Marissa
Merry Gentry
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« : Temmuz 29, 2007, 11:15:57 » |
|
ABD'de üretilen, havadaki su buharını işleyerek içme suyuna çeviren cihazın Türkiye'de de satışına başlandı.
Cihaz bir buzdolabı kadar elektrik harcayarak günde 32 litreye kadar su üretebiliyor. Sistem şehir şebeke suyuna bağlanarak günlük 180 litreye kadar suyu da arıtabiliyor. ABD kökenli HENDRX Şirketinin Türkiye Distribütörü Sanova Teknoloji firmasının Dış İlişkiler Müdürü Mustafa İrdiren, cihazın ABD'de üretildiğini belirterek, Türkiye'deki satışına ise bir ay önce başladıklarını bildirdi.
Cihazın yüzde 35 nemin üzerinde performansla çalıştığını anlatan İrdiren, ''Türkiye'nin nem dağılımına bakıldığında özellikle kıyı şeritleri, Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinin özellikleri nedeniyle cihaz çok yüksek performansla çalışıyor. Doğa ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ise zaman zaman performans düşüklüğü yaşanabiliyor'' dedi.
Cihazın fiyatının 2 bin 600 YTL olduğunu belirten İrdiren, Türkiye'de 50'ye yakın bayilikte satış yapıldığını aktardı.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2007, 19:55:17 » |
|
ya ama bunu bizim burda kullanırsak ben evin içinde nefes alamam kalorifer çok nemsiz yapıyo havayı özel olarak nemlendirmeye çalışıyoruz. yani bu bi yandan evi ısıtıp bi yandan kapıyı pencereyi açmak gibi bişey ..
ama tabii ki de çok yaratıcı ve kullanşlı özelikle de küresel ısınmanın kendini iyice hissettirdiği şu günlerde..
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 29, 2007, 19:58:31 » |
|
ya ama bunu bizim burda kullanırsak ben evin içinde nefes alamam kalorifer çok nemsiz yapıyo havayı özel olarak nemlendirmeye çalışıyoruz. yani bu bi yandan evi ısıtıp bi yandan kapıyı pencereyi açmak gibi bişey ..
ama tabii ki de çok yaratıcı ve kullanşlı özelikle de küresel ısınmanın kendini iyice hissettirdiği şu günlerde..
BAlkona koyarsınız (eger alıcaksanız) puhahaha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2007, 20:07:25 » |
|
BAlkona koyarsınız (eger alıcaksanız) puhahaha  auhauhauah evet öyle yaparız 
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
|
Patronus
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2007, 16:30:47 » |
|
havayı nemlendirmek için sudan su buharı yapan makineyi görmüştüm. bu da doğal tabi ama sıkılan deodorant + parfümler ne oluo???
zehirlenmeyelim
|
|
|
|
|
|
SEV! Düşünmeden, umursamadan, sadece hayatın bir parçası olduğunu bilerek
Unutma!
Belki o, diğerlerinden farklıdır...
bazen sevmek yetmezmiş; bazen hayat yetersiz gelirmiş insana. bazen insan için sadece bazenmiş hiç önemi yokmuş gibi geldiğinde hayat yine hayatlığını gösterirmiş...
Bazen insan yok olmak istermiş; izin verilmeyeceğini bile bile...
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2007, 19:54:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ziftlisutlac
Süt
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2007, 20:56:33 » |
|
ilerde çok lazım olacakkk!!! küresel ısınma çağı çocukları olarak yaşamak zor ama ne yapalımm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevinç_one
Süt
1141360577_turesdream[1]
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 15, 2007, 12:07:19 » |
|
biliyom bunu türkiye'ye de gelmiş tv de gösteriyodu..
|
|
|
|
|
|
1151702450_ionateKiss[1]
|
|
|
pepelepe
Süt
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 15, 2007, 13:01:56 » |
|
biliyim tv'de gördüm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronus
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 01, 2007, 17:48:19 » |
|
yaw madem haklı gördün nie aşalıosun ya?  hayret bişiy. gayette mantıklı bence. cünkü o kimyasallar havanın içinde cözünüo
|
|
|
|
|
|
SEV! Düşünmeden, umursamadan, sadece hayatın bir parçası olduğunu bilerek
Unutma!
Belki o, diğerlerinden farklıdır...
bazen sevmek yetmezmiş; bazen hayat yetersiz gelirmiş insana. bazen insan için sadece bazenmiş hiç önemi yokmuş gibi geldiğinde hayat yine hayatlığını gösterirmiş...
Bazen insan yok olmak istermiş; izin verilmeyeceğini bile bile...
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 01, 2007, 18:42:30 » |
|
nasıl ki barajlardaki direkt sofralarımıza gelmiyor bazı işlemlerden geçiyor bu da öyle olur sanırım .
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 01, 2007, 20:10:55 » |
|
neler yapıyorlar ama havadaki nem oranını azaltırsak bizim halimin vahim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 06, 2007, 12:27:26 » |
|
yaw madem haklı gördün nie aşalıosun ya?  hayret bişiy. gayette mantıklı bence. cünkü o kimyasallar havanın içinde cözünüo hayır canım aşa. neden aşağılayım ? Tam tersine hak verdim .Yani ilk başta göze saçma bi soru gibi gözüksede çok mantıklı demek istedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|