|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 11, 2006, 02:00:52 » |
|
şaşırdım valla ilginç olaylarmış  ben hep hayatımda uçmak istemişimdir  bunu şartlamalıyım kendime  bir gün beni gökyüzünde görürseniz şaşırmayın 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
prisoner_of_azkaban
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 11, 2006, 15:46:39 » |
|
way be.....resmen şartlamışlar kendilerini.... hadi ölmelerini anladım da, otopside nasıl donarak öldüklerine kannat getirmişler? onu pek anlayamadım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 11, 2006, 18:49:46 » |
|
çok ilginç ya psikioljik bişi 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true... 
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 06, 2007, 17:36:36 » |
|
bişeyi 40 kere söylersen olur derler  bu da öyle olmuş heralde.. saol paylaşım içinn.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 06, 2007, 17:55:51 » |
|
üstteki arkadaş senin hiçbirşeyden mi haberin yok.yenidir dedim bir baktım 212 mesaj var.sitede sadece alıntıyla mesaj atılamaz.bir o kuralları oku bence.
|
|
|
|
|
|
... Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki, Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...Feridun Düzağaç
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 07, 2007, 12:36:47 » |
|
Gerçekten de olay şartlamayla bitiyor  Psikoloji işte.... Boşuna psikolojik sorunlardan çıkan fiziksel hastalıklar yok yani  Her şey düşüncelerin... Eh, en basitinden sevdiğin kişiyi gördüğünde adrenalinin nasıl artıyor, kalp atışların nasıl hızlanıyorsa, başka türlü fiziksel olayıların düşünceyle gerçekleşmesine de o kadar şaşırılmamalı bence...
|
|
|
|
|
|
DeviantArt'immm!! Lutfen bi goz atin  Niye güzel dostluklar, iyi insan ilişkileri bekliyorsunuz ki? Gereksiz bunlar azizim. Hayatın tadını çıkartın. Ütopya'ya da ulaşmaya kalkmayın sakın. Boşuna uğraşmış olursunuz 
|
|
|
|
Öykücüq
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 07, 2007, 12:47:34 » |
|
Dün yemek yerken kaşığı yamultmaya çalıştım ama yamultamadım  Olabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veryhp01
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 08, 2007, 17:07:51 » |
|
vay be alıntı için sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 13, 2007, 13:55:52 » |
|
ilginç... aklıma başka söz gelmedi 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true... 
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 14, 2007, 23:20:25 » |
|
ben inandım valla aslında bunu farklı duymuştum.. bir et firması paketlediği etleri fabrikadan şehre taşıyacaklar, bunun için donduruculu kamyona yüklerler. fakat kamyonun içine etleri yerleştiren adamı görmez ve kapağı kapatırlar. adam saatlerce yolculuk edeceklerini ve donarak öleceğini bilmektedir. cebinden kağıt kalem çıkarır. 1.saat=burası soğumaya başladı.. 2.saat=çok üşüyorum 3.saat=ellerim ve ayaklarım buz gibi 4.saat=artık saçlarım da donmaya başladı. burnumu bile hissetmiyorum 5.saat=şuan bunu çok zor yazıyorum, biraz sonra donacağım (bu yazı çok titrektir.)
şehre vardıklarında kamyoncu lanetler okuyarak dondurucuyu çalıştırmayı unuttuğunu farkeder. etlerin bozulduğunu düşünerek kamyon kapağını açar ve soğuktan donmuş bir adamı ölü bulur....
aslında ikisi de aynı mantık ama anlatmak istedim ben de.. insan beyni bu ne yapacağı belli olmaz >>>zamanında Einstein'ı kafası basmıyor diye okuldan atmışlar haberiniz var mıydı??
|
|
|
|
|
|
Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny ..
|
|
|
lost_relic
luna&stewie&sylar& buruşuk boynuzlu hırgüre inanan bir kız, psikopat bir çocuk, beyin yemekten hoşlanan bir adam...
Şeker

Tülün hemen ardında, sadece gözden uzaklar.
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 18, 2007, 23:57:25 » |
|
adamlar bir nevi heroes dizisindeki karakterleri gibi hareket etmişler donacağız diye diye ölmüşler kötü olmuş yazık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 19, 2007, 18:43:09 » |
|
Donma olasılkları var ,, Polonya genel olark soğuk bi ülke... Hatta 123 evsizn dışrda donark öldüğü haberi bile dymştm .. Çalşmasa bile ve kapılar kapandığndaki sıcklık çoksa hemen ısınamz..  Kısaca bu adamlar soğuktan donmuş... 
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
|