Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 08:43:41  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İstanbul'da Kar Tatili/18-Şubat-2008  (Okunma Sayısı 598 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 17, 2008, 21:16:22 »

bizim okulda derede tepede bir yerde şehir merkezine uzak ama bizim çok sevgili ve sayın ve daha sayamayacağım bilimum güzel sıfatlara sahip valimiz sadece ilköğretim okullarını tatil etmiş. sanki 15 yaş ve üzeri olunca insanlar donamıyor. kar bizi etkilemez tabiki(!)

... daha fazla yorum yapmayım ben kötü şeyler çıkacak

Some do the deed with many tears,
And some without a sigh:
For each man kills the thing he loves,
Yet each man does not die

oscar wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: İstanbul'da Kar Tatili/18-Şubat-2008
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 08:43:41 »

Anka_kuşu
Mrs. Cullen Melike-Edward
Demleme Çay

Artık Mrs. Cullen'ım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 17, 2008, 21:24:17 »

Nihaha şu an haberleri dinliyorummm. Muhabir şu an "Yarın ilk ve orta öğretim kurumları tatil" diyor. Çok mutluyummm. Kahkaha

Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 17, 2008, 21:30:05 »

heralde sadece ortaöğretim kurumları tatil olmayan şehrimiz ÇORUM. o yüzden endişeye kapılmayın arksadaşlar allahın çorumunda yaşamıyorsanız. yaşayanda yoktur heralde. ya da allahın çorumunda yaşayıp benim gibi okulu dağın tepesinde olan yoktur. ya da çorumda yaşayıp benim gibi doğalgaz kesintisi nedeniyle yarın okulunun kaloriferleri yanmayacak olan yoktur. ya da 15 yaşın üzerindekiler donmaz mantığıyla(?) hareket eden valisi olan bir şehirde yaşayan yoktur.

Some do the deed with many tears,
And some without a sigh:
For each man kills the thing he loves,
Yet each man does not die

oscar wilde
ßusra210
Süt
*

g_busra_210@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : Şubat 17, 2008, 21:34:06 »

oh tarih ödevinden kurtuldum.Kahkaha Felonious haklısın aslında ascık ayrımcılık var bu işte doğudakiyle batıdaki ayırıyolar allah yardımcıları olsun.

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Şubat 17, 2008, 21:35:51 »

Oleeey' Biliyodum, buranın da tatil olacağını biliyoduum. Elveda Kimya, Perşembe' ye dek Dil Çıkaran

Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk
Sessiz sessiz sindireceksin
Ya da geçip hayatın önüne
Yüzüne yüzüne indireceksin

Yoktan var etmeli bazen mutluluğu
Aynaya bak çok sev bulduğunu
Sen sana her zaman iyi gelensin
Koyver gitsin bırak gururu

bella cullen
better.
Telve

samson came to my bed , told me my hair was red.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Şubat 17, 2008, 21:44:02 »

Salının da tatil olması dileğiyle..

(bkz:baba beni okuldan al)

She runs with Vampires.

ßusra210
Süt
*

g_busra_210@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Şubat 17, 2008, 21:46:56 »

olabilirde devam etcekmiş çünkü kar yuhi mümkünse hiç gitmesin:d

bella cullen
better.
Telve

samson came to my bed , told me my hair was red.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Şubat 17, 2008, 21:48:06 »

evet ya yatalım biraz Dil Çıkaran ama çok feci bir gençlik geliyor,tatillere çok alıştık.

She runs with Vampires.

bngi
C.R. & A.A
Köpüklü Kapuçino

BTFC[L]xD.

pirate__angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Şubat 17, 2008, 22:01:41 »

Herkes sevinmiş ya ben üzüldüm aslında  Sırıtan Bunun 2 nedeni var.
1-Şimdi biz 8'iz ya zaten Mayıs'ta bırakıyoruz okulu, çok az zamanımız kaldı yani arkadaşlar falan.. O yüzden her gün değerli gibi Kahkaha
2-İkincisi de....................... Terleyen Tenefüsler güzel Kahkaha Hede Hödö Neyse ya geçelim Kahkaha

En iyi okul 15 dk ders 40 dk tenefüs olanıdır Kahkaha

Yine de ilk iki ders matematikte; payları eşitleyip paydaları toplayan, dikdörtgenin uzun ve kısa kenarının her ikisine de a yazan, ABCD dik üçgeni yazan, tweety'li kravat takan, bir derste bir soruyu çözemeyen(ders sonunda kalkıp da benim çözdüğüm) hocayla beraber oflaya puflaya 2 saat geçirmeyecek olmak güzel Kahkaha

Vee en güzelii: Sabahın köründe kalkıp alelacele okula giden yokuştan inip sonra yoldan karşıya geçip merdivenlerden yukarı çıkıp biraz sola yürüdükten sonra küçük bir yokuş daha çıkarak koca okul bahçesini aşıp 3. kata tırmanmayacak olmak !!
NOT: Yokuşlardan falan yanlış anlaşılmasın okulumuz İstanbul'un ücra köşelerinde değil, karşıya geçmek için 5 dk beklenilen bir trafiğin olduğu, bayağı merkezi bir yer Kahkaha Ama benim kaderim bu Kahkaha

Put sad wings around me now
Angel take me far away
Put sad wings around me now
So that we can rise again

hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Şubat 17, 2008, 22:04:31 »

kütahya'da duydunuz mu "okullar tatil oldu" diye (yani haberlerde fln)
ßusra210
Süt
*

g_busra_210@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #25 : Şubat 17, 2008, 22:06:27 »

orddadmı kar var?Kahkaha

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Şubat 17, 2008, 22:20:31 »

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü de tatil.

Alıntı
Yurdu etkisi alan kar yağışı ve tipi nedeniyle İstanbul, Ankara, Kocaeli, Zonguldak, Tokat, Kırşehir, Sakarya, Konya, Kahramanmaraş, Balıkesir, Kastamonu, Bursa, Çanakkale, Muş, Tunceli, Düzce, Bartın, Çankırı, Samsun ve Sivas'ta il merkezleri ile bu illere bağlı bazı ilçelerde ilköğretim okulları ve liselerde eğitime ara verildi. Başkent Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Fatih Üniversitesi, Aydın Üniversitesi, Konya Üniversitesi ile Kadir Has Üniversitesi'nin Selimpaşa Yerleşkesi'nde eğitime yarın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Amasya Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi'nde ise eğitime 2 gün ara verildi.

İstanbul Valisi Muammer Güler, yarın İstanbul'daki bütün ilköğretim okulları ve liselerde eğitime bir gün ara verildiğini söyledi.

Ankara Valisi Kemal Önal, olumsuz hava koşulları nedeniyle Ankara'nın merkez, ilçe ve köylerindeki ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini bildirdi.

Bilecik'teki ilk ve orta dereceli okulların, olumsuz hava koşulları nedinyle pazartesi günü tatil edildiği açıklandı.

Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi ile Kütahya'nın Domaniç İlçesi'nde okullar 1 gün tatil edildi.

Kocaeli'nde yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın ara verildi. Kocaeli Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada da 18 Şubat Pazartesi günü bütün fakülte ve yüksek okullarda eğitime ara verildiği, üniversitede eğitim ve öğretimin 19 Şubat Salı günü başlayacağı kaydedildi.

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, merkez ilçe ve merkez ilçeye bağlı köylerdeki ilköğretim okulları ile liselerde yarın öğrenime ara verildiğini söyledi. Erkmen, Ereğli, Alaplı, Çaycuma, Gökçebey ve Devrek ilçelerindeki okullar konusunda ise hava şartlarına göre kaymakamlara yetki verildiğini kaydetti.

Tokat Vali Vekili Şükrü Çakır, Tokat il merkezindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildiğini ifade etti. Tokat'ın Reşadiye ile Almus ilçelerinde, ilköğretim ve liselerde eğitime 2 gün ara verildi.

Kırşehir Valisi Lütfullah Bilgin, kar nedeniyle il genelindeki ilköğretim okulları ve liselerde eğitime 2 gün ara verildiğini söyledi.

Adana'nın Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ilçelerindeki okullarda eğitime 2 gün ara verildi.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, hava muhalefeti nedeniyle il genelindeki ilköğretim ve liselerde eğitime yarın ara verildiğini bildirdi. Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman da kar nedeniyle kampüsteki ara yolların kapalı olduğunu, olası riskleri göz önüne aldıklarını söyleyerek, “Pazartesi günü eğitim ve öğretime ara verme kararı aldık” dedi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, kar yağışı nedeniyle merkezde ilköğretim ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildiğini kaydetti. Konya'nın Sarayönü, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Doğanhisar, Hüyük, Kulu, Kadınhanı, Sarayönü ve Ilgın ilçelerinde ilköğretim ve liselerde eğitime 1 gün, Tuzlukçu ilçesinde ise eğitime 2 gün ara verildi. Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü de yarın bağlı ilçelerdeki yüksekokullar dahil üniversitede eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Kürşat Kırbıyık, olumsuz hava koşulları nedeniyle Kahramanmaraş merkez ve merkeze bağlı köylerde eğitime 1 gün ara verildiğini belirtti. Kırbıyık, Andırın ilçesinde de eğitime 2 gün ara verildiğini söyledi.

Balıkesir Valiliği, kar yağışının yaşamı olumsuz etkilediği Balıkesir ve ilçelerindeki ilköğretim okulları ile liselerde eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

Kastamonu Valisi Nurullah Çakır, il genelinde ilköğretim okulları ve liselerde eğitime 2 gün ara verildiğini ifade etti.

Bursa Valiliği, taşımalı sistemde meydana gelecek ciddi aksamaların ve öğrencilerin güvenliği ile okula ulaşmalarında meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla il merkezi ve ilçelerde, yarın eğitim ve öğretime ara verildiğini bildirdi.

Çanakkale Valiliği, Bayramiç, Yenice ile Çan ilçelerinde ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın ara verildiğini açıkladı.

Muş Valiliği, yoğun kar yağışı ve tipinin günlük yaşamı olumsuz etkilediği merkeze ve ilçelere bağlı köylerdeki ilköğretim okullarında eğitime yarın ara verildiğini belirtti.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ilköğretim okullarında ve liselerde eğitime 2 gün ara verildiği bildirildi.

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gece başlayan kar yağışının yaşamı olumsuz etkilediği ilçede ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın ara verildiğini açıkladı.

Bartın Valisi İsa Küçük, dünden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle merkez ilçe ile Amasra ve Kuruçaşile ilçelerinde ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın ara verildiğini söyledi.

Çankırı Valisi Ali Haydar Öner, tipi nedeniyle Orta ilçesindeki ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın ara verildiğini bildirdi.

Samsun'da, il merkezi ile ilçe merkezlerindeki ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın, köy okullarınde ise 2 gün ara verildi. Ondokuz Mayıs Üniversitesine (OMÜ) bağlı fakülte ve yüksekokullarda da eğitime 2 gün ara verildi.

Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ve ilçelerdeki ilköğretim okulları ve liselerde eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Yalova Valiliğinden alınan bilgiye göre, kar yağışının yaşamı olumsuz etkilediği Yalova ve ilçelerindeki ilköğretim ve liselerde eğitime bir gün ara verildi.

Hürriyet

« Son Düzenleme: Şubat 17, 2008, 22:21:14 Gönderen: Luthien » Logged
emruda
Kakao

rupemda

emruda_09@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Şubat 17, 2008, 22:41:09 »

benim dağın başındaki sevgili okulumda tatil olmuş Yehuu. ilk ve orta ama bizimkine ulaşım büyük ihtimalle durduğu  için yarın yok. inş salıda tatil olur Terleyen, zaten çarşambada boş Kahkaha ohh yaşadık. oldu olacak bu hafta gitmeyeyim ben Hede Hödö

...!!!                                  
                           Bir sabah elbet
                     güneşte doğacak penceremde;
                            Ama bilki ateşin
                     hala yanacak yüreğimde..
                            Gözyaşlarım akıp gidecek
                     selden öte selden ziyade...
                            Bir canım var vereceğim
                     maldan öte maldan ziyade.........
Nepenthe
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Şubat 17, 2008, 22:51:27 »

gerçekten süper oldu okulların tatil olması Sırıtan hoş olmasa da bu havada gitmezdik sanırım Kahkaha işallah salı da olur dicem ama fazla ümitlenmemek gerek çünkü hava düzelicekmiş Hede Hödö
« Son Düzenleme: Şubat 17, 2008, 22:53:19 Gönderen: _özge_ » Logged

İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Şubat 18, 2008, 16:53:43 »

Kar tatili beni çok büyük bir ödev yığınından kurtardı Sırıtan Muhammer Güler'in konuşmasını dinlerken bir an için tatil etmeyeceğini sandım ama iyi ki yanılmışım Sırıtan
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: