Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 20, 2008, 13:48:30  

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 16   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2008 ÖSS  (Okunma Sayısı 4154 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #150 : Temmuz 12, 2008, 22:51:07 »

teşekkürlerrr ^^ ne demişler çalış senin de olur XD

DeLyMeRvE ablanın sıralaması hava atılacak cinstenmiş vallaa süperr ^^ tebrikler ona da ^^

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 2008 ÖSS
« Eklendi: Ağustos 20, 2008, 13:48:30 »

Scream
EcE ~
Demleme Çay

Frooozeeenn !!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #151 : Temmuz 19, 2008, 02:37:48 »

Olwen'in sonucuna baktım, pekte şaşırmadım Hede Hödö Kahkaha XD

ama ben söylemeyim...onu kendi şeyiyle şeyeder Kahkaha

nası baktın yahu açılmıyo bende sabahtan beri lanet olasıca :S ankaradakilere kıyak mı geçiliyor nedir Hede Hödö

baktım baktımmm, iş yerinden baktım hem de, 40 dakika boyunca bekledim ama değdi, sayfayı yenileyince açılmayı bildi XD say2 puanım 357 ve sıralamam 3813 benim için harika bir sıralama bu diyebilirim, odtü mimarlık için fazlasıyla yeterli XD

Offf off  Terleyen Böyle TIP ya da Mimarlık dediler mi bende film kopuyor  Gözlerini Deviren
Gerçi ben ODTÜ kadar uçmuyorum İTÜ Mimarlık istiyorum amaa  Dil Çıkaran (Hiç uçmuyorum Dil Çıkaran) Bakalım 3 yıl sonra 2011 ÖSSde ne haltlar yiyeceğim XD

Bu aradaa ziyadesiyle tebrik ediyorummm  Terleyen  Terleyen

~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??

J0K3R
Süt
*

I GRUPPI ULTRAS DELLA GALATASARAY

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #152 : Temmuz 19, 2008, 10:56:17 »

açılsın kapılar gidelim üni ye Gülümseyen))

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #153 : Temmuz 20, 2008, 23:09:56 »

nası baktın yahu açılmıyo bende sabahtan beri lanet olasıca :S ankaradakilere kıyak mı geçiliyor nedir Hede Hödö

baktım baktımmm, iş yerinden baktım hem de, 40 dakika boyunca bekledim ama değdi, sayfayı yenileyince açılmayı bildi XD say2 puanım 357 ve sıralamam 3813 benim için harika bir sıralama bu diyebilirim, odtü mimarlık için fazlasıyla yeterli XD

Offf off  Terleyen Böyle TIP ya da Mimarlık dediler mi bende film kopuyor  Gözlerini Deviren
Gerçi ben ODTÜ kadar uçmuyorum İTÜ Mimarlık istiyorum amaa  Dil Çıkaran (Hiç uçmuyorum Dil Çıkaran) Bakalım 3 yıl sonra 2011 ÖSSde ne haltlar yiyeceğim XD

öncelikle teşekkürler ^^ daha kazanmadan teşekkür etmek gibi bir şey yapıyorum, evet yaparım, mutluyum XD

neyse bana izin verseler ben itü de isterim ki, hayranım zaten itünün mimarlık fakültesinin mimarisine [saolsun fant demese hiç haberim olmayacaktı gerçi] ama işte odtüyle yetinicez artık XD

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #154 : Temmuz 20, 2008, 23:17:19 »

tercih kılavuzu ne zaman gelicek yada geldi mi?tercihleri nasıl yapıyoz netten mi yoksa gelicek mi vs vsss

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #155 : Temmuz 20, 2008, 23:26:45 »

tercihler 23 temmuz başlıyo aplacım... kılavuzlar da geldi diye biliyorum ama nerelerde var emin değilim, başvuru merkezlerinde olsa gerek, onun dışında ösymnin sitesine girip orada da kılavuzu görebilirsin... 23 temmuzdan sonra tercihlerini internetten yapabilirsin, ya da bi başvuru merkezine gidip yapabilirsin, sana kalmış =)

Marissa
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #156 : Temmuz 20, 2008, 23:29:14 »

saolasın canım yani adrese form gelmicek ölemi?biz yapıcaz tercihleri ?yada gelecek mi adrese?

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #157 : Temmuz 20, 2008, 23:33:54 »

yok adrese gelmiycek, adrese sadece aldığın puan, netlerin falan gelir =)

Marissa
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #158 : Temmuz 20, 2008, 23:37:15 »

ayyy öğrendiğim iyi oldu hımphhh neyse tercihleri yaparız artıkın.tek tercih var zaten yahu  Terleyen  Sırıtan
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2008, 23:37:56 Gönderen: Marissa » Logged

Scream
EcE ~
Demleme Çay

Frooozeeenn !!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #159 : Temmuz 21, 2008, 02:33:47 »

öncelikle teşekkürler ^^ daha kazanmadan teşekkür etmek gibi bir şey yapıyorum, evet yaparım, mutluyum XD

neyse bana izin verseler ben itü de isterim ki, hayranım zaten itünün mimarlık fakültesinin mimarisine [saolsun fant demese hiç haberim olmayacaktı gerçi] ama işte odtüyle yetinicez artık XD

ODTÜ ile yetinmek  XD

~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??

Marissa
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #160 : Temmuz 25, 2008, 20:25:26 »

Bugün tercihlerimi verdim gerçi topu topu 2 tanecikdi ama olsun.neyse bakalım neler olacak.hepinize şimdiden gönlünüzce olsun diyorum.

rockçıkız
Sevgüüü =)
Demleme Çay

Yalnızım Yalnızsın Yalnızız...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #161 : Temmuz 25, 2008, 20:44:43 »

Umarım hepiniz istediğiniz bi dala ulaşırsınız...Ayşe abla inş. istediğin biyer çıkar  Gülümseyen (Bu hepiniz için geçerLi Gülümseyen )

♥|| The Mannaq pRincesS ||♥
Scream
EcE ~
Demleme Çay

Frooozeeenn !!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #162 : Temmuz 25, 2008, 21:54:06 »

Bugün tercihlerimi verdim gerçi topu topu 2 tanecikdi ama olsun.neyse bakalım neler olacak.hepinize şimdiden gönlünüzce olsun diyorum.

Nereleri yazdın Ayşe abla  Terleyen Sakıncası yoksa sorabilir miyimm  Aww

Şunun şurasında 3 yıl sonra sınava girecem az kaldı  Dil Çıkaran Ufkumu genişletmem lazım bu konuda  Dil Çıkaran

Benim karşımdaki mantar panoda 2007 ÖSS Tavan ve Taban Puanları yazıyordu istediğim fakültelerin  XD Tıp Fakülteleri,Mimarlık Fakülteleri,Endüstri Müh ve İnşaat Müh  XD (Yavaş uç  Cool)
Bu sene güncellicem tabi puanları hele bi belli olsun  XD
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2008, 21:54:42 Gönderen: Scream » Logged

geberesice
o
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #163 : Temmuz 25, 2008, 22:24:12 »

Daha kazanıp kazanmadığım belli değil , yetenek sınavını bekliyorum Kararsız Onlara günlerini göstereceğim Şeytani Cool Hede Hödö Ağlayan Acayip Dudaklarını Mühürlemiş
Scream
EcE ~
Demleme Çay

Frooozeeenn !!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #164 : Temmuz 25, 2008, 22:27:23 »

Daha kazanıp kazanmadığım belli değil , yetenek sınavını bekliyorum Kararsız Onlara günlerini göstereceğim Şeytani Cool Hede Hödö Ağlayan Acayip Dudaklarını Mühürlemiş

Baanuu ! Bir dakka yavv XD Sen bu yıl mı girdin ÖSS ye Acayip

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 16   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: