Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 14:37:30  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 24 / jack bauer  (Okunma Sayısı 575 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 14, 2007, 13:47:51 »

Konusu

24, Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikan dizisidir. CTU (Counter Terrorist Unit) adı verilen bir birimin, önceleri yöneticisi olan ancak daha sonra birimden ayrılan Jack Bauer (Kiefer Sutherland) adlı karakterin çevresinde dönen olayların işlendiği bir dizi olup; dizide anlatılan olaylar gerçek zamanlı olarak izleyiciye aktarılmaktadır. Her bölüm bir saat içerisinde olanları anlatırken, her sezon da 24 saat içerisinde olup bitenlerin anlatıldığı çok uzun metrajlı bir film havasındadır. Şu anda dizinin 6.cı sezon bölümleri Türkiye'de sadece CNBC-e'de yayınlanmaktadır.

Jack Bauer

Jack Bauer, 24 isimli televizyon dizisinde Kiefer Sutherland'ın canlandırdığı ana karakterdir. CTU (Counter Terrorism Unit; Antiterörizm Birimi) adlı bir biriminde operasyon ajanı olarak çalışmaktadır.

Kaliforniya'da Alman-Amerikan bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Bauer devlet ajanı olarak eğitim görmüş, SWAT, Delta Force ve son olarak CTU Los Angeles birimlerinde çeşitli görevlerde bulunmuştur. CTU'nun kilit elemanı olarak ABD'de büyük terörist eylemlerini önleyip sivillerin ve hükümet liderlerinin hayatlarını kurtarmıştır. Görevi uğruna pek çok fedakarlıklarda bulunmuş, engellediği kişiler onun ve sevdiklerinin peşinden gelmişlerdir. 24 dizisi boyunca iş ahlakıyla sosyal ahlakının duygusal mücadelesi ana (sürükleyici) tema olarak yeralır.

« Son Düzenleme: Haziran 26, 2008, 20:43:50 Gönderen: holy_solemn » Logged

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 24 / jack bauer
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 14:37:30 »

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2007, 13:55:36 »

şey tabi biraz daha açıklama koyalım dimi?_
+ Sırıtan

jack bauer bu seezon eski ABD başkanı david palmer ın öldürülmesiyle geçen sezon kendini ölü gösterme oyununu bırakmak zorunda kalıyor çünkü palmerı öldürenler suçu jack in üstüne atıyor ve onun yaşadığını bilenleri de öldürüyorlar(chloe hariç) ve bir sürü  şeyi açığa çıkarmaya çalışırken sinir gazını ülkeye yayılmasını önlemeye ve palmer cinayetini kimin neden işlediğini bulmaya çalışıyor..... zamanı da tükeniyor Üzgün

What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
veLvet_dreams
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2007, 14:00:19 »

şey tabi biraz daha açıklama koyalım dimi?_
bencede hatta baya seyh koyman gerek ben sevmiorum pek hosuma gitmio türkleri cani die gösterip duruolar hala ölemi bilemem hee bide peş peşe msj yazma oke uyarı verirler yasak cnkü Göz Kırpan
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 15, 2007, 12:39:15 »

ah teşekkür ya bilmiyodumda  Terleyen dikkat edrim bede eskiden öle buluyodum ama sonra özür dilediler ( yap et sonra özür dile gibi oldu ama) neyse ona yani habire böle göstermelerine karşın yine de ii değil mi? bu sezon mesela kendi başkanları terörist saldırılarını gizlice destekledi ve az kalsın rusya başkanını da öldürüyordu...

What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
alcatrazz
Şeker
**

alcatrazz_gs@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Şubat 17, 2007, 16:21:07 »

paso amerikan milliyetçiliği Kızgın
eftelya
Krema

Harry Potter Cafe'yi seviyorum !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Şubat 18, 2007, 16:29:30 »

müthiş bir macera dizisi.hiç kaçırmıyorum.ayrıca başkahraman jackle harry arasında bir sürü benzerlik kuran yazılar çıkmıştı Sırıtan

Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Şubat 19, 2007, 11:25:11 »

Resimden ziyade bilgi koyun. Diziyi tanıtın oyuncuları tanıtın. Yoksa içeriksiz bir başlık olmasından dolayı kilitlenecek.

[not]: Yorumlarda baştan savma olmasın.
eftelya
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Şubat 22, 2007, 15:01:28 »

Son 4 günde kim kimdi?
Bauer AilesiJack Bauer, Teri Bauer, Kim Bauer

CTU çalışanlarıNina Myers, Tony Almeida, Jamey Farrell, Milo Pressman, George Mason, Ryan Chappelle, Michelle Dessler, Chloe O'Brian, Chase Edmunds, Adam Kaufman, Gael Ortega, Erin Driscoll, Curtis Manning, Edgar Stiles, Sarah Gavin, Bill Buchanan, Lynn McGill, Karen Hayes, Miles Papazian

Başkanlar, ekipleri, aileleriBaşkan David Palmer, Nicole Palmer, Keith Palmer, Sherry Palmer, Aaron Pierce, Mike Novick, Lynne Kresge, Roger Stanton, Başkan Yardımcısı Jim Prescott Wayne Palmer, Başkan John Keeler, Başkan Charles Logan, Walt Cummings / Martha Logan, Evelyn Martin, Başkan Yardımcısı Hal Gardner

Savunma bakanlığıJames Heller, Audrey Raines, Mark DeSalvo

Kötü adamlarMandy, Ira Gaines, Andre Drazen, Victor Drazen, Syed Ali, Peter Kingsley, Max Ramon Salazar, Michael Amador, Stephen Saunders, Navi Araz, Habib Marwan, Vladimir Bierko, Christopher Henderson, Graham

DiğerleriKate Warner, James Nathanson

eftelya
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Şubat 22, 2007, 15:02:01 »

Bu sonbahar her şey değişecek. Tehdit hiç bu kadar ciddi olmamıştı. Komplo, hiç bu kadar büyük olmamıştı.  Jack Bauer, bu sefer intikam için dönüyor...

Sert ama yakışıklı bir ajan dünyayı kaç kez kurtarabilir? Şimdilik beş kere... Neyse ki, arkası da geliyor. Joel Surnow ve Robert Cochran’ın yarattığı televizyonun en yenilikçi ve heyecan verici yapımlarından 24, beşinci sezonda da eşsiz ve öncü tarzını sürdürecek. Her bölüm gerçek zamanda bir saati işleyecek ve bütün sezon bir gün içinde yer alacak. Bir kez daha izleyici, birçok karakteri asla unutamayacakları bir günde takip edebilecek.

Dördüncü sezonun finalinde, Emmy ödüllü Kiefer Sutherland'in canlandırdığı Jack’i müşkül bir durumda bırakmıştık. Çinliler onu büyükelçilikteki ölüm olayından sorumlu tutuyordu, Çin hükümeti mahkemeye çıkartılması için Jack’in kendilerine verilmesini talep etmişti. Başkan Palmer onu, karşı karşıya olduğu tehlike konusunda uyardı. Tony, Michelle ve Chloe de, Gizli Servis’in ona kurduğu tuzaktan kaçmasına yardım ettiler. Jack’in yaşayabilmesi için, herkesin onun ölmüş olduğuna inanması gerekiyordu. Hayatı tamamen değişecekti.

Beşinci sezonun başında, dördüncü sezondan bir buçuk yıl sonra Jack Güneydoğu California’daki bir ailenin yanında, takma isimle yaşıyor. Bir petrol kuyusunda çalışıyor. Ama televizyonda bir haber görüyor, sonra bir telefon geliyor ve Jack’in hayatı yeniden rayına oturuyor, ya da yolundan çıkıyor. O bir kez daha sabık CTU ajanı, dünyayı (en azından, ABD’yi) defalarca kurtarmış olan adam. Komplocuları, içten vuran casusları, hain yabancıları ile dört dörtlük bir 24 günü daha bizi bekliyor.

http://www.cnbce.com/dizi.asp?ID=45

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 26, 2007, 13:14:15 »

24 dizisinin baş karakteri Jack Bauer o kadar kusursuzki izleyiciler artık dalga geçmeye başladılar.işte Jack hakkındaki bazı komik iddialar.

*Jack Bauer'in Lost'taki adadan kaçmanın bir yolunu bulması 24 saat sürerdi.
*Jack bir odada yanında Hitler,Stalin ve Nina ile yalnız kalsa ve tabancasında iki kurşun olduğunu bilse bile Nina'yı iki kez vururdu.
*Jack Bauer yastığının altında bir tabancayla uyur.ama sizi yastıkla öldürür.

devamı ise ahanda şurda http://www.jackbauerfacts.com/

Arminas
Michael Phelps - Roger Federer - Kobe Bryant
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Mayıs 28, 2008, 22:41:03 »

ben sırf bu dizinin konusunu merak ettiğim için en baştan yani 1.sezonun 1.bölümünden başladım ve sezon 4e kadar geldim şimdi...kesinlikle çok güzel bi dizi izleyenin bırakamayacaı bi dizi bnce... her yaştan izleyiciyi ekrana bağlayan çok hoş bi dizi... bu arada şöyle bişey okudum bn cnbc dergiden...

Dizide Jack son teknoloji aletlerini sorun yaşamadan kullanırken, Jack'i hayata geçiren aktör Sutherland tam bir bilgisayar özürlüsüymüş...

*Jack Bauer'in Lost'taki adadan kaçmanın bir yolunu bulması 24 saat sürerdi.
*Jack bir odada yanında Hitler,Stalin ve Nina ile yalnız kalsa ve tabancasında iki kurşun olduğunu bilse bile Nina'yı iki kez vururdu.
*Jack Bauer yastığının altında bir tabancayla uyur.ama sizi yastıkla öldürür.

koptum yaa süperdi üçüde...sğlasın

bushu
UU Seherbazları
Demleme Çay

bi süre yokum!!

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #11 : Haziran 20, 2008, 14:41:19 »

24 muhtemelen cnbc-e deki en tahammül edemediğim, hatta tek tahammül edemediğim dizi.. bütün bi sezon boyunca aynı olay izlenir mi yaa..

Arminas
Michael Phelps - Roger Federer - Kobe Bryant
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Haziran 20, 2008, 19:40:11 »

aa naaptın sen yaa...Sırıtan Sırıtan

evet bazı yerleri çok bayıyo ama genel olarak süper bi dizi bence...

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Haziran 21, 2008, 22:05:00 »

Bence de Kahkaha Aslında 6. sezondan sonra uçtuklarını düşünmedim değil Dil Çıkaran Ama yine de ben seviyorum bu diziyi Âşık Biraz fazla uç noktalara çıktığını ve amerikan dizisi olduğunu ağır oranda hissettirmesine rağmen Dil Çıkaran Gözlerini Deviren

What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
Raziel Neith
....вαηα вιя мєℓєк уαяαт....
Telve

..gözleri lâl tragedyası..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Haziran 21, 2008, 22:15:15 »

24 bıras fasla agır gelısıo olaylar ya bana kı öle gelıo. bir iki bölümünü seyrettim ama pek sarmadı beni :S
ama tabi zeynebin zevki yabana atılmamalı da zevklerimizin ayrıldıgı tek nokta galiba burası  Terleyen
« Son Düzenleme: Haziran 21, 2008, 22:16:18 Gönderen: Raziel Neith » Logged

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: