığınızı varsayıyorum)Bu yüzden bir konu hakkında başlık açtığınızda o konu hakkında kısada olsa bir bilgi verip kendi düşüncelerinizi ve görüşlerinizi yazmanızı istiyoruz.Bu çok zor birşey olmasa gerek.Biz zaten zorluk çıkarmıyoruz sadece özveri istiyoruz.Bu özveriyi göstermeyecekseniz açtığınız başlıklar sadece forum kirliliği yaratır kilitlenir ve daha sonra silinir.Bundan dolayı açacağınız başlıklarda biraz özveri gösteriniz..

« Son Düzenleme: Mayıs 02, 2006, 22:30:37 Gönderen: Glacius » Logged

Perde kurduk ışık yaktık,
başlayan bir gazeldir.
Hüner değilsede dünyaya gelmek,
nede güzeldir.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Buraya Bakana Bir Kazan Pastası !!
« Eklendi: Temmuz 07, 2008, 05:37:49 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır