|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 22, 2008, 23:09:33 » |
|
Çok iyi yapmışsın; ama sen dediğimi de yap. Kaspersky yükle ve tarat.
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 22, 2008, 23:12:49 » |
|
Soruversen komşuna?  Pardon görmemişm. Söylemez. Biliyorum çünkü. Gelir kendisi yapar genelde. =]
|
|
|
|
|
|
Yetim Çocuğun İntikamı 7. Bölüm Yayınlanmıştır..!!
|
|
|
|
busra16
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 22, 2008, 23:18:36 » |
|
nbanada geldi öyle bir sey bir kaç gün önce hatta iki kere oldu 2. si çok bildim bir site linki tıklamıştım ikisndede truva atı girmeye çalıştı ve kaspery engeledi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diamos
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 23, 2008, 13:17:25 » |
|
bilmediğiniz hiç bi linke tıklamayın yeter pc nize bişe olcağını zannetmiorum ben bi kere keylogger yedim 2 yıl oldu çok dikkat ediorum daha 2. yi yemedim inş. da yemem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 23, 2008, 16:40:40 » |
|
Bili için teşekkürler..Böyle olaylar baya yaygınlaştı..Sonumuz hayırlı olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 24, 2008, 15:07:17 » |
|
bana öyle şeyler geldiğinde hiçbir zaman açmam. bi kere çünkü bir dosyayı kabul etmiştim, herkese yolladı falan. sonra o yolladığı dosyayı silince geçti ve hemen virüs taraması yapmıştım. nolur nolmaz diye sık sık virüs taraması yapmalı insan yine de.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 24, 2008, 15:27:54 » |
|
" MSN aracılığı ile gönderilen “bu resim senin mi? www.designportal.com/resimleri.php?id=murat???@hotmail.com" isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor. " Bu bana da gelmişti.. Bu tip şeylerin zararlı olduğunu bildiğim için kapattım pencereyi..iyiki kapatmışım.. 
|
|
|
|
|
|
E=mc² Fan ClubKatılmak için.. Tık!..
|
|
|
|