|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2007, 23:39:50 » |
|
Ben öldürebilir miyim? Lütfen bir odada Sağlam bi bıçakla birlikte bağlı bir şekilde bush ile birlikte beni yalnız bırakın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2007, 23:41:29 » |
|
Ben öldürebilir miyim? Lütfen bir odada Sağlam bi bıçakla birlikte bağlı bir şekilde bush ile birlikte beni yalnız bırakın
O kadar çok nefret ediyorsun yani  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2007, 23:42:29 » |
|
Ah bilmiyorum siz bi bırakın bizi yalnız bakalım ne oluyor görelim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vivera
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2007, 23:43:01 » |
|
Bu haberi daha öncede görmüştüm yaklaşık 5 ay önce kadardı sanırım.Amerikalılar işi sıkı tutuyor anlaşılan 14 yaşındaki bir kızdan süpheleniyorlarsa 18 yaşındaki biri için kim bilir nasıl düşünüyorlardır.FBI'ın işi yok galiba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mélawen
*piskolojik deli*
Krema

***mélawen***
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2007, 23:43:44 » |
|
Nyks abla şimdi seni sorguya çekerlerse görürsün 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarry Yotter
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 08, 2007, 23:56:18 » |
|
bakın arkadaşlar bu iş ciddi ha yani bilginiz olsun diye söylüyorum.. FBI ın sitesine evden girmeyin bence...potansiyel bölgelerdeki bilgisayarları bir süre takip ediyorlar nerelere giriyosun bilgisayarında neler var diye... haberiniz ola  kıza yazık yaw üzüldüm bu pusha bıçağın arka tarafı lazım dersem şaka yapmış olurum ciddiye almayın  hele bir de FBI ın Türk çalışanları varsa  sonumuz vahim 
|
|
|
|
|
|
İmza: Kişisel imzanız mesajlarınız altında gösterilen kısımdır. İzin verilen 999 karakter. Kalan: 999
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 09, 2007, 01:28:50 » |
|
Hyr Öldüremezsn ben varm - 
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 09, 2007, 02:02:07 » |
|
Ben de öldürürüm. O maymuncuk tarzı sırıtışının sinirimi bozuyor. Kızda hiç 14 yaşında birine benzemiyor ha. 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 09, 2007, 07:03:20 » |
|
 ilahi nyks baglı bile olmasına gerek yok.adamı yüzyılın gaf şampiyonu ilan ettiler.bu tarz adamlar korkak olurlar.kesin salya sümük dizlerinin üzerine çökerek ben ettim nyks abla sen etme diyerek aglar,dizlerinine kapanırdı.sende iğrenerek elini sürmezdin.bizler bir çocuga bir de deliye el sürmeyiz.eee o da hangi kategoride belli degilmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 09, 2007, 07:52:24 » |
|
sanırım böyle bi konu daha önceden açılmıştı...
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
|
Ardatar
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 09, 2007, 12:14:01 » |
|
Bush'u öldürecek adam önce internete mi yazar? Akıl var, mantık var. Belki milleti Bush'u öldürmeye teşvik ediyor diye kızı yakalayıp sorgulamışlardır. Kız zaten bu yazıyı sitesinden kaldırmış. Kafaları tersine çalışıyor adamların ya da yapacak daha iyi başka işleri yok! Aman dikkat edelim bizii de götürmeye gelmesinler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arsene_lupin
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 09, 2007, 13:10:54 » |
|
Bush'u öldürecek adam önce internete mi yazar? Akıl var, mantık var. Belki milleti Bush'u öldürmeye teşvik ediyor diye kızı yakalayıp sorgulamışlardır. Kız zaten bu yazıyı sitesinden kaldırmış. Kafaları tersine çalışıyor adamların ya da yapacak daha iyi başka işleri yok! Aman dikkat edelim bizii de götürmeye gelmesinler...
Evet ilk önce öldür sonra konuş  Ama Bushun konuşmasına izin verme yoksa kendini öldürürsün 
|
|
|
|
|
|
Adieu şarkıları artık benim için çalıyo... 
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 09, 2007, 13:13:03 » |
|
beni de biyoloji dersinden alsınlar  ehem şaka bi yana, kötü bi olay. başıma gelmesini istemezdim ve kızı takdir ettim.
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 09, 2007, 16:18:09 » |
|
anam anam anam... Düşünce özgürlüğü de kalmadı... Allah Allah... Neyse onların kendi sorunu. Bush'u sevmem, seveni de sevmem...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2007, 16:23:07 Gönderen: Hey Ho Lou »
|
|
|
|
|
|