lost angel
Şeker

claire_boone¤¤never forget¤never forgive¤¤
|
 |
« : Haziran 15, 2008, 17:25:29 » |
|
Bu da nasıl olur demeyin...! Anne sorumsuz olunca bebeğin hayatı da tehlikeye girdi... Polonya’da bir bebek kanında 2,9 promil alkolle dünyaya geldi. Varşova’da hastanede sarhoş halde doğum yapan 38 yaşındaki kadının bebeğinin kanını ölçen doktorlar, litrede 2,9 gram alkol tespit etti. Annenin kanında ise doğum sırasında 1,2 gram alkol çıktı. Bebeğinin hayatını tehlikeye atan anne mahkemeye çıkarılacak. Anne 5 yıl hapisle cezalandırılabilecek. Bebeğin hayatının tehlikede olmadığını belirten doktorlar, alkolün etkisinin zamanla ortaya çıkmasından korkuyor. 3 promil alkol, bilinç bulanıklığı veya kaybına ve refleks azalmasına yol açıyor. bana biraz garip geldi sizlede paylaşıyım dedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 15, 2008, 21:02:47 » |
|
Çocuk büyüynce ben bunu ana karnında içiodum dese yalan olmucak yani  . Sorumsuz anne şiddetle kınıyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2008, 21:10:55 Gönderen: charmed »
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
|
|
lilyevans
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 15, 2008, 22:37:45 » |
|
Hay Allahım yaa.. Valla ne anneler var yaa.. Ben asıl şeye şaşırdım: Anneye hapis cezası verebiliyolarmış. Türkiyede olsa hayatta böyle yapmazlar. Neyse hak ettiğini bulur inşallah. Sorumsuzluğunun cezasını çeksin...
|
|
|
|
|
|
Harry Potter ve Melez Prens filminin 1 SENE ertelenmesine siz de tepkinizi belirtmek istiyorsanız; tıklayın, bilgilerinizi girin tepkinizi gösterin..
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 16, 2008, 10:32:37 » |
|
Off bu ne ki neler duyuyoruz. Uyuşturucu bağımlıları doğurunca bebekte bağımlı doğuyorda uyuşturucu krizine giriyor ya. Allah ım bunlar anne olmayı fln hak etmiyorlar, ne kadar insafsızlar hem madem bakamayacaksın aldır madem. Böyle insanlardan doğan çocukların psikolojisinide bi düşünsenize
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 16, 2008, 10:39:55 » |
|
Pardon ama ooha yani .. Kendini düşünmüyorsun karnındaki minicik çocuğun ne günahı var. Çocuk doğuracaksan azıcık sorumluluk al da hayatını koru bari. Allahım sen keçilerime mukayyet ol 
|
|
|
|
|
|
Put sad wings around me now Angel take me far away Put sad wings around me now So that we can rise again
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 16, 2008, 10:50:04 » |
|
İnanmıorm ya bu kadar olur mu ne kadar sorumsuz insanlar  var belkide o çocuk öle doğmuşsa ömrü boyunca öle alkollü olma olasılığıda olabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 16, 2008, 16:19:38 » |
|
çocuk nasıl bir dünyaya geldiğinin farkına varamamıştır iyi olmuş ama ayılınca çok kafasına vurur otursaymışım oturduğum yerde diye ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 20, 2008, 16:07:20 » |
|
çok ilginç gerçekten yaaa  çocuk doğar doğmaz köyü şeylerle tanıştı
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 20, 2008, 16:19:16 » |
|
yazık :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoReNxO
Süt
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 20, 2008, 16:26:58 » |
|
böyle annelere sinir oluyorum.hem 2,9 promil azda değil.yani hiç değilse çocuğu düşünseydi.böyle anneler yüzünden annelik gibi güzel bir şey lekeleniyor.o çocuğa yazık değilmi ya
|
|
|
|
|
|
LoReNxO
|
|
|
|