|
lostsoul
|
 |
« : Nisan 13, 2008, 03:02:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2008, 03:05:22 » |
|
ooooo ooo ooo o ne yaaaa??  höö.. muhteşem pozlar..patlamalar.. manyak olmuş yha..paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2008, 03:14:29 » |
|
Bu insanlık dıramı ya bir ülke nasıl DÜnyanın süper gücü oldğunu ispatalamk için kendi inslarını öldürürü nasıl bişey bu 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2008, 03:18:16 » |
|
çok acı...
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 13, 2008, 03:19:46 » |
|
dehşet bir olay ya bsy deil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 13, 2008, 03:36:46 » |
|
dehşet bunun yanında küçücük minicik bir tanım kalır Feci bir durum bu  Ben resimlerdeki dumanlara baktıkça kötü oluyorum onlar orada yaşam mücadelesi vermiş Çok teşekkürler  Fotoshop var mıdır bunlarda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
battle_on
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 13, 2008, 03:59:48 » |
|
Gerçekten çok feci pozlar. Patlamalar.. Binanın yıkık dökük hali.. Patlama anındaki alevlenmeler.. Alevlenmeden sonraki büyük bulutumsu dumanlar.. Aksiyon filmlerini andırdı bana. Ama bu aksiyon filmlerinin ötesinde bir şey. Hele pencerede dizilmiş bir sürü insan ve şu pencereden atlayan şahsiyet çok dikkatimi çekti doğrusu. Hakikaten çok ilginç. Paylaşımın için çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 13, 2008, 04:49:22 » |
|
Ay ne diceğimi bilemedim bi an... Yani o duvarlara tutunmaya çalışan insanların durumu çok acı gerçekten o durumdaki düşünceleri,biraz sonra ölücekelrini bilmek yada nasıl kurtulabilirim diye düşünmek gerçkten acı...  Şehrin yarısını toz bulutu kaplamış,alevler fln tam bi faciya  Aslında 11 Eylül olayının dünya tarihini değiştiren bi olay olduğunu bu resimlerdende anlayabiliriz....
|
|
|
|
|
|
Twilight
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2008, 04:50:26 » |
|
yo arkadaslar yok shoplanmış resim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2008, 06:09:05 » |
|
hani böyle filmlerde olur da şey deriz gerçek hayatta bu kadar abartılmaz  artık demicem gerçi diğer fotoğrafları gördüğümden beri demiyorum zaten  en feci olaylardan biri ..özellikle ilk fotoğraf ve 3. fotoğraf herşeyi özetliyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shogun
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 13, 2008, 06:24:09 » |
|
bu binaların yana yatmamış olması büyük şans yoksa kayıp sayısı üç misli olurdu beni en çok etkiliyense 9. foto neredeyse Manhattan ın tamamını kaplamış duman bulutu çok ilginç
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_gonca
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 12, 2008, 12:17:58 » |
|
hani böyle filmlerde olur da şey deriz gerçek hayatta bu kadar abartılmaz  artık demicem gerçi diğer fotoğrafları gördüğümden beri demiyorum zaten  en feci olaylardan biri ..özellikle ilk fotoğraf ve 3. fotoğraf herşeyi özetliyor  sana kesinlikle katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 12, 2008, 23:05:02 » |
|
çok acayip ve üzücü bir durum gerçekten  bi tuhaf oldum ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FenrirGreyback
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 13, 2008, 04:51:05 » |
|
bir savaş çıkarmak için 2 tane koskoca binayı yıklamalarına gerek yoktu arkadaşlar... Amerika kendisi patlattı o binaları oldu bittiye getirdi sonrada gitti savaş çıkarttı... Afganistandan Irağa geçti
|
|
|
|
|
|
 l V Beni Durdurmak Mı istiyorsun GÜÇLÜ oLmalısın, Beni Yakalamak mı istiyorsun ÇOK HIZLI Olmalısın, Beni Yenmek Mi İstiyorsun ŞAKA yapıyorsun!
|
|
|
|