Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #2655 : Temmuz 02, 2008, 14:18:12 » |
|
Hiç kibar değilim arkadaşlar idare edin artık ne yaparsınız yani.beni böyle sevinnnn 
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #2656 : Temmuz 02, 2008, 14:35:28 » |
|
Evet yaa.Çok kırıyosun bizi.Çok kötü davranıyosun böhüü 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|
|
Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD
|
 |
« Yanıtla #2658 : Temmuz 02, 2008, 23:47:37 » |
|
tüh,onu ben yapıyodum ama kapıldı 
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #2662 : Temmuz 05, 2008, 08:57:10 » |
|
 Ooo tekimm Deeee o kadar ziyaretçi maşallah nazar değmesin 
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #2663 : Temmuz 05, 2008, 23:07:51 » |
|
 Söylüyorum size, uğursuz bu kız.  (Şaka şaka!  )
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #2665 : Temmuz 06, 2008, 04:07:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #2667 : Temmuz 06, 2008, 07:38:51 » |
|
 ben yalnızım ben yalnızım yalnızııııımmmmm 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #2668 : Temmuz 06, 2008, 13:42:01 » |
|
 Söylüyorum size, uğursuz bu kız.  (Şaka şaka!  ) Yazdım bunu bir kenara 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 06, 2008, 13:43:13 Gönderen: Dame »
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
|
|