|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #90 : Haziran 15, 2008, 15:59:34 » |
|
ıyk birdaha test yüzü gormek istemıorum ve bu son gırısım olur umarım gerçi daha 2. ama nese bana bır ömür gibi gelio artık bn sıramı gelecek nesillere devredip onlara basarı dılıyorum  edebiyatta paragraf soruları cok faslaydı söylemeden gecemıycem merak eden warsa sabır işi
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
|
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!
|
 |
« Yanıtla #91 : Haziran 15, 2008, 16:05:02 » |
|
Geçmiş olsun hepinizeee,Öss sorularını şu an internetten bir yerden bulabilir miyim ki? Merak ettim de soruları.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #92 : Haziran 15, 2008, 18:56:51 » |
|
Arkadaşlar size tavsiye ; ÖSS ye girerseniz sorulara küfrederek çözün acayip deşarj oluyorsunuz  Ben sövüp sövüp sınavı bitirdim ve yeterli puan aldım nihah  Sıra yetenek sınavında grr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tool_TR
|
 |
« Yanıtla #93 : Haziran 15, 2008, 19:48:06 » |
|
Geçmiş olsun hepinizeee,Öss sorularını şu an internetten bir yerden bulabilir miyim ki? Merak ettim de soruları.
http://oss2008-sorular.osym.gov.tr
|
|
|
|
|
|
SÜLEYMANNAME
''(...)Kuzum, senin neren Anadolludur? Türk’ e Amerikan püskürtülüsün! Farkın şu ki, eski Başbakanlardan, Sen o belaların son püskülüsün! '' Necip Fazıl Kısakürek
Blog sayfamı ziyaret etmek isteyenlere: http://tooltr-brk.blogspot.com/
|
|
|
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!
|
 |
« Yanıtla #94 : Haziran 15, 2008, 20:10:14 » |
|
Teşekkürler de buldum sonra dan zaten. Sağol genede (=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #95 : Haziran 15, 2008, 21:16:23 » |
|
Ben türkçeyi çözdüm sadece 3 yanlışım çıktı =D Henüz diğerlerine bakmadım ama Türkçe'deki o paragraf soruları neydi yaa =/ Oku oku bitmiyor.
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #96 : Haziran 15, 2008, 21:20:39 » |
|
cümleten geçmiş olsun arkadaşlar... Bana mat 2 hafifcene zormuş gibi beldi  sizce  :d bana hafifcene zormuş gibi gelmedi resmen kazıktı birde kolay olacak demişlerdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tool_TR
|
 |
« Yanıtla #97 : Haziran 15, 2008, 21:30:53 » |
|
Cidden zormuş. :S Teşekkürler de buldum sonra dan zaten. Sağol genede (= Sorun değil. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2008, 21:31:24 Gönderen: Tool_TR »
|
|
SÜLEYMANNAME
''(...)Kuzum, senin neren Anadolludur? Türk’ e Amerikan püskürtülüsün! Farkın şu ki, eski Başbakanlardan, Sen o belaların son püskülüsün! '' Necip Fazıl Kısakürek
Blog sayfamı ziyaret etmek isteyenlere: http://tooltr-brk.blogspot.com/
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #98 : Haziran 15, 2008, 21:34:57 » |
|
Puan türü Puan Sözel ağırlıklı puan 244,55425 Sayısal ağırlıklı puan 183,74575 Eşit ağırlıklı puan 225,9905 Tahmini TEST-2 Ö.S.S Puanınız ( 4 Yıllık Fakülteler ) Puan türü Puan Sözel ağırlıklı puan 241,902 Sayısal ağırlıklı puan 162,395 Eşit ağırlıklı puan 204,8225 Ben sözel öğrencisiyim liseden 78 puan geliyor ama o 78 puan bi eksilme oluo bi şey oluo 68 e düşmüştü ilk girdiğimde şimdi bu puanlardan hangisi benim işime yarıyor? Bilen biri yardım etsin yahu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #99 : Haziran 15, 2008, 21:38:49 » |
|
Geçmiş olsun  Daha soruları çözmedim ama annem Coğrafyaların garip olduğunu söyledi. Yani kek sorular da varmış ama anlatımları garipmiş, anlaşılmaz, ilginç sorular varmış çok.. Sorular biraz MEF tarzına benziyormuş ayrıca.. Çok iyi bir matematik hocasından duyduğum kadarıyla Mat2 çok zormuş.. Kolay diyorlardı bir de Bakan Beyler  . Kaldı ki yeni mezundan çok sonradan girenler varmış duyduğum kadarıyla  Umarım iyi olmuştur hepiniz için..
|
|
|
|
|
|
I'm an animal, better set me free Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantart
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #100 : Haziran 16, 2008, 01:36:27 » |
|
Herkese çok geçmiş olsun  Umarım istediğiniz gibi geçmiştir  Mat. zormuş sanırım azıcık
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #101 : Haziran 16, 2008, 02:04:18 » |
|
Puan türü Puan Sözel ağırlıklı puan 244,55425 Sayısal ağırlıklı puan 183,74575 Eşit ağırlıklı puan 225,9905 Tahmini TEST-2 Ö.S.S Puanınız ( 4 Yıllık Fakülteler ) Puan türü Puan Sözel ağırlıklı puan 241,902 Sayısal ağırlıklı puan 162,395 Eşit ağırlıklı puan 204,8225 Ben sözel öğrencisiyim liseden 78 puan geliyor ama o 78 puan bi eksilme oluo bi şey oluo 68 e düşmüştü ilk girdiğimde şimdi bu puanlardan hangisi benim işime yarıyor? Bilen biri yardım etsin yahu  O istediğin yerin birinci bölümden mi yoksa ikinci bölümden mi öğrenci aldığına bağlı. İkinci bölümden aldığını varsayarsak hele bir de sözel tercih yapacaksan sözel 2 puanı işine yarar. Eğer alan dışı tercih yapacaksan - ki ben senin iletişim istediğini hatırlıyorum - o zaman okul puanın düşer. 0.8 ile çarpılacağına 0.3 ile çarpılır. Sen de çarpılırsın yani  Ben de çözücem bu hafta içinde soruları. Bu da bitti. Önümüze bakalım arkadaşlar  Anamm sıra ben de 
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #104 : Haziran 16, 2008, 11:27:26 » |
|
Arkadaşlar 2 soru hatalıymış diye haber aldım. Bir kere de hatasız soru yapın be kardeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|