|
RiotGirl.
|
 |
« : Mayıs 10, 2008, 19:41:49 » |
|
Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki yarış pistinde antrenman sırasında motosikletten düşerek ağır yaralanan Sinan Sofuoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Alınan bilgiye göre, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, akciğerindeki kanamanın durdurulması için yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Sofuoğlu'nun, bir süre sonra kalbi durdu. Sofuoğlu, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Körfez Pisti'nde Motosiklet Federasyonu ve Marmara Motosiklet Kulübü'nün ortaklaşa düzenleyeceği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'na hazırlandığı sırada motosikletten düşerek ağır yaralanan Sofuoğlu'nun, boynu kırılmış, kafa tasında travma ve akciğerinde de kanama meydana gelmişti.
2007 Dünya Super Sport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi olan Sofuoğlu'nun, pist şampiyonalarında türlü dereceleri bulunuyordu.
Allah rahmet eylesin.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2008, 21:40:51 Gönderen: RiotGirl. »
|
|
times square couldn't shine as bright as you.
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 10, 2008, 19:45:22 » |
|
Yanlış haber olsun lütfen ! Yazık, çok üzüldüm ya :S Başarılı ve yetenekli bir insandı. Ben öldüğüne inanmak istemiyorum. O kadar profesyolen biri ! Nasıl olur ya !
|
|
|
|
|
|
Apus' un çizimleriyle ^^ Teşekkür ederim Büyük Şeker =))Ondan geriye kalanının bildiği tek duygu nefretti. - G.H " You' re so perfect that you deserve everything which are beautiful... " -* C.
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 10, 2008, 20:41:44 » |
|
Ay canım ya  gençtide halbuki  of başmız sağolsun 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
battle_on
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 10, 2008, 20:49:51 » |
|
Çok üzüldüm doğrusu çok yetenekli ve başarılı bir motosikletçiydi.. Yazık, çok daha gençti oysa ki.. Allah rahmet eylesin.. Haber için sağ ol.. =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 10, 2008, 20:59:45 » |
|
off çok kötü bir haber yaa ne kadar kötü 
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 10, 2008, 21:08:22 » |
|
o fotoğraflar Kenan Sofuoğlu'na ait değil mi?  neyse Allah rahmet eylesin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 10, 2008, 21:14:51 » |
|
Allah rahmet eyLesin...
|
|
|
|
|
|
 Claire Littleton.....
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 10, 2008, 21:18:14 » |
|
Sinan Sofuoğlu...İnanmak istemiyorum! O Casper Nirvana reklamındaki Sinan Sofuoğlu mu?Yoksa ben mi karıştırdım (isim olarak)
Allah rahmet eylesin.Böylece bir yetenekli gencimizi daha kaybettik...
|
|
|
|
|
|
~Cadı Günlükleri~ 10.Bölüm vatana,millete hayırlı uğurlu kutlu mutlu olsun  Yazan Bir Yazar... 
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 10, 2008, 21:18:41 » |
|
Allah rahmet eylesin ailesine de acil şifalar versın ınan bende herkez gıbı cok şaşırdım ve uzuldum daha çok genc di bilgi için tşkr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 10, 2008, 21:22:22 » |
|
Hayır onun abisi arkadaşlar birbirirlerine çok benziyolar ama 3 kardeşlermiş  iki abiside ölmüş Kenan Sofuoğlu'nun Kenan Sofuoğlunun abisi Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti   allah rahmet eylesin  konuyu açan arkadaşın verdiği resimler Kenan Sofuoğlu
|
|
|
|
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 10, 2008, 21:34:12 » |
|
Arggg >.< Zaten berbat dakikalar geçiriyorum.
Fotoğrafları görünce hiç isme dikkat etmedim. Allah rahmen eğlesin ne diyeyim :S
|
|
|
|
|
|
Apus' un çizimleriyle ^^ Teşekkür ederim Büyük Şeker =))Ondan geriye kalanının bildiği tek duygu nefretti. - G.H " You' re so perfect that you deserve everything which are beautiful... " -* C.
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 10, 2008, 21:36:58 » |
|
Allah rahmet eylesin..
|
|