|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 26, 2007, 20:47:42 » |
|
o sonuncusuna birkaç saniye daha baksaydım kusacaktım iğrenç ötesiler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mhzmhz
Süt
chad ya..!!!
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 27, 2007, 12:40:08 » |
|
çok kötüler..iğrenç özellikle sonuncusu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 27, 2007, 13:48:19 » |
|
berbatttt
|
|
|
|
|
|
freedom's just another word for nothing left to lose
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 27, 2007, 15:26:15 » |
|
oğğğğğğkkkkkkkk.....ıyyykkkkk....:kusan smile: bunlar ne yafss... sondakine laf yok ama müthiş o...  harbidende iğrençler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alessea_
Süt
Dünüm Yok, Yarınım Düş..
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 29, 2007, 01:00:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
[- уαℓηızℓıк вєηι вσzмαz -] -------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- υçυяυмυη кєηαяıη∂α σℓѕαη вιℓє ѕıяƒ нαуαтα gı¢ıкℓıк σℓѕυη ѕιує güℓüмѕє.. --------------------------------------------------------------- {- єναηєѕ¢єη¢є ƒαη ¢ℓυв -}
|
|
|
|
|
|
pucca
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 29, 2007, 09:39:18 » |
|
Öğk böğk vede vöğk fln yani ivençler yahh ya bırak öle albüm çıkarmayı bn o resimelri çektirirken utancımdan yerim dibine geçerim
|
|
|
|
|
|
 ––––•(-•Lïñkïñ På®k åñd ƒØ®T MïñØ® ©luß•-)•–––– ··¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤·· ˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●••˙
|
|
|
|
sakura
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 29, 2007, 09:56:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
_!Uzayacağa benzer tutuştuğumuz LaDeS(...) "öLüM"(!)(!!) beni Kandıramazsın(!) Aklımda(.)(.)(.)_!_
|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 29, 2007, 11:47:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 31, 2007, 14:13:29 » |
|
bu ne yaaa. ben bu kadar iğrenç birşey daha görmedim. hepsi tiksindirdi yani.miğdem bulandı yaaa
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 10, 2007, 21:19:24 » |
|
güvercinli olanının birşeyi yokmuş ama diğerleri gerçekten berbatmış  hele kıllı amcam daha fenaymış(Daniel baksın da kıllı nasıl olunurmuş öğrensin  )
|
|
|
|
|
|
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
Forever and ever!!
|
|
|
|