|
Hilarie
|
 |
« : Haziran 30, 2008, 12:25:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
... The Simpsons
|
|
|
|
|
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2008, 12:27:22 » |
|
çok güzel bir yöntem ama bununla uğraşacağın süre ders çalış daha çabuk sonuç alırsın 
|
|
|
|
|
|
ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2008, 12:36:31 » |
|
süpermiş! oO saol bi denemek lazım! ben bi deniyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2008, 12:39:45 » |
|
Pff ii zekice bi yöntemde madem onu akıl edecek kadar zekiysin o zmn otur çalışş. ,Kopya versemde hiç sevmem ondan buna da pek ısınamadım  Teşekkrüler paylaşım için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2008, 13:12:14 » |
|
ana olaya bak hiç aklıma gelmemişti yaa Pff ii zekice bi yöntemde madem onu akıl edecek kadar zekiysin o zmn otur çalışş. ,Kopya versemde hiç sevmem ondan buna da pek ısınamadım  Teşekkrüler paylaşım için katılıyorum kopyayı ben oturup bilgisayara yazana kadar hepsini ezberlerim. 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2008, 13:15:18 » |
|
vaaooovv süper yöntem  ama kim uğraşacak onunla 
|
|
|
|
|
|
 yokum,yoksun,yok 
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 30, 2008, 15:45:03 » |
|
suyla falan uğraşmaya gerek yok kağıtlarla ilgili dükkanlardan kopya kağıdı alabilirsiniz altında ki bantı soyduğunuz anda, aynen böyle kalacaktır
|
|
|
|
|
|
"Anlamaya başlamanın ilk belirtilerinden biri ölme isteğidir." - Franz Kafka
We could leave I'll dim the stars We'll steal away from here We'll run so fast and so far We'll burn up these streets Our mystery complete The moon will die of shame
" Bir adam ölmeden önce, ona mutlu bir adam denilemez" - Sokrates
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 30, 2008, 17:44:42 » |
|
bizde sökmez bu yöntem abi...
bizde sınavda ayran içirtmezler.... sınavda kesin bi arkinin kalemi olmaz ve hoca serkan sınavın bittiyse kalemini ayseye ver tarzı bi istekte bulunur sende hocaya iletsin die verirsin kalemi ve çat die anlasılır kopya çektiğin...
bunun gibi birçok sey yüzünden bu teknik tutmaz bizim ülkede...
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 30, 2008, 19:06:07 » |
|
ya kopyanın mantığını bile anlıyamıyorum ben ya.ona yazıcağına aklına yaz ezberle hem ceza derdin olmaz hem de kağıt dı kuğut du uğraşmazdın.çevre koruma baabında 
|
|
|
|
|
|
ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 30, 2008, 19:53:05 » |
|
ya kopyanın mantığını bile anlıyamıyorum ben ya.ona yazıcağına aklına yaz ezberle hem ceza derdin olmaz hem de kağıt dı kuğut du uğraşmazdın.çevre koruma baabında  işin tehlikesi cazip hale getiriyor işte  kendin çalışıp yaptığında sınavın ne zevki kalacak ki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 01, 2008, 02:08:33 » |
|
ahah oldukça zekiceymiş.. belki ayran biz de olmaz ama kalem gayet iyi olur yani.. bi de çok uğraşmış japon arkadaşlar asetat kağıdını alıcaksın asetat kalemiyle yazıcaksın bu kadar basit.. gerçi bilgisayar karakterleri daha iyi olur.. hem okuması daha kolay olur hem de fark edilmesi zor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ervolda
Kakao

Küçük Yeşil Yaratıklar//Hö ???
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 01, 2008, 02:40:17 » |
|
Boş işler bunlar... Çalışın çalışın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 01, 2008, 08:34:30 » |
|
Süper bişey ya bu.Ama ben daha iyisini yapıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 01, 2008, 09:42:03 » |
|
Ooo süpermiş ben bi deniyim bunu. Kağıdı kalem kutusuna koyduğumda sınavın yarısını hoca görmesin diye kasmakla harcıyorum
|
|
|
|
|
|
Life was like a moonless night, Shrouded in the stars, Beauty can be such a fright, But now you're in my arms You are my life now, Can't you see, I'd cross oceans, I'd swim seas, To be with you, That's enough for me. Your face is like a poison, Intoxicating me, How can we live forever, When our love can never be..
|
|
|
|