Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« : Haziran 12, 2008, 12:58:43 » |
|
Belçika’da bir kadın hastanın olağan ameliyatı sırasında, tesadüfen yumurtlama anı ilk kez görüntülendi.Şimdiye dek yalnızca hayvanların yumurtlamasını ayrıntılı bir biçimde görüntüleyen araştırmacılardan sonra insanın yumurtlama anı ise kadın hastalıkları uzmanı Dr. Jacques Donnez’in bir hastasına rahim ameliyatı yaptığı sırada filme alındı. 45 yaşındaki Belçikalı hastanın doktoru Donnez, New Scientist dergisine yaptığı açıklamada, bu görüntülerin, bilim adamlarının bu sürece dahil yapıları anlamasına yardımcı olacağını bildirdi. Donnez, “nokta işareti” büyüklüğündeki bir yumurtanın yumurtalıktan çıkma sürecinin 15 dakikada tamamlandığına ameliyat sırasında tanık olduğunu da kaydetti. Yumurtlama anının resimlerinin New Scientist dergisinde yayımlandığı bildirildi.
|
|
|
|
|
|
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin
Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2008, 19:06:02 » |
|
çok ilginç yaa bende tam diyodum ki bunlar bu kadar kısa sürede nasıl çektiler fotoğrafı diye meğer 15 dk sürüyormuş 
|
|
|
|
|
|
hmff 
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2008, 19:22:06 » |
|
çok ilginç .eminim bilim dünyası için önemli bir gelişme...
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 21, 2008, 12:44:00 » |
|
Bu sene biyolojide en nefret ettiğim konuydu bir sürü hormon var bir türlü öğrenemedim. Şimdide bir şey anladım sayılmaz. Hangisi korpus luteum yada korpus luteum neydi. Aha hepsini unutmuşum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 21, 2008, 12:51:22 » |
|
Bu sene biyolojide en nefret ettiğim konuydu bir sürü hormon var bir türlü öğrenemedim. Şimdide bir şey anladım sayılmaz. Hangisi korpus luteum yada korpus luteum neydi. Aha hepsini unutmuşum.
Korpus Luteum yumurta döllenirse içinde gelişsin, beslensin diye yapılan şey. Döllenmezse, zamanı gelince diğer hazırlıklarla birlikte yırtılıp dışarı atılıyor  Anamdan duyduğum bir gelişmeydi, çok şaşırmıştım. Çok hoş bir şey bence.. En azından garip keşifler yapmayı bırakıp lazım, bizimle ilgili şeyleri bulmuşlar, iyi olmuş.
|
|
|
|
|
|
I'm an animal, better set me free Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantart
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 22, 2008, 00:49:36 » |
|
vaayy çok ilginç yaa sğlasın paylaşm için...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ervolda
Kakao

Küçük Yeşil Yaratıklar//Hö ???
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 22, 2008, 17:26:39 » |
|
baya ilginçmiş... Hatta acayip ya (hiç böle hayal etmemiştim  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 22, 2008, 17:46:34 » |
|
çok ilginç paylaşım için saol ama ben resmi göremiorm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslnz
Süt
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 21, 2008, 23:04:45 » |
|
cok ilgincmis yav! saol!:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eVaNNa LyNcH
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 21, 2008, 23:07:08 » |
|
hmm ilginç ama nasıl olduğunu düşününce iğrenç...demeden geçemiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nicholas94
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 22, 2008, 13:19:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 22, 2008, 14:13:21 » |
|
evet güzel bir çalışma braawaas Dr. Jacques Donnez 
|
|
|
|
|
|
aslında dostluklarda kardan adam gibidir eriyecekleri bile bile inşa edilir-- ben bunu niye farkedememişim :s
|
|
|
dmbLdr
Süt
HaziNen neRedeYse KaLbinde oRaDa oLacaK...
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 22, 2008, 14:40:55 » |
|
çok ilginç yaa gerçekten paylaşm için saol
|
|
|
|
|
|
daha ciddi oLmanın zamanı qeLdi kime qüveneceqini biLemiyorsun ama qüvendiqim birisi var... 
|
|
|
|
|
|