|
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #31 : Eylül 24, 2007, 00:56:31 » |
|
bu resmi bi çok kez çizdik ama mutluluğun resmi olduğunu bilmiyordum öğrenmem iyi oldu biz bunlara mutlu aile diyorduk  mutluluk herkese göre değişir ama bu resimde herkesin ortak mutluluğu olabileceği birşey var. sahip olamadıkların için üzülmek yerine sahip olduklarınla mutlu olmak.
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #32 : Eylül 24, 2007, 17:49:26 » |
|
bence mutluluğun resmi denmesinin sebebi resmin mutluluğu anlatması deil, resmi gördüğümz zaman mutlu olmamız.yani resim bize mutluluğu anlatmıyor sadece bar bar bağırıyo; "birçok şeye sahipsin, ne kadar mutlusun gör" diyor.  ki bu da insanı hakkaten mutlu eden bişi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xxwarrockxx
Süt
|
 |
« Yanıtla #33 : Eylül 28, 2007, 21:22:41 » |
|
bir kere ne kadar parasız olursa olsunlar ne kadar fakir olursa olsunlar, birbirleriyle olunca mutlu olayorlar bence de gercek mutluluk budur , hiç bir şeyin yokken tek şeyin ailenin olmasıdır para olsun pul olsun ama aile olmadıktan sonra kimle harcıycaksın nsl mutlu olcaksın sahsen bi yere kadar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lost_relic
luna&stewie&sylar& buruşuk boynuzlu hırgüre inanan bir kız, psikopat bir çocuk, beyin yemekten hoşlanan bir adam...
Şeker

Tülün hemen ardında, sadece gözden uzaklar.
|
 |
« Yanıtla #34 : Eylül 28, 2007, 21:31:13 » |
|
bir kere ne kadar parasız olursa olsunlar ne kadar fakir olursa olsunlar, birbirleriyle olunca mutlu olayorlar bence de gercek mutluluk budur , hiç bir şeyin yokken tek şeyin ailenin olmasıdır para olsun pul olsun ama aile olmadıktan sonra kimle harcıycaksın nsl mutlu olcaksın sahsen bi yere kadar
çok doğru söylemişsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 19, 2007, 17:09:25 » |
|
keşke ben de şu an onlar kadar mutlu olabilsem.
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #36 : Aralık 20, 2007, 15:26:07 » |
|
süper bi resim benim için ilham verici bi kaynak çok tşk ediyorum paylaştığın için
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #37 : Aralık 20, 2007, 16:14:11 » |
|
süper ya ama tavuk dışarda kalmış ama yinede süper paylaşım için tşk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #38 : Şubat 05, 2008, 05:38:25 » |
|
bence mutluluğun resmi denmesinin sebebi resmin mutluluğu anlatması deil, resmi gördüğümz zaman mutlu olmamız. arkadaşa aynen katılıyorum
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #39 : Şubat 05, 2008, 17:39:17 » |
|
çokkk güzel bir resim. ben büyümüs bile olmama rağmen arkadaslarımdan çok ailemle zaman geçrmeye calışırım herşeyimi paylaşırım sadece onlarla gülüp eğlenebilirim. herşeyi hep beraber yaşarız çk seviyorm ailemi ya (=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrypotter.mania
Şeker

1.Beyazıd - Yıldırım Beyazıd (adımda)
|
 |
« Yanıtla #40 : Şubat 06, 2008, 16:05:42 » |
|
bu resmi görmüştüm ama mutluluğun resmi olduğunu bilmiyordum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the__gntl__
|
 |
« Yanıtla #41 : Şubat 06, 2008, 19:13:38 » |
|
ilginç ama gerçektende bu mutluluğun resmi paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hg-siLk
Süt
sirius_siLk
|
 |
« Yanıtla #42 : Şubat 07, 2008, 13:06:48 » |
|
bu resme bayılırım ben,tam anlamıyla kafamıza bir şeylerin dank etmesine olanak sağlıyor bence
|
|
|
|
|
|
...............................................................
|
|
|
|
amelie
|
 |
« Yanıtla #43 : Şubat 13, 2008, 22:24:05 » |
|
evet çok güzel ama bir düzeltme yapmak istiyorum çünkü bu resim Dianne Dengel'ın resmidir Abidin Dino'nun değil Abidin Dino mutluluğun resmini yapabilir misin sorusuna karşılık bu resmi yapmamış bir şiir yazmıştır : "Mutlulugun Resmi
Kokusu buram buram tüten Limanda simit satan çocuklar Martıların telaşı bambaşka işçiler gözler yolunu. inebilseydin o vapurdan Ayağında Varnanın tozu Yüreğinde ince bir sızı. Mavi gözlerinde yanıp tutuşan hasretle kucaklayabilseydim seninle, bir daha. Davullar çalsa, zurnalar söyleseydi Bağrımıza bassaydık seni Nazım, Yapardım mutluluğun resmini Başında delikanlı şapkan, kolların sıvalı, kavgaya hazır Bahriyeli adımlarla düşüp yola Gidebilseydik Meserret Kahvesine, ilk karşılaştığımız yere Ve bir acı kahvemi içseydin. Anlatsaydık o günlerden, geçmişten, gelecekten, Ne günler biterdi, Ne geceler... Dinerdi tüm acılar seninle Bir düş olurdu ayrılığımız, anılarda kalan. Ve dolaşsaydık Türkiyeyi bir baştan bir başa. Yattığımız yerler müze olmuş, Sürgün şehirler cennet.
işte o zaman Nazım, Yapardım mutluluğun resmini Buna da ne tual yeterdi; ne boya..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__