Marissa
Merry Gentry
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« : Haziran 17, 2008, 14:10:22 » |
|
Korku yaşayan insanda neden kaşların yukarı kalkıp gözlerin yuvasından çıktığının yanıtı bulundu. Kanadalı araştırmacılar, büyük korku yaşayan insanda neden kaşların yukarı kalkıp gözlerin yuvasından çıktığının ve burun deliklerinin alabildiğine genişlediğinin yanıtını buldu. Toronto Üniversitesi'nden bilimadamı Adam Anderson yaptığı araştırmanın sonuçları, Darwin'in "yüzdeki duygusal ifadeler yalnızca insanlar arasında değil hayvanlar aleminde bile benzer, bunun evrimsel bir kökeni vardır" öngörüsünü de doğruladı. Buna göre yüz ifadeleri sanıldığı gibi kültürlere göre değişkenlik göstermiyor. Aksine farklı kültürler arasında büyük benzerlik gösteriyor ve kökeninde de hayatta kalma becerisini artırma çabası yatıyor. Korku anında genişleyen burun deliklerinden daha fazla hava girerken, büyüyen gözlerde çevreyi daha geniş açıdan görebiliyor. Böylelikle tehlikeler normalden erken algılanabiliyor. 
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2008, 14:12:42 » |
|
ben de hep merak etmişimdir buu demek bu yüzdenmiş  çok mantıklı da yani çok sağol paylaşım için ayşe abla
|
|
|
|
|
|
ι αм тιяє∂ σƒ вєιηg ωнαт уσυ ωαηт мє тσ вє ƒєєℓιηg ѕσ ƒαιтнℓєѕѕ ℓσѕт υη∂єя тнє ѕυяƒα¢є ∂σηт кησω ωнαт уσυяє єχρє¢тιηg σƒ мє ρυт υη∂єя тнє ρяєѕѕυяє σƒ ωαℓкιηg ιη уσυя ѕнσєѕ єνєяу ѕтєρ ι тαкє ιѕ αησтнєя мιѕтαкє тσ уσυ
|
|
|
|
|
|
G.Grindelwald
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 17, 2008, 16:16:23 » |
|
O zaman korku yararlı bir şeymiş(tehlikeleri algılama olayı fln) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2008, 16:21:08 » |
|
demekki hepimiz aynı kökenden geliyoruz ilginç  ama bazen korku yararlı oluyor bknz öğrenci arkadaşlara hepimiz bir kerede olsa en azından yazılıya çalışmayı son geceye bırakmışıszdır.helede iki yüz üç yüz sayfa sözel bir ders ezberlemeniz gerekiyorsa o korkuyla öyle bir ezberliyorsun ki  bu arada fotoğraftaki çocuk da güzel tarz yapmış  bende mi öle yapsam acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ervolda
Kakao

Küçük Yeşil Yaratıklar//Hö ???
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 17, 2008, 19:10:53 » |
|
Korkun, korkun...  Peki korkma ya da tırsma anındaki titreme, ürperme, yerinden sıçrama nerden geliyor  Veee neen insanlar hep "bö" yapınca korkuyor  Tabi siz korkmuyo olabilirsiniz, "bö"den "bö"ye fark var. Neyse ki iran kedileri gibi yüksekten atıldığımızda gözlerimiz yerinden çıkmıyor. Korku anında genişleyen burun deliklerinden daha fazla hava girerken, büyüyen gözlerde çevreyi daha geniş açıdan görebiliyor. Böylelikle tehlikeler normalden erken algılanabiliyor. Ortada tehlike olmadan korkmaya da kısaca paronaya diyoruz. Bu ilginç paylaşım için sağol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 17, 2008, 22:52:10 » |
|
ilginçmiş hic merek etmedım ama konuyu okuyunca meek ettım paylasım ıcın sagol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 17, 2008, 23:09:07 » |
|
Resme çok güldüm ya! İlginçmiş.  Paylaşım için teşekkürler!
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 18, 2008, 19:22:14 » |
|
Resme çok güldüm ya! İlginçmiş.  Paylaşım için teşekkürler! Evettt (  )
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
aktas
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 19, 2008, 21:19:17 » |
|
huhaaahaahua  resme çok güldüm  demek neden buymuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 20, 2008, 00:43:41 » |
|
açıklama mantıklı  hmm beğendim paylaşım için tşkler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 21, 2008, 11:48:21 » |
|
mantıklıymış.. paylaşım için saol Ayşe abla..
|
|
|
|
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 21, 2008, 12:20:41 » |
|
Peki korkulacak şeyi gördükten sonra gözlerin büyümesi ne işe yarayacak? Oda kaçacak yer konusundamı yardım sağlayacak acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ervolda
Kakao

Küçük Yeşil Yaratıklar//Hö ???
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 22, 2008, 18:13:26 » |
|
Peki korkulacak şeyi gördükten sonra gözlerin büyümesi ne işe yarayacak? Oda kaçacak yer konusundamı yardım sağlayacak acaba?
Haaaaahaaahaaahahaa!!  (ervolda gülmekten kırılırken, kaplumbağası uykusundan telaş içinde uyanıp "korkudan" tepinmeye başlamıştır) Olabilir, mantıklı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kallox_yasvidak
Kakao

shekerrrrrr
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 29, 2008, 11:47:03 » |
|
GÜZEL VE İLGİNÇ BİR ŞEY.
|
|
|
|
|
|
yAsEmİn Esaret bağlarında gül olacağıma, özgürlük dağlarında diken olayım.
|
|
|
|