Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 03:37:43  

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Okulun ilk haftası nasıl geçti? | 2007  (Okunma Sayısı 2914 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Eylül 21, 2007, 21:13:06 »

burdaki okulların en sevdiğim yanı o ya çömez kavramı yok Dil Çıkaran  XD

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Okulun ilk haftası nasıl geçti? | 2007
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 03:37:43 »

DeNiZ_MvÖ
Sakla kendini sağlam bir rövanş için...
Köpüklü Kapuçino

Captain of German NT ~ Michael Ballack

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : Eylül 21, 2007, 21:22:50 »

çömler olayı bizim okulda zaten hep vardı ama bu sene bir tek yeni gelenlerin formaları değişince daha bir süper oldu direkt çömler ayırt edilebiliyor niohahah yaşasın kötülük Kahkaha
abi bizi de ezdiler çöm diye kompleks yaptık biz de milleti komplekse sokuyoruz Kahkaha Sırıtan Sırıtan niohaha yaşasıun kötülük

''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Eylül 21, 2007, 21:25:37 »

İlk iki gün kitap-defter-tanışma-kaynaşma olarak geçti ama çarşamba,perşembe,cuma tam gaz ders işledik. Dil ve Anlatım öğretmenimiz tam bir TRT spikeri <.< Bir espri yapılsın, sınıf gülsün hemen bağırıp çağırıyor.  Tarih öğretmenimiz de gülerken, konuşurken izin alacaksınız dedi. Tamam, konuşurkeni anladım. İyi de gülme bi reflekstir. Hah şu gün şu saniyede güleceğim diyemezsin ki. Bir tek Matematik hocamı seviyorum Aww O da olmasa çekilmezdi bu okul Hede Hödö  Neyse, çekeceğimiz var bu sene hocalardan. Sınıf karma oldu. Tanıdık 6 kişi var ama 1-2 siyle samimiyim. Daha samimi olduğum başka sınıfa düşmüş çok üzüldüm  Ağlayan Ağlayan Neyse seneye gene karma olacak zaten....Alışmak lazım  Ağlayan Sonuç olarak ilk hafta tam da hayalim değildi Hede Hödö ama hiç yoktan iyidir.. Hede Hödö

Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Eylül 21, 2007, 21:26:47 »

ben bu hafta okula alışamadığım için kötülük yapamadım çünkü kendimi çok yorgun hissediyorum. kötülük yapmaya bile halim yok Dil Çıkaran ama kendime geleyim bir herkese kötülük yapacağım küçükleri ezeceğim büyükleri (yani bizim sınıf ve resim sınıfındakileri) çileden çıkaracağım. ama halim olursa tabi Hede Hödö

Dr. Braddy Bar

lost_relic
luna&stewie&sylar& buruşuk boynuzlu hırgüre inanan bir kız, psikopat bir çocuk, beyin yemekten hoşlanan bir adam...
Şeker
**

Tülün hemen ardında, sadece gözden uzaklar.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Eylül 21, 2007, 22:13:36 »

çömler olayı bizim okulda zaten hep vardı ama bu sene bir tek yeni gelenlerin formaları değişince daha bir süper oldu direkt çömler ayırt edilebiliyor niohahah yaşasın kötülük Kahkaha
abi bizi de ezdiler çöm diye kompleks yaptık biz de milleti komplekse sokuyoruz Kahkaha Sırıtan Sırıtan niohaha yaşasıun kötülük
aynı olay bizim okulda da oldu bi bakışta kimin çöm olduğunu anlıyoduk  Sırıtan Sırıtan
daha bu hafta fazla bi şey yapmadık ama sonraki haftalarda bir güzel çömlere kaynamayı düşünüyoruz Kahkaha Kahkaha(zamanında bizede çok kaynamışlardı <.<)

tıklayın büyüsünler
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Eylül 22, 2007, 11:55:22 »

İğrenç geçti Hede Hödö Etrafımdaki aynı okulda olmayıp da aynı sınıf seviyesinde(bkz: Lise 2, vs..) olduğum tüm arkadaşlarım bölüm seçerken, bende bir boşluk oluşmuştu. Aynı boşluk onlar sonuçlarını öğrenip yeni bölüm heyecanıyla okullarına giderken de oldu.. Her neyse, hiç bir değişiklik olmayacağının, aynı boş insanların yanına döneceğimden ve daha ilk günden bir sene boyunca(bir öğretim senesi) bir daha hiç boş kalamayacağımdan emin ve haliyle buna alışık halde gittim oraya. Yeni öğretmenler bile tanışmayı 5 dakika tutup(zaten hepimzin adını söylemesi ancak bu kadar tutuyor 14 kişiciğiz malesef  <.< ), adımızı söylememizin hemen ardından hemen unutup, derse başlıyorlardı. Ne polinom anladım, ne bişey. Sadece kuvvetleri biliyorduk fizikçi hazır yakaladı Hede Hödö Bu arada bi hafta geçti, kadın 4-5 derse girdi, ben hala onun adını bilemiyorum.. Neyse.. Her gün en az 2-3 tane 20 küsür sorulur testle boğuşurken geldi çattı perşembe günü. Zaten okul çıkışı kurs olduğu için gergindim(çünkü tüm hafta sadece 1 gün çalışabilmiştim),bir de sabahı annemle kavga etmiştim ve ruh halim sürünüyordu. Çatmadığım insan kalmamıştı ve geldi son iki ders. Bizim bu yıl proje senemiz olduğu için, o son iki ders de proje yapımına ayrılmıştı. Tabii ilk hafta tanıtımları olacağı için sırayla matematikçileri, biyolojicileri, fizikçileri ve kimya öğretmenlerini dinledik. Baştan biliyorduk bio seçeceğimizi, ama o kadar kolay olmadığını ve burnumuzdan geleceğini, istediğimiz kişiyle yapamama ihtimalimizin olamayacağını bile öğrenmiş bulunduk. Ve ayrıca Tübitak'ta Türkiye 1.si olabillsek bile eğer proje yaptığımız alanda bir alan seçmezsek ÖSS'de, kazandığımız ve bizi yaklaşık 4000 kişinin önüne atacak o puanı alamayacağımızı öğrendik ve benim sözel seçme hayallerim suya düştü. En iyi ihtimal, genetik seçip yurt dışında okumak. Yoksa tıp seçip cerrah olup yarı kusa yarı kese hayatımı geçirmek. En azından belli bir süre.. Cuma'nın gelişine öyle sevinmiştim ki, koca günün nasıl geçtiğini bilemedim. Bu haftada ilk defa. Sanki bir ay sürdü bu hafta. Bir daha böylesini yaşamamak, biyolojiye istediğim insanla birlikte seçilmek, ve her ne kadar imkansıza yakın olsa da Tübitak'ta birinci olmak üzere anam  Hede Hödö

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
eessrraa
~kontes~
Demleme Çay

%20 normal insan :P

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Eylül 22, 2007, 13:02:46 »

berbat geçti
okula yeni geldiğim için millet beni çöm sanıyor kırk saat onlara çöm olmadığımı aslında 10. sınıf olduğumu anlatmaya çalışıyorum <.< ayrıca kimseyi doğru düzgün tanımıyorum <.<
yeni bir okula gelmek kadar iğrenç bişey yok Üzgün

yokum,yoksun,yok Dil Çıkaran
Sydney
iposh...
UU Seherbazları
Krema

Alias...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Eylül 22, 2007, 13:34:31 »

bu sene formayla gidenleri görünce bi tuhaf oldum yav 12 sene giymişim önlük forma şimdi sivil gitmeye başlayınca çok ilgincime gitti. ilk hafta pek bişey yapmadık zaten salı günü hoca gelmeye bile tenezzül etmedi. bende perşembe gitmeye tenezzül etmedim. atlayıp otobüse eve geldim Sırıtan yarın tekrar dönüyorum eskişehire daha havasına suyuna alışamadım ama yavaş yavaş olacak artık  Kararsız

-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House)
adamım yaa XD XD

You can't always get what you want...
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Eylül 22, 2007, 13:37:20 »

Çok berbattı...
İğrenç bir ilk haftaydı. İnşaat durumunda bir okulda nasıl bir ders işlenir allah aşkına yahu. Hadi onu geçtim insanlar hiç insan görmemiş gibi bana bakmıyorlar mı nasıl sinir oluyorum. Sanki ben canavarım onlar başka bir şeyler. Baya iğrençti. Bir de şey söz konusu tabi, dostum dediğin insanlar birden bir yalnızlığa bırakıyor sizi. Eh bu da garip tabi. Ailemi çok özlüyorum o da var tabiki. Ama ilk hafta tek anlamıyla iğrençti. Okulda arkadaş denebilicek insanlar yok çok iğrenç bir şey. Ders konusuna gelirsek o da berbat ilk günden Fizik, Biyoloji,Edebiyat,Tarih derslerine giriş yaptık. Açıkcası da öğretmenleri hiç sevmedim. Hiç öğretmen lisesi tipine benzemiyorlar. Resim öğretmeni ile ilk günden kafayı buldum o da benden tiksindi tabi. Her neyse tek anlamı ile ben Muğlamı ve eski dostum dediklerimi özledim. Çok zor il dışı okumak yahu :S

Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki? 
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Eylül 22, 2007, 14:27:10 »

berbattıı  Hede Hödö çöm olduumuzdan dolayı (lise 1) büük snıflar ztn böle ezerekten ezererkten bakıolar  Dil Çıkaran snıfımda berbat  Hede Hödö ortamı fln hiç sevmedim bana göre insan yok o snıfta  Hede Hödö bilmiom 1 yıl nası geççek  Hede Hödö ben eski snıfımı özlediim  Ağlayan

3o.o6.2oo8
. . .
burcuhenryrupert
Kakao

WİLL SMİTH

burcu_banu_1994@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Eylül 22, 2007, 15:55:56 »

ben pazartesi okula geldiğimde direk test çözmeye başladım hoşuma gitti ama sonradan sıkılmaya başladım halada çözüyoruz

Eğer herkesdost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı dünyada dost kalmazdı.

paScaL
Scream
EcE ~
Demleme Çay

captainn Sparrow =)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Eylül 22, 2007, 16:02:07 »

İlk gün büyük sınıflar süper bir karşılama töreni hazırlamışlar sağolsunlar bizim için  Sırıtan Çömez damgasını yedik zaten hemen  Terleyen Tavanlara su dolu balonlar mı atmadılar , elimize emzik mi tutuşturmadılar  Sırıtan
Yine de (9. sınıf derslerinin özellikle de Edebiyat dersinin saçmalık abidesi olması dışında  <.< ) herşey süperdi  XD

~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??

lost_relic
luna&stewie&sylar& buruşuk boynuzlu hırgüre inanan bir kız, psikopat bir çocuk, beyin yemekten hoşlanan bir adam...
Şeker
**

Tülün hemen ardında, sadece gözden uzaklar.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Eylül 22, 2007, 16:17:53 »

berbattıı  Hede Hödö çöm olduumuzdan dolayı (lise 1) büük snıflar ztn böle ezerekten ezererkten bakıolar  Dil Çıkaran snıfımda berbat  Hede Hödö ortamı fln hiç sevmedim bana göre insan yok o snıfta  Hede Hödö bilmiom 1 yıl nası geççek  Hede Hödö ben eski snıfımı özlediim  Ağlayan
İlk gün büyük sınıflar süper bir karşılama töreni hazırlamışlar sağolsunlar bizim için  Sırıtan Çömez damgasını yedik zaten hemen  Terleyen Tavanlara su dolu balonlar mı atmadılar , elimize emzik mi tutuşturmadılar  Sırıtan
Yine de (9. sınıf derslerinin özellikle de Edebiyat dersinin saçmalık abidesi olması dışında  <.< ) herşey süperdi  XD
Kahkaha
geçen sene bizede yapmışlardı aynılarını takmayın boşver seneye sizde yeni gelen çömlere yaparsınız(biz şu an da öyle yapıyoruz Sırıtan Sırıtan)

tıklayın büyüsünler
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #43 : Eylül 22, 2007, 16:28:53 »

yahu yeni nesil mi değişmiştir nedir, ne yaw bu çömez olayı, ben hayatmda görmedim bana yapılmış bir çömez davranışı, ya da benim başkasına yaptığım çömez davranışı, hadi arada, yeni nesil işte felan, bizim gibi değiller felan fisman diye geiyk yapıoduk ama o kadar O_o

çok tuafıma gitti yaa, iyicine azıtılmış bence O_o kaldı ki size yapılan ve hoşlanmadığınız şeyi neden başkasına yaparsınız onu da hiç anlamam -_-

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Eylül 22, 2007, 16:35:11 »

hönkk ne çömezliği yahu bizim üst sınıfımız olan ablalar ve abiler  asla bize bu tarz muamelele etmemişlerdi, bunun yanı sıra çeşitli konularda tüyo verip yardım ederlerdi.özellikle stajlarda bizi kollayıp korudular.bizde aynısını küçük sınıflara yapardık.ahhh ahhh zamane gençliğide mi bozuldu ne?

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 8   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: