Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 11:25:57  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Biri Bana Anlatsın !!  (Okunma Sayısı 299 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
profesör_bşk
JuschteL
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 13, 2007, 19:12:12 »

NTV ekranlarında PERŞEMBE günleri yayınlanan Biri Bana Anlatsın ın içeriği ve konuşulan konular çok hoşuma gidiyor ...Siz ne düşünüyorsuunuz ??

Edit~Açıldı mı bilmiyorum ama arama yaptım (:
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Biri Bana Anlatsın !!
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 11:25:57 »

geberesice
o
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2007, 19:31:01 »

mükemmel bi program çok seviyorum yaa  Sırıtan  Alkış
aaaylak
Krema

my man!

aylak_hogwarts@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 15, 2007, 02:34:07 »

fena değil  Göz Kırpan

THE BEATLES FAN CLUB- SnAPE FaN CLub-KAFKAS DERNEGI-ELVİS PRESLEY FAN CLUB-                                 ///Heroes Fan CLub///                 ANTİ-YOKO, O NO! CLUB
                 YOKO ONO SEVMEM, SEVENİDE SEVMEM!

daRk_RockeR
Krema

Gott weiß ich will kein Engel sein

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2007, 15:14:05 »

keşke içeriqi hakkında biraz biLqi verseydin Göz Kırpan
evet eqLenceLi bi proqram konuLarı ve konukLarı cok hos oLuyor!! Gülümseyen
aiLecek izLiyoruz Kahkaha [ta bi ders caLısmazsam Hede Hödö ]

~.~
GerçekLeşmemiş istekLer mezarLıqı qibi içim. GerçekLeşmeden öLen istekLerin mezartaşLarı var içimde. Ne zaman kendi içimde yürüyüşe çıksam ayakLarım bu mezartaşLarına takıLıyor, tökezLiyorum. BunaLtıyor bu beni.
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2007, 12:30:44 »

Hani nerde tanıtım? Sabit başlıkta bu forumun en üstünde içerikli mesaj hakkında birşeyler yazıyor eğer gördüyseniz. Hiç Bilmeyen birine

''NTV ekranlarında PERŞEMBE  günleri yayınlanan Biri Bana Anlatsın ın içeriği ve konuşulan konular çok hoşuma gidiyor ...Siz ne düşünüyorsuunuz ??''

Derseniz o ne yahu cevabı ile karşılaşırsınız.

Tanıtım

Beyazıt Öztürk’ün Kadir Çöpdemir ile birlikte sunduğu sohbet programı “Biri Bana Anlatsın” her perşembe NTV ekranlarında. Bu ciddiyetli eğlenceyi kaçırmayın! Veya kaçırın… Biri size anlatsın!...
Her hafta farklı konular ve farklı konukların olduğu bir program

yağmurlar
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 12, 2007, 01:19:44 »

fırst buldkça seyrdiomm Gülümseyen Gülümseyen  ama var ya süper oluyor bayılıyom adamlrn esprilerine bu hafta sanrm sağlkla ilgli bi şeylr vardı sadce basşını seyrdbldm :s ama oda yetti Kahkaha
profesör_bşk
JuschteL
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 03, 2007, 18:00:37 »

Beyazıt Öztürk’ün Kadir Çöpdemir ile sunduğu sohbet programı “Biri Bana Anlatsın”, bu hafta “Futbol dünyası”nı konuşacak....  Beyaz ve Kadir Çöpdemir, Osman Tamburacı, Rıdvan Dilmen, Kazım Kanat ve Yılmaz Vural başta olmak üzere birbirinden renkli konuklarla konuyu enine boyuna masaya yatırıp, hem tartışıp, hem soruları cevaplayıp hem de gülüp eğlenecekler!

CUMARTESİÖnce futbol mu yoksa önce tuttuğumuz takım mı? İnsanlar futbolu önce bir spor olarak severse, fanatizm ve şiddet de yavaş yavaş yok mu olur? Son zamanlarda Türk futbolunda ilginç olaylar yaşanıyor… Üç büyüklerin en kötü futbol oynadıkları ve en çok puan kaybı yaşadıkları bu sezonda kötünün iyisi mi şampiyon olacak? Ligdeki bu performans düşüklüğü, ya milli takıma da yansırsa? Liglerimizde niçin aynı takımın taraftarları kendi aralarında kavgalar ediyor, niçin maçlarda aynı takımın taraftarları arasına polis oturuyor?...

Bir yanda "Seyirci sadece koşan futbolcularla tatmin olmaz, estetik oynayıp şov yapan futbolcular da gereklidir. " diyenler ile  Bir yanda "Milli maçta sakatlanan Rüştü'nün maaşını federasyon ödesin." diyenler… Diğer yanda "Eğer federasyon Rüştü için bu parayı öderse, bütün milli maç seyircisi ben Milli Takım maçında hasta oldum diyerek para ve tedavi talep edebilir…"diyenler ve
"bir olsun, bizim olsun!..." diyenler "Futbol dünyası'nı"  enine boyuna masaya yatırıp, hem tartışıp, hem soruları cevaplayıp hem de gülüp eğlenecekler!...
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Haziran 04, 2007, 14:38:19 »

Bence çok hoş bir program Göz Kırpan
wiseva
Şeker
**

(= ...eL NiNo.. =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Şubat 23, 2008, 21:32:41 »

bnce de çk hoş bi programdı keşke bitmeseydi..

éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: