Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« : Mayıs 23, 2008, 16:29:07 » |
|
Erzincan’da arkadaşıyla kavga eden bir lise öğrencisine mahkeme tarafından haftanın 4 günü 100 soru çözme cezası verildi.Erzincan’da 10. sınıf öğrencisi S.T, 2007 yılında bir okul arkadaşıyla kavga etmişti. Arkadaşının şikayeti üzerine, hakkında dava açılan S.T’ye mahkeme heyeti ilginç bir ceza verdi. S.T, 40 gün süreyle, haftanın 4 günü 50 matematik ve 50 Türkçe sorusu çözecek.  S.T, kararın ardından “Daha ağır bir ceza verilebilirdi. Cezaevinde de olabilirdim. Soru çözme cezasının, ileride gireceğim ÖSS ve diğer sınavlarda bana katkısının olacağına inanıyorum” dedi.
|
|
|
|
|
|
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin
Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 23, 2008, 17:01:00 » |
|
O.o Bari bende bir arkadaşımla kavga edeyimde banada "ceza" versinler..Yoksa hiç ders çalışacağım yok  AYnen ya  hele şu aylarda hiç çalışmak istemiyor insan  paylaşım için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 23, 2008, 17:07:09 » |
|
Cidden ilginç bi ceza. Ama asıl ilginç olan , bu "ceza"yı verenlerin , bu etkinliği bir "ceza" olarak görmesi Haber için teşekkürler  Kesinlikle katılıyorum... Çalışmayı ceza oarak verenler işin ucunu da hesaba katıyorlardır umarım... editt: Yaaa... Yine kardeşimin hesabından yolladım mesajı... Bendeniz DeLyMeRvE
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2008, 17:08:29 Gönderen: illegal »
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
darkerius
Süt
No More Sorrow
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 23, 2008, 18:37:38 » |
|
Cidden ilginç bi ceza. Ama asıl ilginç olan , bu "ceza"yı verenlerin , bu etkinliği bir "ceza" olarak görmesi Haber için teşekkürler  Gerekli cevabı arkadaş vermiş zaten... Sonra diyorlar neden çalışmıyorlar..
|
|
|
|
|
|
Truth in your lies, Doubt in your faith... 
|
|
|
Kapanış Sayfası
Süt
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 23, 2008, 19:30:01 » |
|
tamam ben yarın okulu yakıyorum o zaman 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 23, 2008, 20:00:54 » |
|
ya bu ceza diilki çocuun iyilii için yapmışlar resmen içerde bi köstebek falan olabilr ailesinin gönderdii..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 23, 2008, 20:28:27 » |
|
Hehe süpermiş ya ama gördüğüm kaadrıyla suçu işleyen kişi bundan memnun görünüyo bence pişman olmalı ve cezasını çekmeliydi  Ama farklı bi açıdan bakarsak devlet bu tip gençleri geri kazanmak,topluma geri döndürmek istiyo insan haklarına fln da uygun devam ettirilebilir 
|
|
|
|
|
|
Twilight
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 23, 2008, 20:30:44 » |
|
ya bu çocuğun başında gözetmen durcakmıymış arkadan geçirmesin cvpları 
|
|
|
|
|
|
hmff 
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 23, 2008, 20:41:46 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2008, 20:43:49 Gönderen: derhavril »
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 23, 2008, 21:05:38 » |
|
puhhaaa bu ne yha komik ceza bize de verseler bea yoksa test falan çözmüorum bnnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 23, 2008, 21:15:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|