çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #30 : Haziran 13, 2008, 20:19:08 » |
|
Yahu kadın.Gelmişsin 70 yaşına.İnsanlar senin yaşına gelince ölüyorlar. Sense çocuk peşindesin. Yazık değil mi o çocuğa ? Aranızda tam 67 yaş var. O çocuk nasıl bir psikolojiyle büyücek ya! Sen göçüp gidince napıcak o çocuk! Tamam,evlat özlemidir. Senin de hakkın var,ama onu düşünseydin biraz kadın! Umarım 40 yıl daha yaşarsın da çocuğun annesiz kalmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ImProbable
Süt
Derin olan kuyu değil, kısa olan iptir..
|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 13, 2008, 20:22:40 » |
|
ohaaa çocuğa yazık valla nası bi pskolojiyle büyücek kim bilir bari kçk yşta çocuğu olmayn bi bayan evlatlık versee
|
|
|
|
|
|
insanları üçe ayırabiliriz: şartlara uyum sağlayıp hayatta kalanlar, şartlara ayak uyduRamayıp elenenler, şartları değiştirenler
|
|
|
ılgas
Süt
|
 |
« Yanıtla #32 : Haziran 13, 2008, 20:51:40 » |
|
öyle bi annem olmasını istemezim.. ne diyelim olan olmuş =)
|
|
|
|
|
|
son karesi gibi redkit in batan güneşe doğru sürerken atımı gitme kal demeni bekliyorum ama yalnızca rüzgar çekiştiriyor atkımı.. 
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #33 : Haziran 14, 2008, 00:50:08 » |
|
bende llsun ıstemezdı bu olay tamamen dogaya aykırı canım ya çocuga acıdım öyle bi annem olmasını istemezim.. ne diyelim olan olmuş =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 14, 2008, 02:02:47 » |
|
Çocuğa baktım(ille benzetilir ya  )benzetemedim kimseye. Anasına baktım zaten ahı gitmiş vahı kalmış,kadın pürsümüş,sarkmış  Babasıda öyledir büyük ihtimal. Ne yazık ki aile bireylerinden birine benzetilme gibi büyük bir zevki tadamayacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 14, 2008, 14:28:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ervolda
Kakao

Küçük Yeşil Yaratıklar//Hö ???
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 14, 2008, 15:08:43 » |
|
Kim bakacak o kıza yaa!!!  Kadın bi öldü mü , hoop çocuk esirgemeye...  Kimsesi de yoktur ki bunun!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MonoMino
Şeker

TheShining~
|
 |
« Yanıtla #37 : Haziran 14, 2008, 18:02:03 » |
|
gerçekten çok yaşlı kadın ya babaannesinin annesi gibi duruyo resmen xP (fazla mı abarttım sanki  )
|
|
|
|
|
|
Avatar Son Hava Bükücü Hayran Kulübü~ Royal Mail Ship (rms) Titanic~ Kimse gece yarısı palyaçoları sevmez ... 
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #38 : Haziran 14, 2008, 18:39:35 » |
|
uff teyzecim harbiden bencilmişmissin sen surda yasıcan 5 sene daha sonra ne olcak o çocuk zaten baba yok annede gidince?
hadi bunuda geçtim diyelim ki 100 yasına kadar yasadın o çocuk arkadaslarına nasıl benim annem bu bakın ne kadar güzel dicek?
her çocukta bu psikoloji vardır kendi annelerini dünyanın en güzel kadını görürler.Bu çocuk nasıl görcek seni teyze cevap versene susma....
arkadaslarını kıskanmıcak mı? onların annelerine imrenmicek mi? susma bütün bunlara cevap ver her sey çocugu dogurmaktan ibaretmi reha bey???
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 04, 2008, 19:33:01 » |
|
bence çok bencilce bir hareket hadi diyelim uzun yıllar yaşadı 100 yaşına kadar o zamanda çocuğu annesine bakmak zorunda kalacak. tamam diyelim dediği gibi çok sağlıklı bu seferde aralarından öyle bi kuşak çatışması olacakki 2 kuşak:D yani hiç hoş değil bence çünkü ben bile annemin daha genç olmasını isterdim ki kendisi 46 yaşında; o zaman bu kız ne demesin?? kardeşi de yok ayrıca insan ne zaman öleceğini bilemese de yaşlılar için bu gittikçe yaklaşan birşey. ayrıca bir anne öncelikle çocuğunu düşünür ve düşünmeli:::
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 04, 2008, 19:56:40 » |
|
çocuğun annesi babaannesi yaşında yaa 10 sene bilemedin 15 sene sora ölür bu kadın, çocuğa kim bakcakk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kallox_yasvidak
Kakao

shekerrrrrr
|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 06, 2008, 17:16:04 » |
|
tabiki çok ilginç bir olay ama yinede o anneye kızmamak gerekir nekadar yaşlı olsa da o da bu yaşta anne olmak istememiştir. (BENCE O KADIN 100 YAŞINDA BİLE OLSA ÖLMEYECEKTİR ÇOCUĞU İÇİN BİR OTUZ SENE YAŞAR)
|
|
|
|
|
|
yAsEmİn Esaret bağlarında gül olacağıma, özgürlük dağlarında diken olayım.
|
|
|
|
FenrirGreyback
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 12, 2008, 04:22:24 » |
|
Yazık gerçekten çok yazık o ufak yavruya  o teyze bugün var yarın yok... hangi akla hizmet kalkıp doğurmuşsa o bebeği  benim nenemle yaşıt bea
|
|
|
|
|
|
 l V Beni Durdurmak Mı istiyorsun GÜÇLÜ oLmalısın, Beni Yakalamak mı istiyorsun ÇOK HIZLI Olmalısın, Beni Yenmek Mi İstiyorsun ŞAKA yapıyorsun!
|
|
|
|
|
|
eVaNNa LyNcH
|
 |
« Yanıtla #44 : Temmuz 21, 2008, 22:56:53 » |
|
çok saçma ben olsam o yaşta anne istemem ki okula falan veli toplantılarına gelemez falan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|