Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 16, 2008, 03:32:10  

Sayfa: 1 ... 33 34 35 [36] 37 38 39 ... 47   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2008 OKS  (Okunma Sayısı 10620 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #525 : Temmuz 13, 2008, 21:45:21 »

İnşallah herkes istediği yere girer.

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 2008 OKS
« Eklendi: Ekim 16, 2008, 03:32:10 »

Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve

y@rock.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #526 : Temmuz 14, 2008, 15:54:33 »

tm 420,367 puan
mf 397,708 puan
puanımdan çok memnunum valla. eheh
Ant. sbl'nin puanı isterse 30 artsın elimi kolumu sallaya sallaya girebiliyorum yine de XD
okulun yeni açılmış olmasının ve daha SBL kavramının ne olduğunun bilinmemesinin avantajını yaşıyorum.  

ve ayrıca sorular kolay mıydı? son deneme sınavından 60 küsür net yapan arkadaşım kaç net yaptı bilmiyorum ama 263 puan almış? kolay olsa daha yüksek yapardı değil mi?
ayrıca benim dersanedeki netlerimden bi farkı yoktu yaptığım netin. genelde pek takmadığımdan.

netlerin yüksek puanların düşük gelme sebebi diploma notuyla alakalı sanırım. 200 bilmem kaç kişinin full çıkarıp da sadece 97 birinci olmasının açıklaması bu.
hocalar sene boyunca davranış notları %30 etkiliycek dedikleri şey buydu sanırım. Dil Çıkaran
sadece sorulara bakarak yorum yapmak yanlış yani. okula da bakmak gerek değil mi?
meb'e hiç küfretmiyorum. kızın bana, saldırın. hiç de umrumda değil. Kahkaha

70 alamayan 85 net aldı falan diyenler vardı sanıyorum. bazı istisnalardır dedikleriniz.
yapamayan yine yapamadı. pek çok arkadaşımda gördüm bunu.

neyseee Kahkaha

türkçeden yanlışım var sanıyodum yokmuş meğersem türkçem de full imiş. Kahkaha
tam 78 netim var demek bu Dil Çıkaran
mutluyum, gururluyum.
meb'i seviyorum.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın?

Herneyse, ben sizden biri değilim belki ama Milli Eğitim bakanına sövmenin her türlüsünü uyguluyorum. Sadece ona sövmekle kalmıyorum; bütün diğer bakanlara ve başbakana da, hatta onlarla bağı bulunan herkese sövüyorum.

“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #527 : Temmuz 14, 2008, 16:00:06 »

Ben pek mutlu değilim açıkçası.Olmuyor çapa öff öff

Herneyse, ben sizden biri değilim belki ama Milli Eğitim bakanına sövmenin her türlüsünü uyguluyorum. Sadece ona sövmekle kalmıyorum; bütün diğer bakanlara ve başbakana da, hatta onlarla bağı bulunan herkese sövüyorum.

Ben zaten sövüyordum,artık tek fark 2x olması oldu Dil Çıkaran

Hey Ho Lou
görünmez
Köpüklü Kapuçino

"Su günah dolu."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #528 : Temmuz 14, 2008, 19:49:20 »

aynen öyle ve aslında bakınca harbiden başarı oranı artmış,
geçen sene mesela Antalya Erünal SBL'ye en düşük 357,641 ile giren öğrenci genel başarı sıralamasında 73021. imiş. ama erkek arkadaşım 389 puanla 99.000lerde bir sırada. demek ki çok yüksek puan var Dil Çıkaran al sana başarı. Dil Çıkaran

eğer bu sistemi beğenmiyorsanız Almanya'daki sistemi uygulasınlar (hatta bu sbs onun biraz yumuşatılmış hali) o zaman ararsınız OKS'yi ÖSS'yi.

~ Su ~
İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay

HBP 17 temmuz 2009 da gercekten inanamiyorum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #529 : Temmuz 14, 2008, 20:47:19 »

arkadaslar üzülmeyin gercekten hic stes yaptiiniza deymiyo 402 puanla bence gayette güzel bi anadoluya girilir Gülümseyen

yani siz simdi ben giremem yada off falandiye kendi moralinizi bozmayin lütfen nerelere gitceiniz belirlenene kadar bekleyin ve bu vakte kadar üzülmek yok anlastikmi Gülümseyen

rockçıkız
the JokeR!
Demleme Çay

YoLun sonu mu bu..??

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #530 : Temmuz 14, 2008, 22:00:16 »

Bende 355 yaptım ve puanı bile çok az görüorm çünkü full yapan o kadar kişi varki ben zaten anadolu meslek lisesi istiorm ve galiba puanım buna yetiyor  Kararsız

Ruhuma Hayat veren sensin .. Senin sevgin .. 
Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve

y@rock.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #531 : Temmuz 14, 2008, 23:16:51 »

Benim demek istediğim bu değil. Sadece, bir sınav bu kadar kolaysa ve o sınavdan 97 tane birinci çıkıyorsa, kesin bir yanlışlık var demektir. Ve bu sınavda 263 kişi full çekmişse iki olasılık vardır: Ya 94'lüler çok zeki ya da sınav çok kolay. Ayrıca belirteyim:

Benim onlara sövme nedenim kesinlikle bu değil. O kadar çok neden var ki.
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2008, 23:20:25 Gönderen: Frank_McCourt » Logged

“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #532 : Temmuz 14, 2008, 23:21:21 »

Aslı...Yılmaz ve Ali ne yaptılar Kahkaha
Onlardan bi tanesinin serseri olduğunu,okula gelmediğini;ama diğerinin devamsızlık yapmadığını söylemiştin;ama karıştırdım yavru...
Bak aklıma geldiler şimdik Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2008, 23:29:53 Gönderen: Göreceli Kavram » Logged

...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek...
Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.

...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında
gizlice kanayansın...
Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında
gizlice kanayansın...

...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
Hey Ho Lou
görünmez
Köpüklü Kapuçino

"Su günah dolu."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #533 : Temmuz 16, 2008, 21:05:56 »

Benim demek istediğim bu değil. Sadece, bir sınav bu kadar kolaysa ve o sınavdan 97 tane birinci çıkıyorsa, kesin bir yanlışlık var demektir. Ve bu sınavda 263 kişi full çekmişse iki olasılık vardır: Ya 94'lüler çok zeki ya da sınav çok kolay. Ayrıca belirteyim:

sınav kolay olsaydı son deneme sınavlarında 66 net yapan 40larda bi net yapmazdı.
sadece çalışanla çalışmayanın ayrıldığı bir sınav oldu sanırım. gerçi benden daha çok çalışan arkadaşlarımdan daha yüksek puan almama bir açıklama bulamıyorum.

~ Su ~
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #534 : Temmuz 16, 2008, 21:30:46 »

sınav kolay olsaydı son deneme sınavlarında 66 net yapan 40larda bi net yapmazdı.
sadece çalışanla çalışmayanın ayrıldığı bir sınav oldu sanırım. gerçi benden daha çok çalışan arkadaşlarımdan daha yüksek puan almama bir açıklama bulamıyorum.

Ahaha işte ben buna bir tarafımla gülerim.O puanı alanın stres,kaydırma vs. problemleri oluyor (bkz.kader kısmet meseleleri) ama bütün bir sene boyunca 30 netten yukarıya çıkamayan,dershanenin en düşük sınıfında okuyan çocuğun birden içine cin girmesiyle 70 nete uçmasına "Vuvv son gün çok çalışmış,sınav kolay değildi yahu" gözüyle bakmam,bakamam.Bakanında aklına acırım xD
Hem ayrıca tercihlerimi yaptıktan sonra herşeyin puan,net vs.kavramları olmadığını öğrendim.O iş yüzdelik dilime bakıyor,zordan kastın buysa.
Ve eğer o sınav kolay olmasaydı 293 full yapan 97 tam puan alan kişi çıkmazdı Kahkaha (Tabii bizim nesilin zeka küpü olduğunu düşünmüyorsan)

Not:Lülü oha oha bu kadar mı ikizlik olur yahuuu Acayip

Edü:66 net o kadarda aham şaham bir net,puan,yüzdelik dilim vs. değil.

Edü2:Amacım tartışma yaratmak değil.
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2008, 21:36:44 Gönderen: _SePeT_ » Logged

Frank McCourt
Role Playing
Telve

y@rock.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #535 : Temmuz 16, 2008, 21:41:37 »

Ah Aslı vah Aslı. Anlamamakta çok diretiyorsun şu sıralar. O 40 net yapan arkadaşın heyecan yapmıştır ya da benzeri bir durum olmuştur. Bu konuda pek çok olasılık vardır. Ama ya 40 net yapan biri 66 yapıyorsa? Kaydırmış mıdır? Kopya mı çekmiştir? Hayır, bu bir kişi olsa anlarsın ama bu durumda o kadar çok insan var ki.
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2008, 21:42:22 Gönderen: Frank_McCourt » Logged

Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #536 : Temmuz 16, 2008, 21:54:08 »

aynen öyle ve aslında bakınca harbiden başarı oranı artmış,
geçen sene mesela Antalya Erünal SBL'ye en düşük 357,641 ile giren öğrenci genel başarı sıralamasında 73021. imiş. ama erkek arkadaşım 389 puanla 99.000lerde bir sırada. demek ki çok yüksek puan var Dil Çıkaran al sana başarı. Dil Çıkaran

eğer bu sistemi beğenmiyorsanız Almanya'daki sistemi uygulasınlar (hatta bu sbs onun biraz yumuşatılmış hali) o zaman ararsınız OKS'yi ÖSS'yi.

Ya sen ne diyorsun ya, senin başarıdan anladığın bu mu? Bi taraflarından attıkları sorular karşısında bütün herkesin kabarık kabarık aldığın  puanlar karşıssında hiç bi puanın veya başka herhangi bir çalışmanın çabanın zekanın etki etmediği sadece iploma notu ve DOĞUMÖ TARİHİ ile belirlenen bu sonuç mu? 3 senemi zehir ettim ben ve bir çok dostum. Bizim vicdanımız rahat olmadıda eğlenirken bile rahat etmedik oturduk çalıştık. Benim 98 doğrum var var da ne özelliği kaldı onun. Lanet olsunki ocak doğumluyum lanet olsunki diploma notum 100 den 0,9 ğuan alttaki beklediğimden 6 puan az geldi. İstediğin liseye senden 14 gün sonra doğdu diye senin yerine bi başkadının alınmasının ne demek olduğunnu bilir misin? Mart ayında doğdupu için tr 1300. olurken sen ocak doğumlu olduğun için 1550 lere kalmann ne demek oldupnu bilir misin? Bu lanet sistem ve lanet meb yüzünden 98 doğruyla ortada kaldım istediğim 3 senedir hedeflediğim yerler olmuyor peki neden çünkü aptal bi sınav sistemi yapıp herkes aynı neti yapınca doğum aylarına bakılması. Keşke Almanya daki abitur olsaydı. En azından o adil en azından hak eden hak ettiği yeri kazanıyor en azından orda insanlar emeklerimnin karşılığını alıyor. Neyse en azından sen mutlusun en azından biri bu sonuçtan memnun. Bi şeyi yanlış anlama sinirim sana değil meb in kendisine bu sisteme.
  not: amacım tartışma çıkartmak falan değil. Ama bu meb e gerçekten çok kızıyorum senle bi alakasdı yok üstüne alınma
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2008, 22:27:15 Gönderen: _LİLY_ » Logged

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #537 : Temmuz 16, 2008, 22:26:13 »

hocalar sene boyunca davranış notları %30 etkiliycek dedikleri şey buydu sanırım. Dil Çıkaran
sadece sorulara bakarak yorum yapmak yanlış yani. okula da bakmak gerek değil mi?
meb'e hiç küfretmiyorum. kızın bana, saldırın. hiç de umrumda değil. Kahkaha

70 alamayan 85 net aldı falan diyenler vardı sanıyorum. bazı istisnalardır dedikleriniz.
yapamayan yine yapamadı. pek çok arkadaşımda gördüm bunu.

neyseee Kahkaha

Aha ha ben bunu yeni okuyorum!
Birinin seni gerçeklere fena halde döndürmesi lazım
Birkere o %30 hikaye! %5 oranında girdi.Ki yine de 30 oranında görüşülenler davranış notu değildi,ders notlarıydı!Ki yine de olmadı ya neyse.

Okula da bakmak derkene?Kaliteyi mi kastedmektesin?
Umrunda olmadığının farkındayım.Lafı ortaya atıp kaçmakla meşgulsün çünkü...

İstisna mı?Bu sınavda asıl istisna senin örnek verdiğin 66'dan 40'a düşmek!Asıl çoğunluk o senin istisna dediğin şeyler,ben bizzat yaşadım!

evet neeeeysee....

Hey Ho Lou
görünmez
Köpüklü Kapuçino

"Su günah dolu."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #538 : Temmuz 16, 2008, 22:42:53 »

ya eğer istediğiniz yerlere girebilseydiniz bu kadar meb'e sövmez, ona buna kızıp durmazdınız. asıl siz açın gözlerinizi.

iki saat açıklama yapma zahmetine giremiycem özür dilerim, çünkü ne desem anlamıycaksınız diyeceğim şeyleri ve ben boşa ellerimi yoracağım. anlamak istemiyosunuz demek istediğim şeyleri sorun bu.

umrumda değil çünkü kendimi kanıtladım, rahat rahat da giriyorum, kafama takacak hiçbir şeyim yok. burada boş yere OKS tartışmasına girmemin de haliyle bir anlamı yok. buna kaçmak denmez. daha önemli işlerim var gereksiz tartışmalara girmeye zamanım yok.

çok bencil olduğumu düşünebilirsiniz. Hayatım boyunca kimseyi kıskanmadım, hiç bencillik etmedim. Ama bunu hep suistimal ettiler ve hep nefret ettim bu durumdan. Ve içimde birikti. OKS'de size patlamasından dolayı özür dilemem gerek mi bilmiyorum ama evet şimdi bencilim ve benim dışımda kimin ne yaptığı umrumda değil. Arkadaşlarımdan bir iki tanesi dışında hiç kimse umrumda değil. ÖZÜR DİLERİM! ama hayır özür dilenecek bir şey yok. Siz de bencilsiniz, bencil olmasanız takmazdınız. değil mi?

bu arada Erkin, anlamamakta diretiyorsun falan diyorsun da, hiçbir şeyi anlamama gerek yok! ve anlamıyor gibi görünsem de anlıyorum, ama siz beni anlamıyorsun! Hiçbiriniz ve hayatınız boyunca bir kaç kişi dışında kimse dediklerimin gerçek anlamlarını anlayamayacak.
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2008, 23:18:50 Gönderen: Hey Ho Lou » Logged

~ Su ~
Frank McCourt
Role Playing
Telve

y@rock.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #539 : Temmuz 17, 2008, 14:06:45 »

ya eğer istediğiniz yerlere girebilseydiniz bu kadar meb'e sövmez, ona buna kızıp durmazdınız. asıl siz açın gözlerinizi.

iki saat açıklama yapma zahmetine giremiycem özür dilerim, çünkü ne desem anlamıycaksınız diyeceğim şeyleri ve ben boşa ellerimi yoracağım. anlamak istemiyosunuz demek istediğim şeyleri sorun bu.

umrumda değil çünkü kendimi kanıtladım, rahat rahat da giriyorum, kafama takacak hiçbir şeyim yok. burada boş yere OKS tartışmasına girmemin de haliyle bir anlamı yok. buna kaçmak denmez. daha önemli işlerim var gereksiz tartışmalara girmeye zamanım yok.

çok bencil olduğumu düşünebilirsiniz. Hayatım boyunca kimseyi kıskanmadım, hiç bencillik etmedim. Ama bunu hep suistimal ettiler ve hep nefret ettim bu durumdan. Ve içimde birikti. OKS'de size patlamasından dolayı özür dilemem gerek mi bilmiyorum ama evet şimdi bencilim ve benim dışımda kimin ne yaptığı umrumda değil. Arkadaşlarımdan bir iki tanesi dışında hiç kimse umrumda değil. ÖZÜR DİLERİM! ama hayır özür dilenecek bir şey yok. Siz de bencilsiniz, bencil olmasanız takmazdınız. değil mi?

bu arada Erkin, anlamamakta diretiyorsun falan diyorsun da, hiçbir şeyi anlamama gerek yok! ve anlamıyor gibi görünsem de anlıyorum, ama siz beni anlamıyorsun! Hiçbiriniz ve hayatınız boyunca bir kaç kişi dışında kimse dediklerimin gerçek anlamlarını anlayamayacak.

Elbette biraz bencil olacaksın bu konuda. Ne de olsa bu bir yarış. Ama MEB'i savunman hata. Gerçekten hata.

Sayfa: 1 ... 33 34 35 [36] 37 38 39 ... 47   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: