|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 08, 2008, 15:56:27 » |
|
ya uffffff neden kapatılmıştı ki onu da anlamadım zaten  ama inş. açarlar !!!
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 08, 2008, 17:48:09 » |
|
ya uffffff neden kapatılmıştı ki onu da anlamadım zaten  ama inş. açarlar !!! Atatürk'le ilgili videolar var die işte...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 09, 2008, 12:03:39 » |
|
Ya tmm bi süre için kapatılabilir ama artık açılsın yahuu başka hiçbi video sitesi youtubenin yerini tutamaz bence
|
|
|
|
|
|
Ruhuma Hayat veren sensin .. Senin sevgin ..
|
|
|
charmed
Sanki bir yok bir de varmış...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 09, 2008, 12:09:58 » |
|
Açılsın bencede. Ve siteyi kapatarak iletişimimizi engelleyemediler hala girebiliyoruz o yada bu şekilde  .Daha mantıklı sonuçlar almalılar siteye erişimi önlemekle düzelmiyor sorunları 
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer. Umarım öldürmeye çalıştığın kişinin ben olduğumun farkındasındır...
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 09, 2008, 12:24:36 » |
|
kapanması sounda bi işe yaradı yani  neyse sevindim bu habere 
|
|
|
|
|
|
...Love...  S U P E R N A T U R A L Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 09, 2008, 18:37:42 » |
|
bu adresten youtube a giriliyor yani her şekilde youtube a girebiliyoruz sonuçta  bence yasak artık kaldırılmalı Ewt bi çok siteden giriliyor ya neden kaldırmıyolarsa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e_m_i_n_e
Süt
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 09, 2008, 20:20:00 » |
|
arkadaşlar www.fastfreeproxy.com a girip orda aşağıda www. yazan yerin devamına youtube.com yazıp youtube a girebilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 09, 2008, 20:22:10 » |
|
Bu tür siteler güvenilir midir ki  Emin olmadan giremeyiz. En iyisi açılmasını beklemek.
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 09, 2008, 20:42:54 » |
|
Aslında açılıp açılmaması hiç de umrumda değil.. iyice çocuk oyuncağına çevirdiler.. neden kapandığını bilmiyorum ama bence adamların derdi zaten bizim youtube a erişimimizi engellemek değil, bi şeyler yapmış olmak.. neden kapandığını bilseydim daha iyi ifade edebilrdim ama şöyle yani, "böyle böyle oldu bakın ben tepkisiz kalmadım erişimi engelledim ben işimi yapıyorum" demeye geliyo iş..
bu arada ktunnel.com'dan da girilebiliyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 09, 2008, 20:44:39 » |
|
açsınlar biran önce yaa şarkı indiremiyorum
|
|
|
|
|
|
ι αм тιяє∂ σƒ вєιηg ωнαт уσυ ωαηт мє тσ вє ƒєєℓιηg ѕσ ƒαιтнℓєѕѕ ℓσѕт υη∂єя тнє ѕυяƒα¢є ∂σηт кησω ωнαт уσυяє єχρє¢тιηg σƒ мє ρυт υη∂єя тнє ρяєѕѕυяє σƒ ωαℓкιηg ιη уσυя ѕнσєѕ єνєяу ѕтєρ ι тαкє ιѕ αησтнєя мιѕтαкє тσ уσυ
|
|
|
|
|
charmed
Sanki bir yok bir de varmış...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 09, 2008, 20:45:31 » |
|
bu arada ktunnel.com'dan da girilebiliyo
Ewt bende ordan giriyorum bi dostumun tavsiyesiyle ama sırf youtube a girmek için bile bir sürü site açıldı bizi engellediler mi? Hayır. Daha mantıklı şeyler yapsalar keşke yada yaptıkları eylemin mantığını anlatsalar da bizde anlasak 
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer. Umarım öldürmeye çalıştığın kişinin ben olduğumun farkındasındır...
|
|
|
|