|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 04, 2008, 19:44:50 » |
|
bu kadar saçmlayabilirlerdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 04, 2008, 23:32:14 » |
|
heyt aslanlarım benim beee (klasik türk tepkisi)
sahsen ben bunu bir basarı olarak nitelendiririm....Birseyde kendimizi geliştimişiz...
bu bir gözkorkutmadır bana göre türklerin internet te ne kadar ilerlediği göstermek baabında...
böyle bir olay dısardan saldırı gelmesini önler...insanları korkutur...
hacker larımız bence bizi en güzel savunan grupların basında...
danimarka da karikatür krizi oldugunda ilk tepkiyi ve nerdeyse en yüksek tepkileri hackerlarımız verdi...
aynı sekilde bizi asagılayan degerlerimizi yok sayanlara karsıda su an onlar bizim haklarımızı koruyolar...
yani demek istediğim yöntemleri pek iyi olmasada bizi altta bırakmıyorlar....
ve şimdi bir söz geldi aklıma yeni şiirimde kullancam...
kanun koyucunun kanunsuz oldugu yerde korsanlardır saygıyı hak eden....
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
charmed
Sanki bir yok bir de varmış...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 04, 2008, 23:43:52 » |
|
Bunu kesinlikle bir başarı olarak görmüyorum ben. NASA uluslararası çalışır. Onların edindiği bildilerden tüm dünya yararlanır. Bu kadar bireysellik iyi değil bence. Siteyi hackleyerek ellerine ne geçti ki?  Bu zihniyeti anlayamıyorum.  Çekemediğini karala gibi olmuş aynen. Onların yaptığını bozaağına sende yap oralara gel.  Biz ilerlemeyi düşünmeliyiz. Teknolojide ilerlersek, vaktimizi onların ilerlemesini durdurmak yerine kendi ilerlememize ayırırsak çok çok güzel işler başarırız bence.  Ama benim düşüncem. NASA ya geçmiş olsun 
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer. Umarım öldürmeye çalıştığın kişinin ben olduğumun farkındasındır...
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 04, 2008, 23:51:33 » |
|
zaten NASA nın heaclenmesini bende basarı saymıyorum ama bunu bir güç gösterisi olarak algılıyorum bence bu hacklemenin temelinde NASa yoktu..
burda NASA nın secilmesi sadece dısardan görenlerin ''bak bak adamlar NASA yı bile heacle miş''
tepkilerini vermesi için yapılmıs bir eylem die düsünüyorum ....
haa iyimidir kötüdür.Fakat bir diğer alandada bakarsak ABD nin yaptıgı kimi şeylerde kötüdür ve gayette işe yarar...
burda anlatmak istediğim güç her zaman iyi kullanılmasada yararlı bir araçtır....
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 05, 2008, 12:01:36 » |
|
almayın kaale böyle şahısları,ne boka yaradığını kendileri de bilmiyorlar 
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
Aelita
Şeker

☆మgöя∂üğüη кα∂αяıм уα∂α göяєвιℓι∂ιğιη кα∂αяమ☆
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 07, 2008, 15:49:09 » |
|
İşimiz gücümüz yok nelerle uğraşıyorum allahım ya
|
|
|
|
|
|
' ..MrS.DoLu..xD ' ' Mr.Mesqu[L]^Mm ' anD ' MrS.yoquN^Mm ' Sizi ChoK SeFiyoRuM DétayLar Aynadır SénLé ßénim Aramızdaki FarKı YaNsıtır, Çünkü ßénim qißi KraLLar iZ ßıraKıR SéniN qißi SoytarıLarda Kıskanır...
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 08, 2008, 00:05:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patiayak1994
Süt
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 12, 2008, 19:24:40 » |
|
çok zeki bi milletiz ama doğru yerde kullanmıyoruz
|
|
|
|
|
|
Uyuyan ejdarhayı sakın gıdıklama....Hogwarts
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 12, 2008, 21:53:59 » |
|
iyi halt ettiler alkışşşş.daha doğru dürüst şeylerle uğraşsalar ya.ne alemi var şimdi kendilerine küfrettirmenin.  Süper yorum Ayşe Abla süper...  Ama cidden de öle... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
obeliks
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 13, 2008, 11:01:11 » |
|
Türk insanı üretmek yerine. üretileni mahvetmekle meşgul olmasa. şimdi mars ta fink atıyo olurduk heralde. utandım doğrusu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 13, 2008, 11:01:58 Gönderen: obeliks »
|
|
|
|
|
|
Sophie Cornica
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 13, 2008, 11:20:47 » |
|
En içten dileklerimle tebrik ediyorum onları. Bu kadar başarılı bir operasyon... Bravo!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darkkphonix
|