|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 04, 2008, 13:50:23 » |
|
ben çok sewerim aşı olmayı ya da iğneyi ama seda(sınıf arkadaşım) çok seinecek bu habere ölesiye korkyor çünkü(bak döverim çok kötü olur diince aşı oldu geçen gün  )
|
|
|
|
|
|
Yeni başlayan bir gün yardımcı olmuyor Uykusuz geçen gece yardımcı olmuyor Aldığım ilaçlar,gittiğim doktorlar, Vücudumdaki yaralar yardımcı olmuyor
Gittiğim şehirler, tatiller Yeni yüzler yardımcı olmuyor Aldığım kararlar,bozduğum kurallar Kendime yenildiğim günler yardımcı olmuyor
Şırıngayla çekip alsınlar seni, tüm vücudumdan ruhumdan, Kırıntın bile kalmasın beynimde Ki ben yine ben olayım...
Yeni yüzler yardımcı olmuyor Geçen aylar,geçen zaman Hayatına uzaktan bakmak Yardımcı olmuyor...
aptal! aptal! aptal!
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 04, 2008, 13:59:08 » |
|
hehe ben aşı olmayı pek severim.. bizim sınıftaki erkekeler bile koruyo ya aşıdan en var ki aşıda..miss gibi bişe işte.. bunu kübraya sölüm de artık aşıdan korkmasın (ve sınıftaki dğer kız ve erkeklere)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 06, 2008, 16:41:37 » |
|
türkiyeye gelecek deee okullarda bunlar uygulancak daaa ben de iğne fobimi yencem ölme eşeğim ölme 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 06, 2008, 18:13:53 » |
|
iğneden hiç korkmam ama korkanlar için çok ii olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 06, 2008, 20:10:50 » |
|
Aşıdan korkmazdım ben ama söz konusu iğne vurulmaksa(yani kalçadn vurulacksa iğne) arazi olurdum ortadan. İğne vurulmayalı çoook uzun zaman oldu bi 7 sene fln umarım bu bandı geliştirip satışa sunarla r:D
|
|
|
|
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 06, 2008, 20:14:30 » |
|
pist kuzucuklarım elim hafiftir bu arada. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mini
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 17, 2008, 22:50:11 » |
|
sınav olduğu zaman güzel oluyor 2.derse kadar sürüyor.Genede çok iyi olmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8U6R4
Süt
SaLaZaR SLyThErİN
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 26, 2008, 00:35:54 » |
|
oo süper artık iğneden korkmucaz desenize
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aelita
Şeker

☆మgöя∂üğüη кα∂αяıм уα∂α göяєвιℓι∂ιğιη кα∂αяమ☆
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 07, 2008, 15:38:44 » |
|
Aslında ben iğneden korkmuyorum ama korkan arkadaşlarım için üzülüyorum yani 8. sınıfa geçtik ama hala iğne olcağı zaman ağlıyanlar var Not:İğneden korkmuyorum ama ilaç verilirken canım baya acıyo ama bugüne kadar hiç ağlamadım yani 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2008, 15:39:38 Gönderen: Aelita »
|
|
' ..MrS.DoLu..xD ' ' Mr.Mesqu[L]^Mm ' anD ' MrS.yoquN^Mm ' Sizi ChoK SeFiyoRuM DétayLar Aynadır SénLé ßénim Aramızdaki FarKı YaNsıtır, Çünkü ßénim qißi KraLLar iZ ßıraKıR SéniN qißi SoytarıLarda Kıskanır...
|
|
|
nkatinaburtona
Kakao

Korkmuyorum kiiiiii....Kaybolmadım kiiiiiiii......
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 07, 2008, 15:47:22 » |
|
küçükken aşıdan da diğer iğnelerden de acayip korkardım.ilkokuldayken her ay penadur olmak zorundaydım ve her iğne günü hastanede yaygarayı koparırdım,kendimi yerden yere atasım gelirdi.5-6 kişi gelip beni tutardı hani iğne kırılıp içimde kalmasın diye.ama şimdi bu korkum kalmadı benim de."keşke" diyorum "üni.de de aşı olayı olsa da ertesi günü tatil yapsalar  "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redmoon
|