|
bngi
|
 |
« : Haziran 03, 2008, 12:00:44 » |
|
Nirvana'nın 1994 yılında intihar eden efsanevi solisti Kurt Cobain'in, eşi Courtney Love'ın evinde küçük bir çanta içinde bulunan küllerinin çalındığı açıklandı. Courtney Love, külleri Hollywood'daki evinde, içinde şarkıcının bir tutam saçının bulunduğu pembe bir çantada sakladığını belirtirken "Kurt'ün küllerinin çalındığına inananmıyorum. İğrenç bir olay" dedi. 1994 yılı nisan ayında yüksek dozda uyuşturucu alarak 27 yaşında intihar eden Kurt Cobain'in küllerinin bir kısmı New York'taki bir Budist tapınağına serpilmiş, bir kısmı ise Washington'daki evinin yakınlarındaki Wishkah Nehri'ne dökülmüştü. Bir kısmı ise Courtney Love'da kalmıştı. Küllerinin çalındığı haberi şarkıcının hayranları arasında üzüntüyle karşılanırken, Courtney Love, "Cobain'den kalan küller bana onu hatırlatıyordu, şimdi tamamen onu kaybettim" dedi.
*Kaynak: Hürriyet gazetesi.
|
|
|
|
|
|
Life was like a moonless night, Shrouded in the stars, Beauty can be such a fright, But now you're in my arms You are my life now, Can't you see, I'd cross oceans, I'd swim seas, To be with you, That's enough for me. Your face is like a poison, Intoxicating me, How can we live forever, When our love can never be..
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 03, 2008, 12:02:34 » |
|
"Kurt'ün küllerinin çalındığına inananmıyorum. İğrenç bir olay"
Tamamen katılıyorum. Ama başlığı görünce "Küller Türkiye' de miymiş?" dediğimi inkar etmeyeceğim. Demek Amerika' da da böyle manyaklar varmış
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 03, 2008, 12:06:42 » |
|
"Kurt'ün küllerinin çalındığına inananmıyorum. İğrenç bir olay"
Tamamen katılıyorum. Ama başlığı görünce "Küller Türkiye' de miymiş?" dediğimi inkar etmeyeceğim. Demek Amerika' da da böyle manyaklar varmış Böylelerini her yerde bulmak mümkün. Gerçektende iğrenç bi şey.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2008, 13:01:16 » |
|
Belki onu çok seven(eşinden daha çok seven) bi hayranı çalmıştır 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2008, 14:01:56 » |
|
Courtney'den her şey beklenir. Kafamda bir çok düşünce oluştu ilk okuduğumda. Neyse, umarım çalan kişinin küllerle ilgili bir fantezisi yoktur.
|
|
|
|
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 08, 2008, 16:03:11 » |
|
e yani insanın külünü bile rahat bırakmıyorlar !!! 
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 08, 2008, 16:15:58 » |
|
yuh cidden yuh külleri ne diye çalar insan ya bırak karısında kalsın işte bi anısı var en azından  ne manyak insanlar var 
|
|
|
|
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 08, 2008, 19:08:59 » |
|
Ben biliyom benim bi arkadaş çalmış itiraf etti  Nirvana manyağı bişi zaten Ama gerçekten iğrenç bişi hem karısı için hem insanlık için. Ayıp yaa..!
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2008, 20:16:10 » |
|
hee Courtney çok üzülmüştür çok severmiş zaten kocasını nasılda yıkılmıstır şimdi onu tamamen kaybettiği için yavv şimdi bişey derdimde iftira etmek istemiyorum...
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 09, 2008, 20:55:36 » |
|
Muhtemelen Kurt seven Courtney sevmeyen bi hayran çalmıştır.. o kadar da garipsemedim aslında.. kendisinin o külleri Courtney'den daha çok hakettiğini düşünüyo olabilir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 09, 2008, 21:00:32 » |
|
anaam kim çalmış niye çalmış napcamışki külleri sevdiğinin yanında bulamamışlarmı tüüü yazıklar olsun o çalana...
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 09, 2008, 22:02:04 » |
|
Courtney'den her şey beklenir. Kafamda bir çok düşünce oluştu ilk okuduğumda. Katılıyorum. Eminim çok üzülmüştür zavallı Courtney'cik... (!) Kurt'ün ölümünden sonra "Bu olay benim albüm satışlarım için çok iyi olacak!" derken aklı neredeymiş acaba?  Ben hakkımı helal ettim o hırsıza. (Çok hakkım var da sanki üzerinde!  )
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2008, 18:33:46 » |
|
böyle birşeyi courtney bile hak etmiyor keşke küllerin tamamını nehre ya da tapınağa dökselermiş.
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
|
|