Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 02:23:17  

Sayfa: 1 ... 38 39 40 [41] 42 43 44 45   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2008 OKS  (Okunma Sayısı 8981 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bngi
C.R. & A.A
Köpüklü Kapuçino

BTFC[L]xD.

pirate__angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #600 : Temmuz 24, 2008, 22:51:16 »

Tercihleri 2007 puanlarına göre yaptıysanız kötü olmuştur  <.< Allahtan dersane sağolsun bize tahmini 2008 puanlarını hesaplamış, aşağı yukarı öyle çıktı onlara göre yaptım ben.. 9. Tercihim Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi geldi bana.. Rehber hocası falan ismine bakma sen çok iyi bir lise orası falan diyor ama, bilmiyorum istemiyorum orayı pek. 39. sıradan kazanmışım ama 3. tercihe kadar gideceğim için Burak Bora ya da Atatürk Anadolu falan olur gibime geliyor..  Kararsız

Ve arkadaşlar hepinize tavsiyem, eğer "Hayalimdeki okul zaten buydu" demiyorsanız mutlaka 2. tercihe o da olmadı 3. tercihe kadar başvurun. Çünkü 30 puan bile düşebiliyor bazen. Hoca istatistik göstermişti bize dersanede. Yani sonuna kadar mücadele! Umudunuzu yitirmeyin hiç bi zaman. Kazananlar da, kazanamayanlar da herkes.. Ve herkesi tekrardan tebrik ediyorum.

Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 2008 OKS
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 02:23:17 »

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #601 : Temmuz 24, 2008, 23:08:42 »

Galatasaray ha Acayip vaoov süper kardeşin adına çok mutlu oldum Terleyen Kahkaha Tebrikler
  Eheh ben iki tercih yapmıştım zaten anlatya fen i kazanmışım. Ama ben kayıt yaptırmıştım şimdi gene aklıma soru işaretleri doldu acaba fen lisesine gitmek daha mı akıllıca olur Acayip :S . Off ben ve benim kararsızlığım sırf bu huyum yüzünden kendimden nefret ediyorum <.<

Fen Lisesine gittiğim için karışıyorum. Kendinden nefret filan etme öncelikle, etmiyorsundur da zaten de işte öylesine söyleme onu Hede Hödö Her neyse..

Eğer sayısalın iyiyse, sayısalı gerçekten çok istiyorsan, fen derslerinden hoşlanıyorsan ve sıkılmayacağın düşünüyorsan, ve ileride hangi mesleği seçeceğine dair kesin bir fikir olmasa da(ki zaten olsa bile büyük ihtimal değişecektir, ben sadece alan oalrak diyorum. Mesela atıyorum sonradan hukuk filan istersen alan değiştirmek zorunda kalırsın) bir düşünce varsa, fen lisesini tercih et. Ama yok ben sadee fen lisesi daha iyi okuldur diye gitmek istiyorum diyorsan, bence hata yapmış olursun, önceden söyleyeyim..

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Scream
EcE ~
Demleme Çay

Frooozeeenn !!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #602 : Temmuz 24, 2008, 23:26:46 »

Yaa bizim okul 50 küsür puan artmış  Şaşırmış
Bu ne kardeşim yaa  Şaşırmış
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2008, 23:29:12 Gönderen: Scream » Logged

~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??

Erenüx
crew of cafe!lets play with time and fate!
Krema

krema oldum,ama kakao gibi hissediyorum :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #603 : Temmuz 24, 2008, 23:28:37 »

Sınav çok kolaymış bu sene öyle diyorlar.Allahtan geçen sene rahat rahat atlattım XD bu senekiler,kafanızı takmayın buna.İllede bişiye üzülmek istiosanız bu son sırada olsun.Dünyada kafayı takacak okadar önemli şey varki,sallayın gitsin...Şimdi üniversteye kafanızı takabilirsiniz Sırıtan Dil Çıkaran

-dont open,keep close your eyes-

zamanda yolculuk için resme tıklayınız.. Kahkaha
Scream
EcE ~
Demleme Çay

Frooozeeenn !!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #604 : Temmuz 24, 2008, 23:37:23 »

Sınav çok kolaymış bu sene öyle diyorlar.Allahtan geçen sene rahat rahat atlattım XD bu senekiler,kafanızı takmayın buna.İllede bişiye üzülmek istiosanız bu son sırada olsun.Dünyada kafayı takacak okadar önemli şey varki,sallayın gitsin...Şimdi üniversteye kafanızı takabilirsiniz Sırıtan Dil Çıkaran

Evet. Ben de geçen yıl girmiştim. Geçen yıl gerçekten zordu be abi. Biri de çıkıp burda '' Kolaydı ben evde çözdüm 98 net yaptım. '' demesin şimdi (: (:
Hepinizin sonuçları güzel. Sakın üzülmeyin.

Bu arada delidir kardeşini çok tebrik et benim için Kahkaha
Her babayiğidin harcı değil Galatasaray Sırıtan Helal diyorum Kahkaha

Ve Serlicim bir kez daha tebrik ediyorum senii Gözlerini Deviren Geçen yıl hayallerimi süsleyen okullardan birine girdin Gözlerini Deviren

~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??

_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #605 : Temmuz 24, 2008, 23:40:55 »

Galatasaray ha Acayip vaoov süper kardeşin adına çok mutlu oldum Terleyen Kahkaha Tebrikler
  Eheh ben iki tercih yapmıştım zaten anlatya fen i kazanmışım. Ama ben kayıt yaptırmıştım şimdi gene aklıma soru işaretleri doldu acaba fen lisesine gitmek daha mı akıllıca olur Acayip :S . Off ben ve benim kararsızlığım sırf bu huyum yüzünden kendimden nefret ediyorum <.<

Fen Lisesine gittiğim için karışıyorum. Kendinden nefret filan etme öncelikle, etmiyorsundur da zaten de işte öylesine söyleme onu Hede Hödö Her neyse..

Eğer sayısalın iyiyse, sayısalı gerçekten çok istiyorsan, fen derslerinden hoşlanıyorsan ve sıkılmayacağın düşünüyorsan, ve ileride hangi mesleği seçeceğine dair kesin bir fikir olmasa da(ki zaten olsa bile büyük ihtimal değişecektir, ben sadece alan oalrak diyorum. Mesela atıyorum sonradan hukuk filan istersen alan değiştirmek zorunda kalırsın) bir düşünce varsa, fen lisesini tercih et. Ama yok ben sadee fen lisesi daha iyi okuldur diye gitmek istiyorum diyorsan, bence hata yapmış olursun, önceden söyleyeyim..
 Öncelikle tavsiyen için çok teşekkürler. Evet ben kesinlikle sayısal istiyorum hatta ordan hacettepe ing tıp ve göz doktorluğu bunu 5. sınıftan beri istiyorum. Değişecek mi? eh kesin değişmez demiyorum ama büyük ihtimalle değişmez. Ama kafama takılan nokta dil öğrenimi. Kolejde dersler ing veriliyor fln. Ve tabii burdaki fen lisesiile ilgili pek hoş olmayan şeyler var. Öyle olunca kararsız kalıyorum. Kendimi sevmeye gelince Sırıtan eh normalde severim ama bazen gerçekten gıcık oluyorum kendimden.

Erenüx
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #606 : Temmuz 24, 2008, 23:42:21 »

Evet. Ben de geçen yıl girmiştim. Geçen yıl gerçekten zordu be abi. Biri de çıkıp burda '' Kolaydı ben evde çözdüm 98 net yaptım. '' demesin şimdi (: (:
Hepinizin sonuçları güzel. Sakın üzülmeyin.

Bu arada delidir kardeşini çok tebrik et benim için Kahkaha
Her babayiğidin harcı değil Galatasaray Sırıtan Helal diyorum Kahkaha

Ve Serlicim bir kez daha tebrik ediyorum senii Gözlerini Deviren Geçen yıl hayallerimi süsleyen okullardan birine girdin Gözlerini Deviren

evet geçen yılın fen soruları hakkında "şimdiye dek olan sınavlardaki en zor fen soruları"yorumu yapılmıştı.Ama yinede yaşadığım çevredeki herkesin gidemediği güzel bi okula girdim ve memnunum Sırıtan sınavdan çıkınca nasıl rahatladığımı hatırlayabiliyorum Sırıtan
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2008, 23:43:41 Gönderen: Erenüx » Logged

diriliş
Süt
*

love is dead...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #607 : Temmuz 24, 2008, 23:43:34 »

3 yıllık emek birikimini 2 saate yerleştirmk biraz kötü ama kazanmak veya kazanmamak pek de önemli diil sağlık olsun...
rockçıkız
Sevgüüü =)
Demleme Çay

Yalnızım Yalnızsın Yalnızız...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #608 : Temmuz 24, 2008, 23:45:37 »

2.tercihle büyük ihtimal kazanırım çünkü puanım yüksek  tabi bu sene  puanlar arttığı için bnmki çok düşük oluo  Üzgün

♥|| The Mannaq pRincesS ||♥

Erenüx
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #609 : Temmuz 24, 2008, 23:46:58 »

kazanırsın kankü dert etme Sırıtan

rockçıkız
Sevgüüü =)
Demleme Çay

Yalnızım Yalnızsın Yalnızız...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #610 : Temmuz 24, 2008, 23:49:43 »

İnşallah kazanırım  Kararsız saol kankü  Sırıtan

♥|| The Mannaq pRincesS ||♥

Scream
EcE ~
Demleme Çay

Frooozeeenn !!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #611 : Temmuz 25, 2008, 01:16:48 »

_LİLY_ ciğim bence kolejden vazgeçme derim ben (: Kolejlerdeki eğitimin kaliteli olduğunu söylüyor arkadaşım (: (Kendisi Edirne Beykent'te gerçi) (:
Yine de sen bilirsinn (:

Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino

Hayvanım, hayvansın, hayvan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #612 : Temmuz 25, 2008, 01:26:48 »

tey tey Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesini kazanmışım Kahkaha tey tey Kahkaha
o 72 kişiden biri olmak süper. Kahkaha of çok sevindim Kahkaha

Scream
EcE ~
Demleme Çay

Frooozeeenn !!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #613 : Temmuz 25, 2008, 01:35:37 »

tey tey Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesini kazanmışım Kahkaha tey tey Kahkaha
o 72 kişiden biri olmak süper. Kahkaha of çok sevindim Kahkaha

Tebrik ederimm canımm (:

_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #614 : Temmuz 25, 2008, 10:36:57 »

_LİLY_ ciğim bence kolejden vazgeçme derim ben (: Kolejlerdeki eğitimin kaliteli olduğunu söylüyor arkadaşım (: (Kendisi Edirne Beykent'te gerçi) (:
Yine de sen bilirsinn (:
   Tavsiyen için çok teşekkürler. Galiba vaz geçmicem zaten. Ama bilmiyorum bendeki bu kararsızlıkla son ana kadar hiç bi şey belli değildir XD . Neyse aklıma takılan tek soru dersler ingilizce işleneceği için sayısalı seçtiğim zaman mat-fen e gerektiği kadar önem verilmemesi ve yüzeysel anlatılması gibi bi durum olur mu :S .

Sayfa: 1 ... 38 39 40 [41] 42 43 44 45   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: