|
Gece
|
 |
« Yanıtla #30 : Ocak 04, 2008, 15:28:09 » |
|
İk defa izlediğimde ne orkestraları nede 15den fazla seyircileri vardı başka bir kanaldaydılar ve bir görünüp kayboldular sonra aynı kanalda tekrar başladılar, şimdi ise farklı bir kanal da devam ediyorlar  hep izledim hep de izleyeceğim  Yılbaşı özel programı bomba gibiydi resmen  Yeni yılın ilk saatlarinde sayelerinde gülmekten karnımıza ağrılar girdi Burak- " XL deli önlüğü var mı??"  ya bırak orkestraları olmaz olaydı...her gece "A fiil guuud........ " diye böğüren o adam yüzünden programdan soğudum bir de "Bı"ları yok mu  ama yılbaşı akşamı gerçekten çok güzeldi  işte bir fazlalık o adam 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #31 : Ocak 04, 2008, 15:48:25 » |
|
Bne çok seviyorum bu programıı,gerçekten müthişler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #32 : Ocak 05, 2008, 02:17:48 » |
|
İk defa izlediğimde ne orkestraları nede 15den fazla seyircileri vardı başka bir kanaldaydılar ve bir görünüp kayboldular sonra aynı kanalda tekrar başladılar, şimdi ise farklı bir kanal da devam ediyorlar  hep izledim hep de izleyeceğim  Yılbaşı özel programı bomba gibiydi resmen  Yeni yılın ilk saatlarinde sayelerinde gülmekten karnımıza ağrılar girdi Burak- " XL deli önlüğü var mı??"  ya bırak orkestraları olmaz olaydı...her gece "A fiil guuud........ " diye böğüren o adam yüzünden programdan soğudum bir de "Bı"ları yok mu  ama yılbaşı akşamı gerçekten çok güzeldi  işte bir fazlalık o adam  Sen boşver o orkestrayı (o adamı)  izle sen izle ömrüne ömür katıyorlar valla
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2008, 02:20:15 Gönderen: ante mortem »
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #34 : Ocak 05, 2008, 14:01:57 » |
|
bence de çok güzel program gecenin bi yarısı gülmekten ölüorum resmen çok da yetenekliler hepsini tebrik ediorum 
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #35 : Ocak 09, 2008, 18:26:57 » |
|
çok komik ya süper bişey ben hep izliyom  ...
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #36 : Ocak 13, 2008, 02:08:22 » |
|
Yine bomba gibiydiler  Ama özellikle Özlem harikaydı bu bölüm iki haftalık tatil yaramış 
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #37 : Ocak 13, 2008, 11:39:23 » |
|
Kızda doping etkisi yaratmış 2 hafta tatil O anka kuşu taklidine de bayıldım 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #39 : Ocak 13, 2008, 19:22:10 » |
|
ben hepsini çook seviyorum ve a fiil guuuuuuuuuud... diye bağırana da uyuz oluyorum  ama bu programla birlikte fak ettim ki nihat(sırdar)abi değil düpedüz amcaymış 
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 14, 2008, 02:45:37 » |
|
hıh işte aynısından ben de....bari bir iki değişik birşeyler okusa ama yok olmaz,illa ki "ay fiiiiil guuuuuuuud"!... diye böğürcek  ya elbirliğiyle göndertelim şu adamı,vallahi her seferinde kulaklarımı tıkamaktan bıktım  biz piyanist şantörümüzle mutluyduk nerden geldi bu deep sound yaa! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 14, 2008, 03:22:48 » |
|
hayır bir ara oyunlarda komik birşey olsun adam hemen dındırıdındırı "yeaaaa aaa..." diye başlıyordu... dikkat ettim birkaç kez Osmantan uyardı kaş göz işaretiyle ondan sonra çoşmadı bir daha... deli mi ne bir de gelmiş bize "bıııııııııı"lıyor  kısacası ferhat güzel programa ne katmışsa o beyefendi de o kadarını katıyor bence  ayrıca dün dikkat ettim çoluk çocuk gelenler var rtük uyarmadan yaş sınırı getirseler iyi olacak 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 14, 2008, 03:23:31 Gönderen: silverdoe »
|
|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 19, 2008, 16:29:25 » |
|
bu haftanın konuğu metin akpınar arkadaşlar sakın kaçırmayın bence harika olacağa benziyor bu program .....
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
|
|