|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #45 : Ocak 22, 2008, 02:08:22 » |
|
Bu kadar mı güzel sapık taklidi yapılır yahu  Dilek coştu bu sefer de  Her hafta gülmekten karnıma ağrılar giriyor izlerken; iple çekiyorum cumartesileri çünkü eğleneceğimden emin olduğum başka bir program daha yok şuan  Helal hepsine ama canlı kanlı da izlemek isterim ben 
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #47 : Ocak 27, 2008, 15:05:29 » |
|
ben her cumartesi izleriyorum ya hele dörtlü dönme turu harika ya izlerken bitiyorum resmen:D
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #48 : Ocak 27, 2008, 16:23:56 » |
|
bu hafta Ayhan'ın şefırıyla oynamadılar değil mi  dün uykusuz olduğum için uyumuş kalmışım yeni oyunu göremedim  izlediğim kadarı bile süperdi ama cıbırcasız bir AGŞ olmaz,komontopelşo iztakerdi müsnooooo!!! (cıbırcamızı geri veriiiiin )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2008, 18:14:21 Gönderen: silverdoe »
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #49 : Ocak 27, 2008, 18:07:38 » |
|
Dün çok güzeldi  Ama bekledim bekledim cıbırca yoktu. Yeni oyunca pek güzel değildi bence :/
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #51 : Şubat 03, 2008, 21:13:41 » |
|
komedi pek izlemem ama hiç abartmıyorum  nadiren güldüğüm show lardan birisi  her hafta olduğu ggibi dünde muhteşemdi ama Şafak sezer geldiğinden pek mutlu değil gibiydi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 03, 2008, 21:15:19 Gönderen: derhavril »
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #52 : Şubat 03, 2008, 21:28:38 » |
|
her hafta olduğu ggibi dünde muhteşemdi ama Şafak sezer geldiğinden pek mutlu değil gibiydi  evet ya dün sanki Şafak Sezer zorla duruyodu orda surat bi karış  arada gülüyodu da zorla sanki ama şimdi bence Şafak oyunlara çıktığında da Mahşer-i cümbüş'ün ne kadar iyi olduğu anlaşıldı Şafak sezerden çook daha iyiler
|
|
|
|
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #53 : Şubat 04, 2008, 14:13:49 » |
|
şafak sezer de yanlış konuk tercihlerinden biriydi.sanki menajerinin zoruyla gelmiş gibiydi  oyunları mahvetti gülse birsel'i çağırmayı düşünmüyorlar mı acaba  gerçi hiç konuk almasalar daha çok oyun olacakmış gibi görünüyor;her gelen çok bilmişlik yapıp iki saat birşeyler söylüyor,sonra da geç olmuş uykum da geldi ne zaman biter program modunda takılıp gidiyor,programa birşey kattıkları yok(birkaç istisna hariç tabi) mahşeri çümbüş her zamanki gibi süperdi.Özlem'in çocuk gibi konuştuğu bölümler harikaydı:-&
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #54 : Şubat 04, 2008, 21:06:54 » |
|
ben daha 1 kere izledim ve çokda severek izledim çok yetenekliler izlemenizi tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #55 : Şubat 05, 2008, 22:52:24 » |
|
artık haftada iki gün oldu  Perşembe; 22:15 Cumartesi; 23:00
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #56 : Şubat 07, 2008, 03:19:04 » |
|
çok güsel ama bilg başındn kalkamadıım için izleyemiorum hepsi çok yetenekliler bir iki hafta izledima am bilg saolsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #57 : Şubat 08, 2008, 01:11:06 » |
|
artık haftada iki gün oldu  Perşembe; 22:15 Cumartesi; 23:00 çok bekledim ama ben mi kaçırdım acaba  takımdan birkaç resim  ;    (alıntıdır)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2008, 12:06:45 Gönderen: silverdoe »
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #58 : Şubat 08, 2008, 01:13:39 » |
|
yok bende bekledim gerçi izleyemezdim o saate Pusu vardı ama  sanırım iptal etmişler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #59 : Şubat 08, 2008, 01:16:41 » |
|
ben bir sorun çıkacağını tahmin etmiştim zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|