|
snape
|
 |
« : Temmuz 29, 2007, 18:04:51 » |
|
Arkadaslar tmm kıtapları gzl Flımlerı gzl ama HP bıraz fazla asırılıga kacıor insanlarda kımılerı akıllarnı oynatıo İngiltere bunun bı ornegı: HP nin sapkalarını,Pelerinlerını,asalarını yapıp bı tıcaret konusu halıne getırıolar cocukların duygularını sömürüolar yanı ben burda HP karsıtı oldugumu sölemıorm sadece aşırılıga kacmamamız gerektıgnı sölüorm  sizcede haksızmıym? Hatta İngilterede mı ne HP hayranları için bi HOgvarst,Diagon yolu,Balyumruk gıbı HP fılmıne benzer yer yapmayı planlıorlar amacları para kazanmak arkadaslar ben fazlacamı duygu selıne kapıldım ne sacmalamadım inş.. nese tskkurler........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 29, 2007, 19:37:47 » |
|
katılımın için tesekkur evt gzl olurdu keske burdada olsa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2007, 19:39:13 » |
|
bence bu iinsanın bakış açısına bağlı mesela ben snin gibi düşünmüyorum.. insanlar saçma sapanb oyunlar için milyarlarını harcıyolar bence bu da gayet para harcanabilir bi şeydir. türkiye de olsa ben de giderim..(zaten asa peşerin fln onları almayı düşünüyorum)
|
|
|
|
|
|
Darkness will be no more in the Golden Era..
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2007, 19:43:15 » |
|
bence paralarını sacma sapan seylere harcayacaklarına İNSANLIK için harcasınlar daha ii FrozenHunter 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srs blck3
moony,wormtail,padfoot & prongs are proud to present : the marauders map :)
Krema

***Asİl Ve PeK kÖkLü BlAcK aİlEsİ***
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 29, 2007, 19:45:40 » |
|
yaw türkiyede de olsa keşke yaw ne güzel olurdu kendimi hep o dünyada hayal ettiğim için isterdim yani tüm hp fanları pelerinle gezse asalar olsa bizi seçse  gerçek olmasa bile diagon yolunda olmak müthiş olurdu eet bu bi ticari amaç için kullanılabilir ve kullanana da helal olsun zeki bi tüccardır der kendi eğlenceme bakardım ben walla 
|
|
|
|
|
|
you were named for two headmasters of hogwarts.one of them was a slytherin and he was probably the bravest man i ever knew...
|
|
|
srs blck3
moony,wormtail,padfoot & prongs are proud to present : the marauders map :)
Krema

***Asİl Ve PeK kÖkLü BlAcK aİlEsİ***
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 29, 2007, 19:46:49 » |
|
yaw ii de kankim orda toplanan para bi hayır kurumuna verilse ii olmaz mı ama kötü yünden bakmayalım dimi 
|
|
|
|
|
|
you were named for two headmasters of hogwarts.one of them was a slytherin and he was probably the bravest man i ever knew...
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 29, 2007, 19:50:00 » |
|
bence paralarını sacma sapan seylere harcayacaklarına İNSANLIK için harcasınlar daha ii FrozenHunter  iyi de bu btün paramı eğlenceye harcıycağım anlamına gelmez. sadece eğlenmek için giderim oraya. insanlığa harcamam gereken parayı eğlenceye harcamak için değil!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 29, 2007, 19:53:26 » |
|
Bence hogwarts, diagon yolu falan yapmaları harika  Buraya da yapsalar da biz de gitsek keşke  Hem dünyada insanlar nelere para harcıyorlar, HP'den önce düşünülmesi gereken birçok şey var. Asam, şapkam, kravatım falan olsun isterdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 29, 2007, 19:53:28 » |
|
bence bu iinsanın bakış açısına bağlı mesela ben snin gibi düşünmüyorum.. insanlar saçma sapanb oyunlar için milyarlarını harcıyolar bence bu da gayet para harcanabilir bi şeydir.
demenı yanlıs buldum eglencene bısı dıyen yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 29, 2007, 19:59:52 » |
|
bence bu iinsanın bakış açısına bağlı mesela ben snin gibi düşünmüyorum.. insanlar saçma sapanb oyunlar için milyarlarını harcıyolar bence bu da gayet para harcanabilir bi şeydir.
demenı yanlıs buldum eglencene bısı dıyen yok böyle dememi yanlış bulduğunu biliyorum.. ben zevkime karışan olduğunu da söylemedim. ama yinede saçma sapan oyunlara milyarlarca para harcaynları anlamıyorum. harry potter ı sevmeyenleri de anlamıyorum. ama karışmıyorum da..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 29, 2007, 20:04:29 » |
|
herkes istediği gibi yaşar,kimse kimseye karışamaz.ben paramı şuna yatıracağım,şunu alacagım dersem bu sadece beni ilgilendirir.her kesin zevki kendine.senin hoşuna gitmeyebilir tamam kabul.ama karşındakine karışamazsın.belki senin için saçmadır ama benim için önemlidir bunu unutmayalım.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 29, 2007, 20:06:08 » |
|
herkes istediği gibi yaşar,kimse kimseye karışamaz.ben paramı şuna yatıracağım,şunu alacagım dersem bu sadece beni ilgilendirir.her kesin zevki kendine.senin hoşuna gitmeyebilir tamam kabul.ama karşındakine karışamazsın.belki senin için saçmadır ama benim için önemlidir bunu unutmayalım.
tamam karışmadım zatn isteyen istediğini yapar zatne kaç sattir bunu anlatmaya çalışıyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 29, 2007, 20:09:46 » |
|
iyide ben kimseye direkt bir şey söylemedim ki.genel olarak konuştum.yani zevkler tartışılmaz.şimdi bu seri bitti(HP) bir anı almak istemezmiydiniz.yıllar sonra bile hatırlayacagınız bir hatıra.kimse tüketici delisi olsun demiyorum.ama azcık hayat renklensin yahu.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 29, 2007, 20:16:16 » |
|
iyide ben kimseye direkt bir şey söylemedim ki.genel olarak konuştum.yani zevkler tartışılmaz.şimdi bu seri bitti(HP) bir anı almak istemezmiydiniz.yıllar sonra bile hatırlayacagınız bir hatıra.kimse tüketici delisi olsun demiyorum.ama azcık hayat renklensin yahu.
hıı tamam yanlış sazanlamışım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|