Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 11:16:16  

Sayfa: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 16   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2008 ÖSS  (Okunma Sayısı 4269 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Beneficium accipere libertatem est vendere.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #105 : Haziran 16, 2008, 11:30:45 »

Yaa arkadaslar bu konuyu kapatsak dıyorum artık...
Sevgılı yönetıcılerım kılıtlesenızde unutsak gıtsek artık su ÖSS'yi

Kahkaha  Dil Çıkaran  Kahkaha

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Mezar başı yalnızlığında cesedimin,
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Dünyanın, tarihin önünde,
Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Sözde barışı kollayanların elinde,
Bu günahsız canın,
Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.

Cuma ed-Dussari

Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 2008 ÖSS
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 11:16:16 »

amortentia_87
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : Haziran 16, 2008, 13:30:49 »

neyse arkadaslar sinava giren arkadaslarimizin hepsine gecmis olsun umarim herkes diledigi bolumu(universite degil bolum dikkatinizi cekerim)kazanirlar ben seneye bitiriyorum universiteyi kazananlara tavsiye heryilinizi degerini bilerek gecirin cunku ogrenciliginizin son yillari olacak ve her yilin tadi damaginizda kalacak
sunu da yapsaydim demeye gerek  birakmadan yasayin
« Son Düzenleme: Haziran 16, 2008, 13:31:24 Gönderen: amortentia_87 » Logged

Alatariel Elensar
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : Haziran 16, 2008, 16:06:59 »

yaw noluyor niye kimse ne yaptığını söylemiyor ya millet çok iyi yaptı herkes birbirine süpriz yapmayı bekliyor yada herkesinki kötü
en yakın arkadaşlarımdan bile haber alamıyorum
noluyor bu millete
neslimizi tüketmeye çalışıyorlar sanırım
Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : Haziran 16, 2008, 16:14:00 »

yaw noluyor niye kimse ne yaptığını söylemiyor ya millet çok iyi yaptı herkes birbirine süpriz yapmayı bekliyor yada herkesinki kötü
en yakın arkadaşlarımdan bile haber alamıyorum
noluyor bu millete
neslimizi tüketmeye çalışıyorlar sanırım
Arkadaşım sen söylemeseydin gerçekten ben söylicektim.Bu ne ya kimse ne yaptığını yapmadığını söylemiyor.

Alatariel Elensar
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : Haziran 16, 2008, 16:22:44 »

ee sen ne yaptın peki matematik zordu dimi bak he de içim rahatlasın biraz
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Haziran 16, 2008, 16:27:03 »

Mat 2 çok zormuş millet Dil Çıkaran Sınavdan sonra çoğu kişi korkunç durumdaymış... Ekşi sözlüktekiler, "sınav kolay olacak" diyenlere selamlarını yollamışlar Dil Çıkaran İçiniz rahat olsun.
Alatariel Elensar
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #111 : Haziran 16, 2008, 16:30:26 »

evet bende bir selam yolladım kendimce
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Beneficium accipere libertatem est vendere.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #112 : Haziran 16, 2008, 16:45:43 »

Mat 2 çok zormuş millet Dil Çıkaran Sınavdan sonra çoğu kişi korkunç durumdaymış... Ekşi sözlüktekiler, "sınav kolay olacak" diyenlere selamlarını yollamışlar Dil Çıkaran İçiniz rahat olsun.

aynn bende selam yolladım ve merak edenler ıcın sınavımın nasıl geçtıgını söyleyecegım....

İlk önce çok da iyi geçmedıgını söylemem gerek. TM olmama ragmen Edebiyat çok zordu. Bütün arkadaslarım da aynısını söyluyor. Mat2 yi söylemem bıle gereksız, o allahın emrı zaten. Yani kolay olan sorular bunlarsa YÖK ve ÖSYM yi tebrık etmek lazım. Mat 1'de  umdugumdan zor cıktı ama elımden gelenı yaptım. Mat 1'de özellıkle problemler problem oldu.

Daha sonra söylemem gereken dıger sey ıse, düşüncesiz insanlar ve rezıl gözetmen ögretmen oldugunu dile getiriyorum. Sınav oldugum yerde saolsun muhteşem mınıbusculerımız ve diğer geri zekalı ınsanlar kornalarını 1 dk eksın etmedıler ki okulda yolun hemen yanındaydı yanı. Sonra geri zekalı tiki tip diyorum cunku artıstın teki kızlara hava atcam diye okulun yanına - tesisatlı - arabasını park etmıs açmıs son ses İsmail YK - Bas Gaza'yı dınlıyordu, butun mıllet çıldırdı. Son olarakta gözetmen ögretmene selam söylemek ıstıyorum bi insan her 10 dk da bır - yok 55 dk kaldı - yok 40 dk kaldı - yok 30 dk kaldı - dermı yaa +   arkanıza dönmeyın, kendı kendınıze konusmayın, sallamayın dermı? ( özellikle bana diodu )......

İşte çok zor şartlar altında girdiğim sınav böle geçtı artık gerısını siz tahmın edın. Yani çok kolay sorularla muhtesem insanlarımızın eşliğinde bı sınav geçirdim diyebılırım
« Son Düzenleme: Haziran 16, 2008, 16:46:29 Gönderen: AnİMaGuS_bLaCK » Logged

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Mezar başı yalnızlığında cesedimin,
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Dünyanın, tarihin önünde,
Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Sözde barışı kollayanların elinde,
Bu günahsız canın,
Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.

Cuma ed-Dussari

Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
Alatariel Elensar
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #113 : Haziran 16, 2008, 17:31:48 »

bu gün dersaneye gittim mat 2 den full yapanlar görünce iyice çöktüm esasen
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #114 : Haziran 17, 2008, 11:21:13 »

ehems.. bitti sonunda... gözetmen insan, sınav bitmiştir dediğinde ne kadar rahatladığımı anlatamam sanırım

sınava kolay dendi, üstelik 2007össden de kolay olacak dendi, alakası yoktu, 2007öss çok daha kolaydı, sınavdan iki gün önce onu çözdüğüm için arasındaki farkı anlayabiliyorum yani Hede Hödö

türkçe kolaydı,şıklar ahanda ben burdayım diyodu resmen...

soyali görünce öhh dedim, adamlar direk ezber sormuşlar,feciydi yani, geçen seneki sosyal entimden bile kötü XD

mat1 zordu, mat1 için iki tane kazık zoru fazla, üstelik öyle bi kazık ki şıkları deneyip bile bulamadıydım O_o

fen1i iyi yapmışım, şaşırdım XD ama emin olamadığım sorular vardı O_o
mat2de bir soru vardı ki, direk ezber, formülü bilmezsen hayatta çıkartamazsın ve hocaların asla çıkmayacağını düşündüğü için genelde o formülü vermediği bir soru kalıbıydı, ehh ben sınavdan önce baktığım halde unuttum XD
fen2 kolay geldiydi bana lakin fizikte birkaç soruda saçmalamışım, yoksa daha iyi geliyomuştu

öyle, sonuç olarak puanlar düşer gibime geliyor ve tıp kontenjanı artacağı için sanırım istediğim yere girebilirim [şuanki hesaplamalarıma göre istediğim yer oluyo gibi ama kesin bir şey söyleyemiycem O_o]

veee gözetmenim süper bi insandı, üstelik odtüde girdim, ses yok patırtı yok, o kadar güzeldi ki neysee bitti gitttiii, şimdi üzerimden büyük bir yük kalktı XD

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
demon cleaner*
to sleep perchance to dream..for in that sleep of death what dreams may come..must give us pause..
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #115 : Haziran 17, 2008, 19:53:57 »

ÖSS'de tartışmalı soru sayısı 5 oldu
 ÖSS bitti, yanlış ve hatalı soru iddiaları bitmedi. Fizik, Tarih ve Türkçe bölümlerindeki birer sorunun yanında Coğrafya testinde de iki sorunun hata içerdiği iddia edildi. 

Öğrenci Seçme Sınavı'nda yöneltilen sorularla ilgili tartışmalar sürüyor. Fizik, Tarih ve Türkçe testlerinde üç sorunun yanlış olduğu iddiasının ardından Celal Aydın Dershaneleri Coğrafya Bölüm Başkanı Mehmet Baran Aydın da Sosyal Bilgiler 1 ve 2 testlerinde iki sorunun hatalı olduğunu öne sürdü. Baran'ın verdiği bilgiye göre, Sosyal Bilgiler 1 testinin 16'ncı sorusunda ekvatoral bölgede görülen ve birbirini doğuran olaylar için verilen seçeneklerde yanlış ifadeler var. Doğru yanıt olarak verilen "Çizgisel hız kutuplara göre fazladır" ifadesi verilmiş, ancak bu fizik dersinin konusu.

Coğrafya müfredatında böyle bir ifade yok. Dünyanın kendi etrafındaki hızından bahsediliyor ama anlaşılmıyor. Sorunun iptal edilmesi isteniyor. Sosyal Bilimler 2 testi 14'üncü soruda ise hem ekvatora hem de başlangıç meridyenine göre farklı yarımkürelerde yer alan ülkeler soruluyor. Doğru seçenek Finlandiya ve Brezilya olarak verilmiş. Finlandiya'nın bütün toprakları Kuzey Yarımküre'de ancak, Brezilya'nın her iki yarım kürede de toprakları var. Bu sorunun da iptali isteniyor.

ÖSYM: İPTAL EDİLİR
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan hatalı sorular konusunda hafta boyunca da öğrenci, öğretmen, okullar ve dershanelerden gelen başvuruları kabul edeceklerini söyledi. Yarımağan, "Gelen bütün başvuruları biriktirir, gelecek hafta ilgili komisyonlarca toplu olarak incelenmesini sağlarız. Hatalı olduğu tespit edilen soru iptal edilir" dedi. Her yıl ÖSS'de başkasının yerine giren veya kopya çekme girişiminde bulunan kişilerin Doğu illerinden çıkması dikkat çekti.

Kural dışı iş yapmaya başvuran, bunu seven insan sayısının ÖSS'de de arttığını söyleyen Yarımağan, "Mardin'de 150 kişi gözaltına alınmış. Bu kabul edilemez. Urfa ve Diyarbakır'da da yine benzer olaylar olmuş" dedi.

sabah

bende diyordum hayret şimdiye kadar nasıl böyle birşey çıkmadı Hede Hödö
yıllarca çalış çabala yanlış sorulara emek ver ne zaman bu durumdan kurtulacağız meraklar içerisindeyim..umarım bu, cafedeki arkadaşların sonuçlarını  çok fazla etkilemez Kararsız

What Dreams May Come..
Maateh
kronik deli XD
Köpüklü Kapuçino

'daniel ecem radcliffe' namı diyar ben XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : Haziran 17, 2008, 20:16:20 »

yaaa yok artık 5miiii Şaşırmış size diyorum bu meb yüzünden türkiyede asla full yapan çıkmıycak çıkamıycaaaaakkkkk Sırıtan nihahohuha Şeytani

Yazan Bir Yazar  Göz Kırpan
Avrupa Yakası Hayran Kulübü
demon cleaner*
to sleep perchance to dream..for in that sleep of death what dreams may come..must give us pause..
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #117 : Haziran 17, 2008, 20:24:00 »

yaaa yok artık 5miiii Şaşırmış size diyorum bu meb yüzünden türkiyede asla full yapan çıkmıycak çıkamıycaaaaakkkkk Sırıtan nihahohuha Şeytani
aa haklarını yemeyelim şimdi zamanında birisi hepsini yapmıştı soruların XD emre miydi neydi adı bilkenti tercih etmişti gerçi yok kopya çekmişti yok böyle bişey mümkün olmaz gibisinden az haber çıkmamıştı ya neyse <.<

haberde en gıcık olduğum nokta ösym'nin tepkisi oldu ne güzel diyorlar iptal ediveririz diye gelde sinir küpüne dönme şimdi Kızgın

What Dreams May Come..
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #118 : Haziran 18, 2008, 02:01:00 »

yahu o sosyal sorusunu ben yanlış yaptım ama, çok salakça bir nedenden ötürü iptal edilmesi isteniyor, coğrafya'da çizgisel hız olaysı bariz anlatılıyor, tamam fizik'in de konusu ve fizikte maantığını bilince daha da iyi yapıyorsun, ama böyle salakça bir gerekçe olmaz ki XD

diğer iptal edilmesi istenen soruları da merak ettim Hede Hödö

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Alatariel Elensar
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #119 : Haziran 18, 2008, 10:48:01 »

bence asıl iptal edilmesi geren soru mat 1 deki hemşireli doktorlu soru
Sayfa: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 16   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: