Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 11:20:36  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üniversiteye giriş sistemi değişiyor  (Okunma Sayısı 569 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
esn
~obur cincine ~ esrapitipiti~filalayka~cabbar~tepetaklak~
Sıcak Çikolata

yapma dediğim şeyi yaptığın zaman acı verdi di mi?

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 30, 2008, 22:29:34 »

benim kafam karıştı ya Acayip  kaç sistemi karıştırıp çorba yaptılar iyice Şaşırmış

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Üniversiteye giriş sistemi değişiyor
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 11:20:36 »

Gria_Himonas
Griana - Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Nisan 30, 2008, 22:56:25 »

Alıntı
Bu belirsizlik içinde; sahi siz girecek olsanız 2009 ÖSS’ye nasıl hissederdiniz kendinizi?

Ben gireceğim ve söyleyeyim berbat hissediyorum kendimi. Dahası anlatılmaz bu ! Her gün biraz daha artan gelecek kaygılarıma bir yenisi daha eklendi. Bir kez daha anladım, bu ülkede okumamızı istemiyorlar.
Kendileri bile bilmiyor herifler neler yapacaklarını. Mağdem bir haber sızdırdın açıklasana kardeşim ! Her gün önümüze dayadığınız ortak sınavlarla uğraşıyoruz zaten. İnsanda sinir bırakmadınız !
  Yazamıyorum ya.

Twilight !
alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 03, 2008, 23:09:44 »

Bizim kaderimiz bu.. yaşıtım olanlar bilirler (Lise 3) hep yeni uygulamalar nedense bize denk geliyor.. tam biz Lgs'ye giricez LGS OKS olur, puan sistemi değişir, liseler 4 yıllık olur falan filan.. yine değişik uygulamayı bizim üstümüzde denemeselerdi olmazdı zaten.. Biz üniversiteyi kazanır gideriz bu seferde üniversitede yeni bi uygulama denerler hiç şaşırmam.

"sınav sistemi içinde lise başarısı tamamen ortadan kalkacakmış" bu ne şimdi? bunu yapmakla çok iyi bi iş becerdiklerini mi sanıyolar acaba.. bu uygulamayla kimse okuldaki dersleri tınmamaya başlıcak.. ayrıca lisede olduğumuz yazılıların bi anlamı kalmıcak..

Son olarak bu haberi gerek dershane gerek okuldaki bütün ilgili hocalara sormuş bulunmaktayız.. Hepsi de size yetişmez dedi.. Bize yetişirmi bilmem ama bütün meraklarımızı gidercek bi açıklama yapmaları acilen gerekiyo bence.

Maateh
kronik deli XD
Köpüklü Kapuçino

'daniel ecem radcliffe' namı diyar ben XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 03, 2008, 23:43:48 »

yaaa haayyyıııırrrr diye bağırmak istiyorum Ağlayan Kızgın. Çünkü ben bir 2009 öss adayıyım  :'(neden ben tanrım tam oks ye girerkende sistem değişmişti olamaz yaa öff ben varya o yök başkanınıda o ingiliz yöntemlerinide...... Ağlayan Ağlayan Ağlayan :'(off yaa off bunların işleri güçleri öğrencilere eziyet etmek yaaa

Yazan Bir Yazar  Göz Kırpan
Avrupa Yakası Hayran Kulübü
Scream
EcE ~
Demleme Çay

Frooozeeenn !!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Mayıs 05, 2008, 01:15:21 »

Deneme tahtası gibi eğitim sistemi şerefsizim Dil Çıkaran
Geçen cuma okula getirmişler bir tane rehberlik hocası bize alanlar ve sınav sistemi hakkında bilgi veriyor aklınca Dil Çıkaran Ben atladım dedim ki XD
- Hocam nasıl olsa seneye yine değişecek sistem ! Niye anlatıyorsunuz ki ? XD
Öğretmenlerden biri:
- Ece sen şu yolu takip et dışarı çık hadi bakayım !

XD

~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??

bella cullen
better.
Telve

samson came to my bed , told me my hair was red.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mayıs 05, 2008, 17:26:08 »

Bizim kaderimiz bu.. yaşıtım olanlar bilirler (Lise 3) hep yeni uygulamalar nedense bize denk geliyor.. tam biz Lgs'ye giricez LGS OKS olur, puan sistemi değişir, liseler 4 yıllık olur falan filan.. yine değişik uygulamayı bizim üstümüzde denemeselerdi olmazdı zaten.. Biz üniversiteyi kazanır gideriz bu seferde üniversitede yeni bi uygulama denerler hiç şaşırmam.

"sınav sistemi içinde lise başarısı tamamen ortadan kalkacakmış" bu ne şimdi? bunu yapmakla çok iyi bi iş becerdiklerini mi sanıyolar acaba.. bu uygulamayla kimse okuldaki dersleri tınmamaya başlıcak.. ayrıca lisede olduğumuz yazılıların bi anlamı kalmıcak..

Son olarak bu haberi gerek dershane gerek okuldaki bütün ilgili hocalara sormuş bulunmaktayız.. Hepsi de size yetişmez dedi.. Bize yetişirmi bilmem ama bütün meraklarımızı gidercek bi açıklama yapmaları acilen gerekiyo bence.

katılıyorum,deneme tahtasına döndük ! artık bir karar versinler.. ben zaten hem yds hem öss 1 ' e gircem ( ya da o bana giricek Dil Çıkaran ) iki sınav iki heycan yds kolay da öss :/ korkuyorum O.O

She runs with Vampires.

wiseva
Şeker
**

(= ...eL NiNo.. =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mayıs 06, 2008, 17:39:18 »

eğer aobp kalkıyorsa biz niye okul sınavlarına çalışıyoruz ki 45 alalım geçelim işte öss ye odaklanalım..
bir deli kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor.. her zaman savunmaları da vardır "siz çalışın nasıl olsa konular,sorular aynı Hede Hödö" öğrenci psikolojisi ne olucak Kızgın

éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
RaİsTlİn
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mayıs 06, 2008, 18:11:11 »

eğer aobp kalkıyorsa biz niye okul sınavlarına çalışıyoruz ki 45 alalım geçelim işte öss ye odaklanalım..
bir deli kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor.. her zaman savunmaları da vardır "siz çalışın nasıl olsa konular,sorular aynı Hede Hödö" öğrenci psikolojisi ne olucak Kızgın

haklısın ya okul puanı önemli değilse niye yazılılara afedersiniz ama  eşşek gibi çalışıyoruz  zaten lgs nin değişmeside vurdu bana buda vuracak vay bizim halimize resmen deneme tahtasına döndük ya ne biçim iş bu böyle 

İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay

HBP 17 temmuz 2009 da gercekten inanamiyorum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mayıs 06, 2008, 18:12:07 »

üff arkadaşlar bide lise 2 olanların durumu çok kritik yaa bizide kapsıcak yada 1 seneyle kaçırcaz falan artık yoruldum ben yani bu stresten..

Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Mayıs 06, 2008, 18:16:51 »

bn napiim yha lise 1 lanet olsun pffffffffffff

İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay

HBP 17 temmuz 2009 da gercekten inanamiyorum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Mayıs 06, 2008, 18:32:17 »

dimi ama mesela orta okuldada aynı oldu bütün hepsi 5 tide nooldu bi işe yaradımı hyr 45 alanlarda geçti bizde geçtik valla artık hiçbişey söylemiyorum söyleidkçe öfkeleniyorum <.<

wiseva
Şeker
**

(= ...eL NiNo.. =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Mayıs 08, 2008, 14:34:52 »

dimi ama mesela orta okuldada aynı oldu bütün hepsi 5 tide nooldu bi işe yaradımı hyr 45 alanlarda geçti bizde geçtik valla artık hiçbişey söylemiyorum söyleidkçe öfkeleniyorum <.<

sanki 91 doğumlulara garezleri var, düşündükçe sinir oluyorum çok büyük haksızlıklar yapılıyor..
gerçekten de öyle oldu ilkokuldayken 5.00 yaptım hiçbir işe yaramadı bizden 2 yıl sonra okul puanı oks ye eklenicek demeye başladılar..pes yanii!!

éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: