Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 22:42:32  

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Okulun ilk haftası nasıl geçti? | 2007  (Okunma Sayısı 2795 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DeLyMeRvE
İsmail YK Karşıtı
Köpüklü Kapuçino

BPM!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Eylül 24, 2007, 17:54:22 »

eh ben yurtta kalcaktım dayanamadım ikinci gün geri döndüm memlekete. buradaki okula devam ediyorum, ama ilk hafta okula falan gitmedim buyüzden. (ilk 2 gün hariç) bu yüzden benim için süperdi  Hede Hödö  uzun uzun uyudum, tembellik ettim. hehe ilk haftayı en güzl geçiren benim sanırım Hede Hödö

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Okulun ilk haftası nasıl geçti? | 2007
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 22:42:32 »

Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker
**

**^_-EROŞ-_^**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Eylül 24, 2007, 18:03:23 »

ben 8. sınıfa yeni bir okuda merhaba dedim (ne mantıksa). ilk günden ödev verenler, ilk günden ders işleyenler, ilk günden ceza verenler...hepsi bizde. ben arkadaşlarıma alıştım da arkadaşlar bana alışamadı galiba, bütün gıcıklıkları üzerime kustular resmen  Hede Hödö Hede Hödö. neyse heyşey yerli yerine otursun kim dost kim düşman yakından tanıyayım diye uğraşıyorum napayım.. Ağlayan Ağlayan Ağlayan
bir beden hocamız var, Allah kimsenin başına öyle birini vermesin. dersten sonra üç gün bacaklarımın üstünde duramadım valla Terleyen. merakla yüzme dersini bekliyoruz şimdilik.(kolejde okuyorum, yoksa devlet okulunda havuz ne gezer? bir de okulu burslu kazandıysanız süper ballı oluyor XD)

"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" - Joneleth Irenicus
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #62 : Eylül 24, 2007, 20:05:30 »

ben 8. sınıfa yeni bir okuda merhaba dedim (ne mantıksa). ilk günden ödev verenler, ilk günden ders işleyenler, ilk günden ceza verenler...hepsi bizde. ben arkadaşlarıma alıştım da arkadaşlar bana alışamadı galiba, bütün gıcıklıkları üzerime kustular resmen  Hede Hödö Hede Hödö. neyse heyşey yerli yerine otursun kim dost kim düşman yakından tanıyayım diye uğraşıyorum napayım.. Ağlayan Ağlayan Ağlayan
bir beden hocamız var, Allah kimsenin başına öyle birini vermesin. dersten sonra üç gün bacaklarımın üstünde duramadım valla Terleyen. merakla yüzme dersini bekliyoruz şimdilik.(kolejde okuyorum, yoksa devlet okulunda havuz ne gezer? bir de okulu burslu kazandıysanız süper ballı oluyor XD)

ben ortaokuldayekn senede iki kez olan o yüzme derslerini hep ekerdim Hede Hödö ne salaksam, kocaman havuz ve ekiyorum, mantığa bak Hede Hödö

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
yagmurock
Süt
*

oliver&daniel&yagmurock

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #63 : Eylül 24, 2007, 21:13:57 »

ilk gün heycanıymış(koca insanlar olduk hale ne ilk gün heycanıysa Hede Hödö) arkdaşlarla gırgır şamataymış birbiirmiz özlemenin özlemiyle birbirizmle uzun uzun konuşup eğlennirken o güzel dakikaların tadını çıkarrdık ve ilk dakikalar gayett iyi geçti takkiii kapıda bir öğretmen belirene kadar her neyse bazı hocalra insaflıda ilk gün dersmi işlenir muhabbetine geliolar tabi tamamen ilk gün ikinci gün ilk günün hırsını alırmışcasına bi ders girişi bizi pek mutlu etmiyor bizi yeni gelenler kaynaşma muhabbetlerine çok girmem (kaynaşcaksan o gelsin benle kaynaşşsın Hede Hödö)ama sınıfa 3 üz gelince bi garip oluo tabi nese ben bunlarla tanşmaya gidip kıza slm dedim kız ne havaysa beni takmadı yaa Hede Hödö(kendi kaybetti Sırıtan)her nese bu kadar muhabbet yeter ii geçti sayılır sonuş olarak   
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #64 : Eylül 24, 2007, 21:16:04 »

iğrençti hiç arkım yoktu ayrıca 8. sınıftan sonra çöm olmak berbattı ayrıca ilk dersten edebiyatçıyla bozuştuk herkes de ilk dersten derslere başladıödevleri yığdı Ağlayan

Two Sisters Divided for the Love Of King
The Other Boleyn Girl
hp_life
Fan of 405
Kakao

<o> 405 <o>

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Eylül 25, 2007, 16:53:33 »

lise 3 fenlerin hepsini karma yaptıkları için,sanki lise 1 gibi yeni arkadaşalrla tanıştık..öğretmenlerimin hepsi değişmişti Üzgün..ilk hafta sınıfta sadece hoca konuşuyodu ve çok sıkıcıydı..ama bu hafta baya bi açıldık..tanışma faslı bitti kaynaşma faslı başladı Sırıtan

Ophelia Gordon
Alone Again,Naturally
MRPOYRAZ
Telve

senli sensizliğin sessiz selinde sana susuyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Eylül 25, 2007, 17:09:46 »

benimki şahsen berbattı sevdiğim edebiyatçı öğretmeni ayrılmış şimdide başka bir hoca geldi berbat onla tartıştım arkadaşlarımı özlemişim ama yinede yaz tatili bir ay daha uzasa fena olmazdı Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : Eylül 25, 2007, 17:12:11 »

Buruk geçti, hala da buruk Kararsız

But I mean nothing to you and I don't know why.
SuMMeR
Twilighter
Role Playing
Telve

B E L L A C U L L E N T E A M

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #68 : Eylül 25, 2007, 17:50:43 »

Çok değişik bir haftaydı.Lise bire yeni geçtim ama kantinde falan biraz [bakışlarıyla  Hede Hödö] ezmek dışında pek bi çöm muamelesi eden olmadı.Hatta millet sınıflarda otururken biz kapının önünde bekleyince hocalaramızı oo siz kapmışsınız işi falan dediler.Daha abi abla modundalar yani  Gülümseyen Mutluyuz  Kahkaha Hocalarımızın hepsi bir cins ama yaa.Öğrenci sussun, öğrenci otursun, kafamı bozmasın modundalar.Bir konu tartışıyoruz (!).Bir şey diyen oluyor anında atlayıp azarlıyıp susturuyolar.Ben de çenemi tutamayan bir insan olduğum için bol miktarda öğretmen tarafından çizilmiş bulunuyorum  Sırıtan Arkadaşlar falan da yeni ama biz kızlar tabıştık kaynaştı 3.gün  geyik olayına girmiştik ama erkekler uzak duruyolardı.Haremlik selamlık oturunca onlarlada fazla bi diyoloğumuz olmadı.Ama Cuma günü ona da el attık  Sırıtan Yavaş yavaş oluyo herşey..

“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word.
‘What a stupid lamb,’ I sighed.
‘What a sick, masochistic lion.’”
   – Edward and Bella

~ sensin snack..  :|
Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker
**

**^_-EROŞ-_^**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Eylül 25, 2007, 22:55:18 »

valla yahu, ister herkes birbirini tanıyor olsun ister olmasın, herkes haremlik selamlık oturuyor. Sırıtan  hele benim gibi eski sınıfa yeni gelensen, ayıkla pirincin taşını... seninle konuşmuyorlar, sadece yüzüne bakıp kendi aralarında değerlendirme yapıyorlar. bir de sadece sen kaynaşmaya çabaladığın için, afet falan değilsen çok zor oluyor erkeklerle kaynaşmak.

"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" - Joneleth Irenicus
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #70 : Eylül 25, 2007, 22:59:48 »

Alıntı sahibi: Alustriel
bir de sadece sen kaynaşmaya çabaladığın için, afet falan değilsen çok zor oluyor erkeklerle kaynaşmak.

eğer çalışkansan, ki ben öyle anladım (Gülümseyen ), nasıl olsa bir gün ödev isteyecekler senden, o zaman kaynaşırsınız Hede Hödö

But I mean nothing to you and I don't know why.
hp_yagmur
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #71 : Eylül 25, 2007, 23:22:49 »

biz sınıfala çok ii kaynaştık hm erkeklerle hem kızlarla sanki yıllardır tanıyorz birbirimizi Sırıtan

Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker
**

**^_-EROŞ-_^**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #72 : Eylül 25, 2007, 23:56:53 »

Alıntı sahibi: Alustriel
bir de sadece sen kaynaşmaya çabaladığın için, afet falan değilsen çok zor oluyor erkeklerle kaynaşmak.

eğer çalışkansan, ki ben öyle anladım (Gülümseyen ), nasıl olsa bir gün ödev isteyecekler senden, o zaman kaynaşırsınız Hede Hödö
sağol canım Aww senin kadar başarılı olmayayım  Terleyen Hede Hödö
ödev meselesi ise başka bir komedi tabii. Ancak (bugün benim de yaptığım gibi) sınıfta su savaşı yapar, azar işitir ve kim müdürün odasında daha cesur olup laf atacak yarışı yapman durumunda da bayaa bi kaynaşıyosun milletle  Sırıtan Sırıtan

DeLyMeRvE
İsmail YK Karşıtı
Köpüklü Kapuçino

BPM!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #73 : Eylül 26, 2007, 19:59:26 »

biz sınıfala çok ii kaynaştık hm erkeklerle hem kızlarla sanki yıllardır tanıyorz birbirimizi Sırıtan
biz de öle olduk valla. kantinde kalkıp yer bile vermeye başladılar. Sırıtan

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #74 : Eylül 26, 2007, 21:13:26 »

biz de öle olduk valla. kantinde kalkıp yer bile vermeye başladılar. Sırıtan

Biz iki senedir birlikteyiz(çok diye demiyorum, sadece siz tanışalı 2 hafta olmadı bile) ama böyle şeyler hiç bir zaman yapmadılar bizimkiler Sırıtan . Bu biraz da sınıftakileri insanların incelik anlayışına bağlı. Ben kendim de çok küfrederim ama onlar bizim yanımızda küfrediyorlardı ve çok rahatsız olurdum. Bir gün söyledik, hatta bağırdık ve artık olmamaya başladı böyle şeyler. Ama o zaman da daha bir uzaklaştık sanki. Neyse diyeceğim, bazen insanları uyarmak da lazımmış demek ki sert de olsa. 4 sene birlikte olacaksınız, hoşunuza gitmeyenleri de söyleyin zaten. Ha ama tabi, bir noktada bunların hiçbirinin öyle o kadar da önemli olmadığını anlıyor insan. Öncelikleri de belirlemek lazım..

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: