|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 04, 2008, 19:18:59 » |
|
insanlar düşünmeyi unuttular:Dçoğu insan düşünmenin kötü birşey olduğunu sanıyor öyleki felsefe mesela basit birşeydir düşünce bilimi. o kadar zor bir şey değil yani o tvde gördüğümüz yaşlı adamların anlamadığımız kelimelerle yaptığı laf salatası ayrı bişey felsefe ayrı. felsefe yapmak düşünmek demektir ve insanlar bundan nefret ediyorken nasıl IQ ları düşmesin? ayrıca evet hayatta kalma şartları çok basitleşti artık öyle kafa yormuyruz. ama şu dönemin insanı için hayatta kalmaktan öte şeyler yapmak ihtiyacı var.artık bir bilgiye günlerce uğraşarak değil bir tuşa basarak ulaşabiliyoruz ama insan diyo ki nasısa normalde bn bunu bikaç günde bulacaktım en iyisi geri kalan zamanımda abur cubur yiyip film izleyim.onun yerine devam etse hızlı hızlı bir üst seviyeye ulaşabilir.ama yapmıyor zamanı var o tuş orada duruyo nasılsa dimi:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 04, 2008, 19:25:16 » |
|
Offf belliydi zaten böyle olucağı. Ya insanlar neden kendilerine verilmiş güzelim zekalarını geliştiremeye çalılşmazlarki hiç anlamam. Ben ne kdr uzun zmndır zeka geliştirmenin yollarını bulmaya çalışıyorum kitaplarını okuyorum. Hadi tmm geliştirmeyin ama en azından var olanı koruyun. Çok doğru söylemişler. İşlerimizi yapma yöntemmlerimiz geliştikçe makineler bizim yerimize her şeyi yapmaya başladığından beri biz zekamızı pek kullanmıyoruz. ahh acaba bu işlerin sonucu nerey varıcak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8U6R4
Süt
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 27, 2008, 10:41:55 » |
|
doğrudur her şeyi hazır bulmaya alıştığımız için bunun olması normaldir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burcuhenryrupert
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 29, 2008, 15:57:27 » |
|
bazı şeyleri doğru sölemiş çünkü teknoloji gelişiyo ve insanlar iş yapmaya üşeniyor ve iş yapmayınca da zeka geriliyo bana göre bu sizi bilemem
|
|
|
|
|
|
Eğer herkesdost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı dünyada dost kalmazdı.
paScaL
|
|
|
|
|
|
obeliks
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 31, 2008, 13:15:29 » |
|
bence doğrudur. giderek geriliyoruz. ztn artık beynimizi o kdr kullanmıyoruz yani. herşey elimizin altında . birşeyler yaratamıyoruz. çünkü herşey elimizin altında. eskiler öylemi. kendi ihtiyaçlarını karşılayan aletler bulmuşlar. ama biz yeni bişiler bulmayıp eskiden icat edilenleri kullanıyoruz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 31, 2008, 13:16:15 Gönderen: obeliks »
|
|
|
|
|
dark_magic_hp
Süt
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 02, 2008, 11:24:10 » |
|
bence de çok doğru  beynimizi ne kadar çok kullanırsak,zorlarsak zeka da o kadar gelişir;aynı şekilde kullanmamak da zekayı geriletiyor  şimdi hayat daha kolay, herşey elimizin altında. insanlar herşeyin kolayına gidiyor, artık bütün zamanımızı elektronik eşyalara harcıyoruz;düşünmüyoruz,sorgulamıyoruz... cidden biraz beyne idman yaptırmak lazım  çünkü beynin fazla kullanılmadığı zaman köreldiği de bir gerçek 
|
|
|
|
|
|
 dαякмαgi¢
|
|
|
A_rife
Süt
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 05, 2008, 19:40:46 » |
|
ben de diyodum geçen yıl çözdüğüm soruyu bu yıl niye çözemiyorrum...  yinede teşekkürler bizi bilgilendirdiğin için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss Rose
Kakao

sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir..
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 06, 2008, 14:54:54 » |
|
arkadaşım anlattı bir muasebeci 4 ve 6 yı toplamak için parmak kullanıyormuş alışmış hesap makinasına yanında olmayınca çuvallıyor tabi yani zekamız baya geriliyo ciddi ciddi hepimiz alışmışız hazıra konmaya ee yeterince doğal beslenmediğimizi de düşünürsek bence çok normal
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 06, 2008, 14:55:27 Gönderen: baloncuk »
|
|
söylesene küçük melek nedir seni kızdıran ??
|
|
|
Aelita
Şeker

☆మgöя∂üğüη кα∂αяıм уα∂α göяєвιℓι∂ιğιη кα∂αяమ☆
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 06, 2008, 21:12:02 » |
|
Önceden belliydi zaten durumun gidişatı uyuşukluk hayattaki en önemli varlığımızı yok ediyor
|
|
|
|
|
|
' ..MrS.DoLu..xD ' ' Mr.Mesqu[L]^Mm ' anD ' MrS.yoquN^Mm ' Sizi ChoK SeFiyoRuM DétayLar Aynadır SénLé ßénim Aramızdaki FarKı YaNsıtır, Çünkü ßénim qißi KraLLar iZ ßıraKıR SéniN qißi SoytarıLarda Kıskanır...
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 08, 2008, 16:20:51 » |
|
ay inanmıyorum ya solaklar yaşadı safiye kurtardın kendini kardeşim
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
tgnngt
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 08, 2008, 19:49:13 » |
|
Biliyordum!!! Böyle giderse şimdiki gerizekalılar geleceğin dahileri olacak
evet ya kendimi dondursam 50 yıl sonra dünyanın en zeki insanı olurum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eVaNNa LyNcH
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 08, 2008, 20:59:41 » |
|
Ben de niye bu kadar zekiyim diyodum solak olduğum içinmiş demek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kallox_yasvidak
Kakao

shekerrrrrr
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 11, 2008, 17:38:30 » |
|
ya bence gerilemiyor aksine ilerliyor. gerilese teknoloji gitgide ilerlemezdi gerilerdi!!
|
|
|
|
|
|
yAsEmİn Esaret bağlarında gül olacağıma, özgürlük dağlarında diken olayım.
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 11, 2008, 20:12:19 » |
|
ya vah vah cidden doğru bir bilgi ilerde gerizekalı olcam allahım
|
|