Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 08:21:26  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: OKS sorusuna itiraz geldi!  (Okunma Sayısı 750 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 13, 2008, 18:49:59 »

Bir kere çok mantıklı bir itiraz ben olsam direk D şıkkını işaretlerdim.Çünkü etçillerin yok olması demek tamamen tükenmesine bir tek üyesinin bile kalmaması demek.Bununda aşırı avlanma ile olmayacak kadar büyük bir şey olduğu malum.Her ne kadar çoğu hayvanın avcılar yüzüüden nesli tükenmiş de olsa soruda bir neslin tükenmesinden sözetmediğinden C-B-A-D(D'nin gerçekleşmesi kesin değil) olarak oluşur..Belki sonra etçillerin nesli tükenebilir.Ama o bile kesin değildir.Kız zekice bir itiraz yapmış.Ben ce de doğru düşünüyor.
« Son Düzenleme: Haziran 13, 2008, 18:50:34 Gönderen: LORD OF RED CASTLE » Logged

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: OKS sorusuna itiraz geldi!
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 08:21:26 »

Maateh
kronik deli XD
Köpüklü Kapuçino

'daniel ecem radcliffe' namı diyar ben XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 13, 2008, 18:56:47 »

yaa bikere sorunun içinde cevap var "insanların etçilleri avlaması ile..." diye gidiyor insanlar etçilleri avlamaya başlarsa etçiller azalacak buna ters orantılı olarak otçullar azalamayacağı(etçiller onları yiyemeyeceğinden) için artacak e otçullar artında bitkiler azalma durumuna geçecek bitkiler azalıncada toprak çıplak kalacak ve erozyon meydana gelecek kız bence haksız yere itiraz etmiş doğru şık A Kararsız

Yazan Bir Yazar  Göz Kırpan
Avrupa Yakası Hayran Kulübü
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 13, 2008, 19:14:59 »

yaa bikere sorunun içinde cevap var "insanların etçilleri avlaması ile..." diye gidiyor insanlar etçilleri avlamaya başlarsa etçiller azalacak
Azalacak demişsin neslinin tükenmesi ya da yok olmaları gibi bir durum söz konusu dğil.
« Son Düzenleme: Haziran 13, 2008, 19:15:33 Gönderen: LORD OF RED CASTLE » Logged

Maateh
kronik deli XD
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Haziran 13, 2008, 20:25:50 »

söz konusu değil ama sayılarının azalması gibi bi durumları var ve aşırı avlanmayla aşırı bir şekilde sayılarının düşmeside var Kararsız

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 13, 2008, 20:46:42 »

Soruyu düzgün oku lütfen hala diyorsunki azalma var.Yapmayın arkadaşlar kardeşime(6.sınıf) bile gösterdim.İlk bakışta d şıkkını söyledi.Son şıkkı bir doğru oku lütfen yok olması demiş.Yok olmuyor ki bu hayvanlar.Aklın alıyormu.Avlanmayla tüm etçillerin "YOK OLMASI"

Maateh
kronik deli XD
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 13, 2008, 20:51:03 »

pardon ama soruyu düzgün okudum ben aklın almıyormuda ne demek ben burda kendi fikrimi belirttim Kararsız bana göre doğru olan bu dedim sana göre doğru olan buysa budur...

oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Haziran 13, 2008, 21:49:53 »

hoop kaba olmayalım lütfen!

ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 13, 2008, 22:19:57 »

Ben kimseyi rencide etmek için birşey söylemem.Bunu sadece tanıdığım insanlara yaparım.Onlar da beni anlar zaten.Soruyu okumayıp da tartışmaya giriyorsun.Tartışmaya sen giriyorsun çünkü benim mesajıma cevap veren sensin.Sonra da "Ben kendi fikrimi belirttim"diyorsun.Bir şeyin doğru olduğunu biliyorsan arkasında durursun.Yoksa yanlışı kabul etmeyi bilirsi.nAyrıca yine doğru okumadığını belirtmiş oldun benim kurduğum cümle
 "Aklın alıyor mu.Avlanmayla tüm etçillerin "YOK OLMASI"
  Buradan nasıl çıkarrtın sana akılsız dediğimi onuda anlamadım.

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Haziran 13, 2008, 22:26:42 »

Hoppp bu bir UYARIDIR  bu tartışma devam etmesin.Herkes sakin olsun ,devam ettiren fena olur ona göre.

çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Haziran 13, 2008, 22:37:04 »

Şık bence de A.Öyle yapmıştım soruyu.Ve umarım iptal falan olmaz. :B

Maateh
kronik deli XD
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Haziran 13, 2008, 22:52:48 »

Ben kimseyi rencide etmek için birşey söylemem.Bunu sadece tanıdığım insanlara yaparım.Onlar da beni anlar zaten.Soruyu okumayıp da tartışmaya giriyorsun.Tartışmaya sen giriyorsun çünkü benim mesajıma cevap veren sensin.Sonra da "Ben kendi fikrimi belirttim"diyorsun.Bir şeyin doğru olduğunu biliyorsan arkasında durursun.Yoksa yanlışı kabul etmeyi bilirsi.nAyrıca yine doğru okumadığını belirtmiş oldun benim kurduğum cümle
 "Aklın alıyor mu.Avlanmayla tüm etçillerin "YOK OLMASI"
  Buradan nasıl çıkarrtın sana akılsız dediğimi onuda anlamadım.
haklısın yanlış okumuşum acelem vardı ve okuyup geçtim ben "aklın almıyormu" diye okudum bu konuda senden özür dilerim.ve sonucun ne olacağıda milli eğitime bağlı Gülümseyen

Karamela Sepeti
~Süpürgesiz Cadı...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : Haziran 14, 2008, 12:42:32 »

Hayır A.Because (türkçeme alkış!  Hede Hödö)  OKS mantığına göre etçiller avlanıyorsa ilk etçillerin üzerinde etkisine bağlı olarak diğer aşamaya geçilir.Eğer çok avlanmışsa yok olabilir ve bunun sonucunda otçullar artar.Kademe kademe yani,kelimelere bağlı değil  Cool

Tam açıklayamadım yazarak anlatılmaz ki.. Dil Çıkaran

Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
polyanna_(elif)
Krema

!I VERY LOVE RUPERT FOREVER!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Haziran 14, 2008, 12:45:36 »

yaaa ama ben A yaptım Üzgün

Harry Potter Cafe
        ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
Stupefy
Ayvalık!!
UU Seherbazları
Telve

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Haziran 14, 2008, 13:21:09 »

Bu soruya itiraz edilebilmesi için gerçekten üniversite düzeyinde düşünülmesi gerekiyor. İlk safhada etçillerin sayısı azalır, doğru, ama yok olmak öbeği yanlış olmuş oraya. Kız bir yerde haklı, ama size de hak vermek lazım, sonuçta "yok olmak aşırı avlanmayla meydana gelmez, bilmem ne" diye düşünecek haliniz yok sizin sınıavda. Hem o toprak erozyonu da bayağı uç bir şık. Otçul artacak da, bitki azalacak da, ancak öyle toprak erozyonu olacak. Bu durumda, biraz da bu salak soruyu hazırlayan geri zekalıya, ve sınavı düzenleyenlere çemkirelim. Alkış Eminim oraya ikilem koymak istendiği için değil, Türkçe yetmediği için bu denli çelişkili bir hale gelmiştir soru. <.< Tüm sene boyunca buraya soru yazılıyor, belki binlerce kez düzeltiliyor.
Görüyorsunuz değil mi, insanların geleceğini belirleyen sınavlar nasıl da baştan savma bir şekilde hazırlanıyor... Yuh diyorum sadece.
« Son Düzenleme: Haziran 14, 2008, 13:22:10 Gönderen: Stupefy » Logged

James 'Sawyer' Ford

I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
polyanna_(elif)
Krema

!I VERY LOVE RUPERT FOREVER!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Haziran 14, 2008, 13:24:03 »

Bu soruya itiraz edilebilmesi için gerçekten üniversite düzeyinde düşünülmesi gerekiyor. İlk safhada etçillerin sayısı azalır, doğru, ama yok olmak öbeği yanlış olmuş oraya. Kız bir yerde haklı, ama size de hak vermek lazım, sonuçta "yok olmak aşırı avlanmayla meydana gelmez, bilmem ne" diye düşünecek haliniz yok sizin sınıavda. Hem o toprak erozyonu da bayağı uç bir şık. Otçul artacak da, bitki azalacak da, ancak öyle toprak erozyonu olacak. Bu durumda, biraz da bu salak soruyu hazırlayan geri zekalıya, ve sınavı düzenleyenlere çemkirelim. Alkış Eminim oraya ikilem koymak istendiği için değil, Türkçe yetmediği için bu denli çelişkili bir hale gelmiştir soru. <.< Tüm sene boyunca buraya soru yazılıyor, belki binlerce kez düzeltiliyor.
Görüyorsunuz değil mi, insanların geleceğini belirleyen sınavlar nasıl da baştan savma bir şekilde hazırlanıyor... Yuh diyorum sadece.

hah işte yorum budur,cevap budur...katılıyorummm  Alkış  Alkış  Alkış  Göz Kırpan   <.<

Harry Potter Cafe
        ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: