hayfan
Süt
|
 |
« : Haziran 15, 2008, 23:11:05 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2008, 23:13:05 Gönderen: Marissa »
|
|
düsüncelerinizden nefret ediorm fakat nefret ettiim düsüncelerinizi savunabilmeniz özgürlüü uğruna gerekirse canımı fedaya hazırım.
|
|
|
|
|
demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

You're the truth, not i
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 15, 2008, 23:17:21 » |
|
yok artık! bu ne bende severim çikolata falan ama kahvaltımı çikolatayla yapıp günün geri kalan kısmında da karnımı çikolatayla doyurmak fikri midemi bulandırdı yani  Yeni yiyecekler yemekten çok korkan kız
yiyecek yemeye korkan biri ilginç  yemek benim hobim yahu 
|
|
|
|
|
|
~Twenty years them's the breaks for we design a fate we need to concentrate on more than meets the eye x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 15, 2008, 23:20:41 » |
|
Hönk :B Yemeklerden korkan biri? Tanrım daha neler görücez.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 15, 2008, 23:45:23 » |
|
Doğru demişsin Marissa. :d
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 16, 2008, 00:01:50 » |
|
ilginç vede tiksinç hergün 24 saat çukulata ıykk
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 16, 2008, 10:06:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 16, 2008, 10:26:49 » |
|
tamam çilolata güzel yersin ağzında enfes tad bırakır ama gece gündür yenmezki  ya insan gider kebab yer ciğer yer börek yer çorba içer ne biliyim kuru fasülye yer  cık cık hiçbir şekilde tasvip etmiyorum bu kadar çikolata yemeyi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 16, 2008, 10:28:01 » |
|
Öğğkkk ben çikolotayı anca yarım paketini yiyebiliyorum. O kızı 3 gün bi aç bırakınn bakın nasıl yeni lezzetler deneyecektir. Bence şımartılmış çok. Hep çikolata verilmiştir kızda öyle alışmıştır şimdi damak tadı gelişmediğinden yiyemiyordur. Hepsi aile nin suçu biraz basıcı olsunlar ama olmazki böyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 16, 2008, 10:30:15 » |
|
Allah uzun ömür versin diycem de şimdi o biraz imkansız. Yemek yemeden yaşanır mı ya?
|
|
|
|
|
|
When the silence beckons, And the day draws to a close, When the light of your life sighs, And love dies in your eyes, Only then will I realise, What you mean to me..
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 17, 2008, 00:14:11 » |
|
aynn arkdşım:D
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2008, 00:50:53 » |
|
kesinliiklee bu ne yaa! iğreennççç
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2008, 02:10:34 » |
|
Yemek?  Korku?  Hatta fobi?  Aynı cümlede?  Benim için imkansız. Aslında bu tür bir vakayı daha önce de duymuştum. (Doktor gibi konuştum.  ) Şeftaliden korkanlar olduğuna göre, buna şaşmamak gerek. Yalnız doğumundan itibaren sadece çikolatayla besleniyor olması fizyolojik olarak mümkün değil.  Yaşayamaz insan. Protein falan, nereden alacak? 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 17, 2008, 09:33:56 » |
|
24 saat çikolata  yok artık yahu bazen yarım paket çikolata bile midemi bulandırır benim çok tatlı olduğu için bu hergün o kadar çikolatayı nasıl yiyor.Ayrıca gerçektende imkansız.O çikolatada gereken protein fln fişman var mı ki. Yeni yemeklerden korkuyormuş  yahu yemenin fobisi olduğu da yeni gördüm şahsi olarak benim hobimdir kendisi  O kızı 3 gün bi aç bırakınn bakın nasıl yeni lezzetler deneyecektir arkadaşa aynen katılmaktayım o kızı bi 3-5 gün aç bıraksınlarda sonra nasıl döner yemek yemeğe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 17, 2008, 09:53:29 » |
|
Yemek?  Korku?  Hatta fobi?  Aynı cümlede?  Benim için imkansız. Aslında bu tür bir vakayı daha önce de duymuştum. (Doktor gibi konuştum.  ) Şeftaliden korkanlar olduğuna göre, buna şaşmamak gerek. Yalnız doğumundan itibaren sadece çikolatayla besleniyor olması fizyolojik olarak mümkün değil.  Yaşayamaz insan. Protein falan, nereden alacak?  Glikoz protein ve yağ birbirlerine vücutta dönüştürülebiliyorlar  ama yinede ihtiyacımız olan asıl şeyler sağlanmamış olur. Yaşanır heralde ama çok ciddi sağlık sorunlarına yol açar. Ama benim düşündüğüm şey anne sütü emmesi gerek. Yani şimdide sütten fln da mı korkuyor :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|