|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 09, 2006, 15:00:34 » |
|
vay be bende bilmiodm çok anlamlı ya etkileyici ve de ah şu eski mısırı tam olarak nezaman çözecez çok merak ediyorm cidden arna ya katlıyorum insan deil başka bişey bunlar 
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 13, 2007, 16:56:52 » |
|
Mısırlılar apayrı birşeylerdi zaten  İnsan olduklarından bile şüphelerim var Ve tek damarın orada bulunuşu etkileyici gerçekten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 13, 2007, 20:06:01 » |
|
vayyy baya ilginçmiş teşeşkürler yani arkadaşımm:)
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 13, 2007, 20:13:41 » |
|
Mısırlılar apayrı birşeylerdi zaten  İnsan olduklarından bile şüphelerim var Ve tek damarın orada bulunuşu etkileyici gerçekten. katılıyorum..süper bişe ya.paylaştıın için tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cagy
Süt
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 13, 2007, 22:21:47 » |
|
aaaa çok şaşırdım cidden çok ilginç,paylaşım için çok teşkür..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kara_kedi
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 13, 2007, 22:47:02 » |
|
vay beh! bence rastlantı değildir o zaman tıp baya ileriymiş diye duyduydum mısırlı bir teyzeden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 14, 2007, 00:01:00 » |
|
çok değişik bi bilgi... teşekkürlerden bi demet bizimle paylaştığın için bu bilgiyi....
|
|
|
|
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 14, 2007, 01:22:07 » |
|
bunu daha önce duymuştum, bioloji öğretmenimiz sölemişti.. ama daha o zamanda bunun bilinmesi gerçekten çok ilginç ve bir o kadar da etkileyici... daha bilmediğimiz ne sırlar var acaba... paylaşım için teşekkürler + caramio
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 14, 2007, 12:44:48 » |
|
valla bilodum da nefertiti olayını bilmiodum. ama sağ elin işaret parmağında da aynı olay var die biliom. amannnn karıştırıom ben yine...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronus
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 14, 2007, 15:06:23 » |
|
vayy... hadi ya bak bu nadir bulan bi bilgi saol 
|
|
|
|
|
|
SEV! Düşünmeden, umursamadan, sadece hayatın bir parçası olduğunu bilerek
Unutma!
Belki o, diğerlerinden farklıdır...
bazen sevmek yetmezmiş; bazen hayat yetersiz gelirmiş insana. bazen insan için sadece bazenmiş hiç önemi yokmuş gibi geldiğinde hayat yine hayatlığını gösterirmiş...
Bazen insan yok olmak istermiş; izin verilmeyeceğini bile bile...
|
|
|
Black Dream
My love daniel
Kakao

[b]Rock Forever!!![/b]
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 14, 2007, 22:16:30 » |
|
iLk defa duyuyorm çok iLqinç bi konu yaw 
|
|
|
|
|
|
İmza kurallarına uymadığından dolayı imzanız silinmiştir. Duyuru panosuna uğrayarak imza hakkındaki kuralı öğrenip yeniden imza koyabilirsiniz.
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 14, 2007, 22:27:45 » |
|
Bu tarz bilgileri seviyorum ve yüzüğün o parmağa takılmasının nedeni de oldukça güzelmiş 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|