Emmaezgi
Süt
Onu bende görebiliyorum Harry...
|
 |
« Yanıtla #90 : Şubat 15, 2008, 23:47:15 » |
|
ben şahandan iğreniyorum çok salak bence en iyileri beyaz show ve azcıkta tv makinası(Zaga:D)
|
|
|
|
|
|
 TAKIM DİYE BUNA DERİM;)
|
|
|
|
|
Last.Breath
Süt
-Gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma-
|
 |
« Yanıtla #91 : Şubat 18, 2008, 14:59:19 » |
|
Süper bi program ya kopuyo insann
|
|
|
|
|
|
 Ginny Weasley Hayran Kulübü Hatırla Sevgili Hayran Kulübü -Ben Bizi Unutmam Gitmek yakışmaz bana yolcuyuz hayatta sen gel otur yanıma-
|
|
|
J0K3R
Süt
I GRUPPI ULTRAS DELLA GALATASARAY
|
 |
« Yanıtla #92 : Şubat 19, 2008, 21:14:18 » |
|
suana kdar en güzel show lardan biri diyebilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #94 : Şubat 19, 2008, 21:24:45 » |
|
Şu ana kadar neredeyse tüm Eurovision yolcularını ağırladığı ve aylardır Mor ve Ötesi Beyaz Show'a gelsin diye bağırdığımızı düşünürsek yakın bir zamanda son zamanlarda düşen kalitesini biraz olsun toparladığına inandığım en renkli şov programlarından biri olan Beyaz Show'da Mor ve Ötesi'ni göreceğimizi umut ediyorum  (oyy süper olur) Tarkan gelsin kampanyasını da boşversin ya..
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
|
Tool_TR
|
 |
« Yanıtla #95 : Şubat 19, 2008, 21:26:52 » |
|
ben şahandan iğreniyorum çok salak bence en iyileri beyaz show ve azcıkta tv makinası(Zaga:D)
Ya bak şimdi,şu anda Beyaz Show konusundasın ve tutupta insanları güldürmeye çalışan ve 'başaran' bir insana durduk yere sebep yokken hakaret ediyorsun,buna senin benim değil hiç kimsenin hakkı yok. Beğenmeyebilirsin,eyvallah ama yani 'salak' demek,bilmiyorum çok mantıksız geliyor bana.
|
|
|
|
|
|
SÜLEYMANNAME
''(...)Kuzum, senin neren Anadolludur? Türk’ e Amerikan püskürtülüsün! Farkın şu ki, eski Başbakanlardan, Sen o belaların son püskülüsün! '' Necip Fazıl Kısakürek
Blog sayfamı ziyaret etmek isteyenlere: http://tooltr-brk.blogspot.com/
Bir var bir yok,ÖSS'ye çalışmaktan sıkılınca uğrar. Neden yok diye şaşırmayın,burada görünce de 'neden geldin' demeyin... Hayatta böyle çünkü,sizin gibi.Bazen yapabileceğin iki seçenek vardır önünde,ama ikisi de yanlıştır ya.Seçersin birisini,benimki de öyle birşey işte...
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #96 : Şubat 22, 2008, 02:35:17 » |
|
ya bayılıyorum bu progrm süper ya olağan üstü gülmekten kıran geliyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #97 : Şubat 25, 2008, 01:55:41 » |
|
Uzun zamandır izleyemiyorum ama son programınındaki kararınından ötürü; Beyazıt Öztürk ' ü ayakta alkışlıyorum 
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #98 : Şubat 25, 2008, 03:31:25 » |
|
ben şehit haberleri verildikten sonra ayakta göbek atan,eğlenceye devam eden ne yaptığını bilmez çok fazla program gördüm.beyaz zaten bir çok konuda duyarlı bir insandı ve cuma gecesi de bunu gösterdi.kendisini tebrik ediyorum.çok doğru bir davranışta bulundu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #99 : Mart 02, 2008, 14:24:40 » |
|
Evet katılıyorum Esra abla.Ama Beyaz'ın son zamanlardaki konukları çok kötü.Beyaz'da tek başına programı ayakta tutmaya çalışıyo,biz farkettiğimiz zamanda pek bi eğlencesi kalmıyo...
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #100 : Mart 06, 2008, 22:25:05 » |
|
evet konukları gerçekten kötüleşti ama bu bir süreden sonra bütün programlar için geçerli oluyor..seviye gittikçe düşüyor ama yinede beyaz diğerlerine bin basar yani..hala en azından belli kişiler geliyor..tanımadığım adını sanını duymadığım kişileri reklam yapmak için çağırmıyor...bence kaç haftadır tarkan gelsin tarkan gelsin diye çağırmasının nedeni de bu...  insanlar bu seviyenin bozulmaya başladığının farkına vardı ve beyaz da insanların bunun farkında olduğunun farkına vardı..  onun için tarkan ı istiyor diyorum ben..yine de her ne kadar konuklar seviyesizleşsede beyaz için bile izlenir o..sonradan çıkıp saçma sapan bir film yaparak taklitçilikle köşeyi dönmeyi çalışan kimi insanların yerine beyaz ı sadece kendi sovunda izlemeyi tercih ederim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #101 : Mart 14, 2008, 22:55:02 » |
|
Bende en azından belden aşağı espriler değilde adam akıllı talkshow izlemek için Beyaz bir numara....  Bide bugünkü konuklarını bilen varmı??
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #102 : Mart 14, 2008, 23:00:36 » |
|
evet şimdi az önce hemen baktım  bu hafta pınar altuğ,yağmur atacan,evren doğru,gizem güneş varmış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #103 : Mart 16, 2008, 02:48:20 » |
|
eet saol...biraz geçde olsa  dün Onur Akın'ın geldiği bölüm çok hüzünlüydü ben ağladım valla  Evren ve eşinin dansetmesi fln çok hüzünlüydü  Beyaz formundaydı... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #104 : Nisan 29, 2008, 19:43:58 » |
|
keşke zamanı gelse de bnde katılsam hastayım bu adama süper bi adam ve işini kesinlikle çok ii yapıo kaç yıldır bu piyasada olduunu düşünürseniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|