|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 14, 2007, 18:43:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 14, 2007, 19:13:21 » |
|
Ya şimdi hepimiz diyoruz "oo çok kötü, amaaan" diye falan da hani icraat? Devlet nerde? Hiç düşünmüyorlar mı büyükler ya da kendini büyük sananlar? Benim sınıfımdaki gerizekalılar yere çöp atıyor, atma diyorsun on laf işitiyorsun. Yani artık bunlara bir yasak, bir ceza lazım. Bu böyle olmaz, hiç umudu olan var mı bundan sonra? Ben zaten büyük ihtimalle bunları görmem ama çocuklar, torunlar? Size bir şey söyleyeyim: Yaşadığım şehirde eskiden acayip güzel su vardı, öyle hazır suya falan gerek yoktu. Ama şimdi ikide bir sular kesiliyor, yok kazı varmış yok bilmem neymiş diye sular kirleniyormuş. Sudan hasta olanlar var ya...Bunun ötesi var mı? Ki o güzel su içtiğimiz günler çok da uzak değil, bir iki yıl önce falan... Biz dikkat edelim de bu böyle olmaz. Sebep olanlar kepab olsun! O kadar!
|
|
|
|
|
|
But I mean nothing to you and I don't know why.
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 14, 2007, 19:28:07 » |
|
ahhh bi kısmı sallamasyon ve duygu sömürüsü bu slaytın fakat yalanları öyle güzel anlatmış ki etkilendim komedi ya ozon tabakası denen şey olmadığı anda dünya yok olur yaf yanarız cayır cayır ne diyo bu :S :p bi 65 yıl fln içnde böle olmıcanı sanıorum
O günleri yaşadığın zaman böyle düşünmeyeceksin! İşte o gün hepimizin aklı başına gelecek! Bunu arkadaşlarıma anlatmaya çalışıyorum ama hiçbirisi beni dinlemiyor! Gelecek nesilleri çok zor şartlar bekliyor. En azından torunlarımız bunları yaşamasın diye biraz uğraşsak... Bunu yaparsak milyonlarca insana iyilikte bulunmuş olacağız! Bu milyonlarca insana biz de dahiliz! Çok güzel bir paylaşım Hey Ho Lou! Çok saol...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anti.mit
Şeker

exten next olmaz
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 15, 2007, 17:05:47 » |
|
biz olmasak bile bizim çocuklarımız veya torunlarımız bu sorunları yaşıyacak ve biz ne kadar dur demeye çalışsakta biyerde mutlaka hiçbişiyi önemsemeyen insanlar var buda beni sinir ediyo
|
|
|
|
|
|
Türkler Uzayda
-houston gemi kontrolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
-apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne? -mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi bilememissiniz siz. -karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun. -$$. delikanli adama bi sey olmaz. "ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN OLSUN MANTIĞI
Tiksindiren Espiriler Dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan'ın alnı sonunda ensesine ulaştı.
Bak Barbie'ciğim,sen daha TOY sun.
Türkiye'de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor...
Tüh!.. Amortiyi tek rakamla kaçırdım yine...
Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım..
Suçlu ayağa kalk!..Çocuklu bayana yer ver!..
Daha son kullanma tarihine çok var, Yavaş iç şu meyve suyunu...
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 21, 2007, 20:42:00 » |
|
Çok etkilendim ya.Ama buna çok yaklaşıyoruz.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 21, 2007, 21:03:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 21, 2007, 21:14:01 » |
|
yanie herkesin önlem alması lasım olmas böle şey daha önce videosunu izledim lütfen bu küresel ısınma uyarılarına kulak verelim bi an önce önlem alaalım yoksa bizde öle olcz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lost_relic
luna&stewie&sylar& buruşuk boynuzlu hırgüre inanan bir kız, psikopat bir çocuk, beyin yemekten hoşlanan bir adam...
Şeker

Tülün hemen ardında, sadece gözden uzaklar.
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 21, 2007, 22:47:10 » |
|
korkunş bişey bir an önce önlem alınmalı inşallah geleceğimiz böyle olmaz yanie herkesin önlem alması lasım olmas böle şey daha önce videosunu izledim lütfen bu küresel ısınma uyarılarına kulak verelim bi an önce önlem alaalım yoksa bizde öle olcz
ayrıca bu dediğinde çok doğru herkes küresel ısınma diyor televizyonlarda falan fakat kimse somut bişey yapmıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 22, 2007, 00:40:03 » |
|
ben büyüyünce bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum ya böyle dünya mı olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 25, 2007, 21:51:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 25, 2007, 22:00:21 » |
|
O günleri görmek istemiyorum
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
|
|
|
|