|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #75 : Aralık 21, 2005, 14:20:07 » |
|
(bunu söylemekten hiç sıkılmicam  ) >> afiyet olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #76 : Aralık 23, 2005, 20:36:24 » |
|
 Yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese mutlu olsun.... öhö öhö  diyerekten eveet. sonun da 2006'ya giriyoz. geri sayım başladı son 7 gün . Bu yıla nerde nasıl girmeyi düşünüyoz??? yeni yılın size neler getirmesini istersinizzz?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 31, 2005, 13:11:26 Gönderen: emmahermione »
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #77 : Aralık 23, 2005, 20:39:11 » |
|
yeni yıla uyuyarak girmeyi düşünüyorum her yenii yıl gecesi biriyle kavga etmekden nefret ediorum çünkü ve yıla uyuyarak girmezsem muhakkak yeni yıl gecesi sinirlerim bozuluyor hiç bozamam walla sinirimi. Yeni yıldan bir beklentimde yok boş her şey bana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #78 : Aralık 23, 2005, 21:42:34 » |
|
hayattan bıkmışa benziyosun
|
|
|
|
|
|
ARWEN FAN CLUP TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
|
|
|
missmixed
Süt
previously on lost.. :)
|
 |
« Yanıtla #79 : Aralık 24, 2005, 10:49:56 » |
|
Eheh konuya devam edeyim..  Yılbaşında İstanbul'a gidiyomuşuz sanırım,hiç hiç istemiyorum yaa!! :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #80 : Aralık 24, 2005, 13:41:05 » |
|
euheueheue, kocaman bi aile kavgasından sona ii oldu bu aaa niye istemionki nesi war
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
missmixed
Süt
previously on lost.. :)
|
 |
« Yanıtla #81 : Aralık 24, 2005, 13:49:51 » |
|
Bu seneki yılbaşında arkadaşlarla toplanıcaktık evde,çok çılgın geçirmeyi planlıoduk ama yaa  İstanbul'da naparım ki,otur öyle kös kös.. Pöff..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker

Puccaa & Garuu --Funny Love^^
|
 |
« Yanıtla #83 : Aralık 24, 2005, 14:52:23 » |
|
Ben büyük ihitmalle çalışarak girerim yeni yıla  Öyle bi beklentm fln da yok her geçen yıl daha kötü oluyo zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #84 : Aralık 24, 2005, 14:55:17 » |
|
ben girmicem yeni yıla hicri takvim kullanıyom  işte uyurum belki saat 12 den sonrada dışarıya içmeye çıkarım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #85 : Aralık 24, 2005, 14:56:24 » |
|
Bu seneki yılbaşında arkadaşlarla toplanıcaktık evde,çok çılgın geçirmeyi planlıoduk ama yaa  İstanbul'da naparım ki,otur öyle kös kös.. Pöff.. aa olur mu sen gel istanbula neler yapılmaz istanbulda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #86 : Aralık 24, 2005, 15:35:57 » |
|
Bu seneki yılbaşında arkadaşlarla toplanıcaktık evde,çok çılgın geçirmeyi planlıoduk ama yaa  İstanbul'da naparım ki,otur öyle kös kös.. Pöff.. He he ben de İstanbul'dan gidiyorum yılbaşında  İstanbul'u çok sevmeme rağmen hiç de mutsuz değilim.. Ben annemi, babamı, kardeşimi ve İstanbul dışındaki diğer akrabalarımı özledim...  Çok mutluyum gidiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|