Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 19:06:04  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sony YouTube’u televizyona getiriyor  (Okunma Sayısı 160 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 07, 2008, 08:49:48 »

Popüler video paylaşım sitesi YouTube Türkiye’de sık sık yasaklanmasıyla gündeme gelirken, Sony ürettiği yüksek tanımlı Bravia televizyonlarla online videoların bilgisayara gerek olmaksızın izlenebilmesini sağlıyor.
Türkiye’de sık sık yasaklanmasıyla gündeme gelen popüler video paylaşım sitesi YouTube, Sony Bravia yüksek tanımlı televizyonlar sayesinde daha geniş kitlelere ulaşacak.
Google’ın yan kuruluşu olan YouTube’un Sony ile gerçekleştirdiği anlaşma, Sony Bravia Internet Link adlı modül sayesinde televizyondan online video izlemeyi mümkün hale getirecek.

Bir ucu televizyona bağlanan, diğer ucu da Ethernet kablosu olan modül sayesinde, kişisel bilgisayar olmaksızın YouTube’a erişilebilecek. İlk defa Ocak 2007’de tanıtılan sistem, 300 dolara fiyatla piyasaya sürülmüştü.

Dün New York’ta gerçekleşen basın toplantısında, YouTube’un gelişim direktörü Chris Maxcy, Sony ile yapılan anlaşmanın video paylaşımının televizyonla entegrasyonu anlamına geldiğini ve izleyicilerin seçeneklerini çeşitlendirmek adına önemli bir adım olduğunu söyledi.

Internet Video Link’e, YouTube’un yanı sıra Yahoo, AOL, Sports Illustrated, blip.tv, style.com, men.style.com, Epicurious ve concierge.com kanalları, Sony Pictures Television Crackle, The Minisode Network ve Inside Sony Pictures kanalları, FEARnet, Ford Models, SingingFool ve VideoDetective adlı kanallar da içerik sağlayacak.

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Sony YouTube’u televizyona getiriyor
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 19:06:04 »

_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2008, 08:58:15 »

Tv ye geliyor ha? Gerek yok ama ya ben bilgisayarımdan izlerkende gayet mutluyum. Paylaşım için saol, hmm belkide büyük ekranda izlemek daha ii de olabilir.

Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 07, 2008, 08:59:41 »

ama bana PC den izlemek daha ii geliordu tabi TV i de görcez Kahkaha

Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve

y@rock.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2008, 13:32:38 »

Şu an için beni ilgilendirmeyen haber. Ama yine de sağol.

“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Haziran 07, 2008, 15:18:49 »

Falanca mahkemenin filanca tarihli fişman kararıyla Sony televizyonlar yasaklanmıştır....

Gözlerini Deviren

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2008, 15:27:46 »

Falanca mahkemenin filanca tarihli fişman kararıyla Sony televizyonlar yasaklanmıştır....

Gözlerini Deviren

Puhaa Sırıtan Dil Çıkaran Ama bu gidişle o da olur bence Gözlerini Deviren

~Gerçek Dostluk~<br />yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

Yazlığa gidiyoruumm Dil Çıkaran
Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 07, 2008, 20:36:58 »

Gözlerini Deviren

ahhaaa olur walla Kahkaha

Arminas
Michael Phelps - Roger Federer - Kobe Bryant
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Haziran 10, 2008, 17:34:08 »

vaayy "akıllı" gibi yapcaklar demek ki onuda ama çok güzel olur o zaman öle yaparlarsa...

_SePeT_
~Süpürgesiz Cadı...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Haziran 10, 2008, 17:37:01 »

Gözlerini Deviren

Ağızdan laf almak böyle olur resmen Kahkaha

Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık Dil Çıkaran

Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
battle_on
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 10, 2008, 18:58:29 »

Gözlerini Deviren

Türkiye qibi bi ülkede olur vallahi.. Kahkaha

Paylaşım için teşekkürler.. =))

Stupefy
Ayvalık!!
UU Seherbazları
Telve

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Haziran 10, 2008, 19:05:38 »

Ne teknoloji ama! Tebrik ettim kendilerini. Acayip
Neler neler yapılıyor, biz hala "Bana ne, kaldırsaydın videoları!" gibi çocuksu triplerle YouTube'a giremiyoruz. <.< Fraktal'a katılıyorum valla. Bu gidişle o televizyonlar da yasaklanır. Kahkaha

James 'Sawyer' Ford

I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Haziran 10, 2008, 19:50:05 »

Televizyonlardakini yasaklamazalar Kahkaha Ipod'dan hala girebiliyorum Youtube'a.. Hiçbir fark yok.. Ki oradan bağlandığım kablosuz da normal kablosuz internet yani.. Yine de işin ilginç yanı, televizyonlara harf paneli mi gelecek Dil Çıkaran Geliyorsa o zaman bilgisayara gerek azalacak Hede Hödö

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Haziran 10, 2008, 21:17:38 »

Televizyonlardakini yasaklamazalar Kahkaha Ipod'dan hala girebiliyorum Youtube'a.. Hiçbir fark yok.. Ki oradan bağlandığım kablosuz da normal kablosuz internet yani.. Yine de işin ilginç yanı, televizyonlara harf paneli mi gelecek Dil Çıkaran Geliyorsa o zaman bilgisayara gerek azalacak Hede Hödö
Ipod u bırak internetten giriyorum ben  Hede Hödö

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Haziran 10, 2008, 21:40:21 »

Tamam da ben iPod'la hiçbir şekilde olağandışı bir şey yapmadan giriyorum. Sen DNS değiştiriyorsundur, KTunnel, Ninjaproxy filan kullanıyorsundur, ben öyle bir şey yapmıyorum. iPod'da olan Youtube butonuyla her zaman girdiğim gibi giriyorum Youtube'a. Hiç yasaklanmamış gibi yani.. Yoksa internetten ben de giriyorum. Yani senin tek akıllı olmaman gibi bir şey bu..

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Haziran 11, 2008, 07:27:34 »

Tamam da ben iPod'la hiçbir şekilde olağandışı bir şey yapmadan giriyorum. Sen DNS değiştiriyorsundur, KTunnel, Ninjaproxy filan kullanıyorsundur, ben öyle bir şey yapmıyorum. iPod'da olan Youtube butonuyla her zaman girdiğim gibi giriyorum Youtube'a. Hiç yasaklanmamış gibi yani.. Yoksa internetten ben de giriyorum. Yani senin tek akıllı olmaman gibi bir şey bu..

pardon özür dilerim Hede Hödö anladım  Terleyen .

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: